Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Real-Totenhem 2
    Barsa-Sahtjor 1
    Man.Junajted-Celzi 2
    Inter-Salke 2
    Leo Westerman: "Neko sanja da zaigra u NBA ligi neko sanja da zaigra u ACB ligi a meni je bio san da zaigram za Partizan"

Comment

• Originally posted by Mita View Post
      Sta si ti ocekivao da prodje pored arsenala brage i sahtjora da nece da imaju 6 0 0
      1. Jel primećuješ dozu humora u postu?
      2. Vidim da ne voliš Inter!
      3. Nemoj da pišeš 3 posta zaredom 'leba ti...
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ovo Barsa uzima

Comment

• @Mita

mnogo dvojki brate..

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
            Ovo Barsa uzima
            Ma kakva bre barsa.Celsi osvaja ligu sampiona

Comment

• Mancesterski Junajted ima da pomete Celzi
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
                Mancesterski Junajted ima da pomete Celzi
                Ma kakav bre Junajted,ima da prodje ko u ligi 2. marta.

Comment

• I ja dajem plavcima veće šanse, nadam se da grešim ..

Comment

• Sanjao sam da je Chelsea vodio 2-0 na polvuremenu , a United dobio 2-3 , i to treci gol dali u sudijskoj , ne daj Bože

Ma Chelsea prolazi sigurno
                    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                      Sanjao sam da je Chelsea vodio 2-0 na polvuremenu , a United dobio 2-3 , i to treci gol dali u sudijskoj , ne daj Bože

Ma Chelsea prolazi sigurno
                      Ne daj boze da ti se ostvare snovi,mada su male sanse za to.

Comment

• Pa samo u snovima i moze da bude 2:3.Nema sanse tu za goleadu,ovo je LS i tu je mnogo vise taktike.0-2 golova prvi mec a verovatno i Real-Totenhem.
                        sigpic

Comment

• Ma ovo je cetvrtfinale Lige sampiona, svi ce igrati zatvoreno i na razultat, cak i Barsa koja je apsolutni favorit. Ne znam za vas, ali ja jako navijam da ih izbaci Sahtjor, jako me nerviraju.
                          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• I ja navijam da ih izbaci sahtjor,jer me barsa bas nervira,al tesko da ce ih izbaciti sahtjor.

Comment

• Originally posted by Fedex ba View Post
                              Ma kakva bre barsa.Celsi osvaja ligu sampiona
                              Mora da se salis Pa oni su od onog poraza protiv Sunderlanda 0-3 postali odron. Znaci totalni raspad sistema. Barsa prosto ima da rastima sve na njenom putu do trofeja.

A to sto te nervira trenutno najbolji tim na svetu to je vec stvar subjektivnosti. Gledaj realno i videces da Barsi nema niko ravan ove godine.

Comment

• Nadam se da odsustvo Luiz-a nece dosta oslabiti Chelsea, zaista nemaju srece u zadnjih par utakmica. Bice sigurno zanimljiv duel sa United-om, a sto se tice Reala, najvaznije je da ce CR igrati, ne vidim kako ce ga Tottenham sacuvati.. Nemaju stoperske linije na sutrasnjem duelu, mada su i dalje veoma opasni... Ocekujem sjajnu tekmu i pobedu Reala, a Barsa ce se namuciti u prvoj tekmi, ako ne izgube, pomesce ih na Nou Camp-u, nazalost, ali surova realnost.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X