Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Liga Sampiona i Liga EVROPE 2010/2011

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=1259.msg270919#msg270919 date=1300405247]
    Mario Balotelli can't dress himself

Dokaz da za fudbala treba i mozga,mozes biti talentovan do neba,ali ako si glup nista od tebe &+I}\
    [/quote]
    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
    C'E SOLO L'INTER

Comment

Krle ne bi ja bio tako samouveren u prolaz Intera protiv bilo koje od engleskih ekipa,daj Boze da to bude Utd #$&+|r $#^%RT

Comment

I zamislite na kraju Salke napuni Inter, daj Boze. $#^%RT

Comment

• Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=1259.msg271293#msg271293 date=1300453966]
            Krle ne bi ja bio tako samouveren u prolaz Intera protiv bilo koje od engleskih ekipa,daj Boze da to bude Utd #$&+|r $#^%RT
            [/quote]
            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
            C'E SOLO L'INTER

Comment

• [/quote]

I treba da budes $#^%RT Voleo bih da vidim polu-finale Utd-Inter,bilo bi tu krvi do kolena $#^%RT

Comment

Dobar protivnik za Real, a u polufinalu klanje sa Barsom. <spiteful> h5g6k8
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda Å¡ampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Mart je , a Barca i Real ce odigrati jos 4 duela &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=1259.msg271339#msg271339 date=1300456428]
                    Dobar protivnik za Real, a u polufinalu klanje sa Barsom. &lt;spiteful&gt; h5g6k8
                    [/quote]

5-0 I#^@8 $#^%RT Salim se,i ja imam neki osecaj da ce biti klanje &lt;spiteful&gt;

Comment

Je li moguce da im je dosao Salke &amp;*(@W6 &amp;*(@W6 &amp;*(@W6
                      A ovima Sahtjor,kako su srecni samo $JS}|
                      Bice tesko protiv Celsija,a Hari protiv Zozea,kakva ce to bitka biti &amp;8@^J
                      sigpic

Comment

Ma dobar je Celzi,i vazno je da nismo sa Barsom u polufnalu h5g6k8
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Inter i Barsa ne bi smjeli imati problema,a u druga dva para sve je otvoreno,ne vjerujem da ce Real bas tako lako proci Totenhem cak mislim da imaju vece sanse samo zbog Murinja jer Totenhem moze sa svakim igrati sto je pokazao i u Engleskoj ligi.A Europsku ligu ne bi ni komentarisao,strasni parovi #%d*
                          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Mislim da ce barsa i inter lagano proci u polufinale,a ocekujem da ce celsi proci mancester,ali ne lako.Real ce imati dosta tezak posao da izbaci totenhem,ali ipak mislim da ce u polufinalu igrati barsa-real.

Comment

Real Madrid - Totinhem

Na papiru Real ima bolju ekipu i trenera, ali ne pobedjuje uvek onaj ko ima bolje pojedince. Real sa igrom protiv Liona lagano, a da pritom Totinem igra kao protiv Milana, prolazi sigurno. Ako pak Totinhem bude kao protiv Intera, imaju cemu da se nadaju. Ako Bale bude igrao, to je velika prednost Totinhemu jer nece imati ko da ga zaustavi. Ramos je klasican ofanzivni bek. Sve u svemu, ocekujem zanimljive tekme sa puno golova.

Mancester J. - Celsi

Navijac sam Mancestera i nadam se da prolaze dalje ali bice tesko. Celsi u LS nece imati pomoc sudija tako da nam sudija nece predstavljati problem. Mislim da ovde Macester prolazi iz razloga sto igraju konstantno dobro cele sezone i svi podjenako igraju a i vecina igraca ce biti spremna za duel. Celsi se polako vratio, ali mislim da nisu spremni da izbace Junajted pogotovo sto je Tores ocajan od kad je stigao.

Barselona - Sahtjor

Barsa jeste veliki favorit ali moze da dodje do iznenadjenja, fudbal je to. Prosle godine su svi otpisivali Inter pa osvojise. Sansa Sahtjora je da se Barsi povrede Mesi i Xavi i imace 50% vece sanse.

Inter - Salke

Inter moj klub iz Serije A. Steta sto ih je Benitez vodio u prvom delu gde ih je i unistio ali sva sreca pa je stigao Leonardo koji igra na gol vise. Inter sa najboljim napadacem na svetu ima vise sansi ali Nemci ludaci imaju Raula koji ce ga utrpati i dupetom ako treba.

E sad ne znam da li ste znali, ako sve bude kako treba, Real i Barsa ce igrati 7 meceva u 2011. godini.

Comment

Kako sedam?

Comment

Working...
                                X