Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Liga Sampiona i Liga EVROPE

[quote author=Vladan link=topic=1259.msg127129#msg127129 date=1272572091]
    Nekako je s njim bilo lakse,koliko je samo znacio za igru Barse $#^%RT
    Je li on presao u neki drugi klub? (%fsd%&j

[/quote]
    jeste,u Bayern $#^%RT
    It's not just a club - It's a history It's not only a victory - It's passion They're not just players - They are legends

Comment

[quote author=Freelancer link=topic=1259.msg127013#msg127013 date=1272547824]
      Kakav ciganski klub ova barcelona. Ovim juce su dokazali koliko su mali. Mene bi bilo sramota da sam njihov navijac. Onaj jadnik buskec da ima obraza, nabio bi kapu na glavu i nestao na 2 nedelje dok se sve ne stisa...tj. dok ne izgube i titulu u ligi.

I nije mi jasno koji je problem imao ovaj mali cigancic valdez na kraju...?
      [/quote]
      za sve se slazem osim za Valdesa...Zamisli situaciju da je Mourinho trener Partizana i da u mecu protiv Zvezde na sred Marakane proslavi pobjedu ispred Delija-mislis li da bi izaso ziv???
      It's not just a club - It's a history It's not only a victory - It's passion They're not just players - They are legends

Comment

Vladane,ubio si me sa tim slikama... //h*svb

Comment

De,de, tim za koji navijas je uzeo sve prosle godine,ne moze se stalno ni osvajati h5g6k8
          sigpic

Comment

http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...;nav_id=428046

Comment

Zbog onakve reakcije na poraz (tacnije ne prolaz),samo imam da kazem fuck you Barca,fuck yuou!
              Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

Ne verujeem sta se desava sa Liverpool-om...Znaci hitno promene....pa iduce godine da bude bolje!

Comment

[quote author=red devil link=topic=1259.msg127190#msg127190 date=1272592375]
                  [quote author=Freelancer link=topic=1259.msg127013#msg127013 date=1272547824]
                  Kakav ciganski klub ova barcelona. Ovim juce su dokazali koliko su mali. Mene bi bilo sramota da sam njihov navijac. Onaj jadnik buskec da ima obraza, nabio bi kapu na glavu i nestao na 2 nedelje dok se sve ne stisa...tj. dok ne izgube i titulu u ligi.

I nije mi jasno koji je problem imao ovaj mali cigancic valdez na kraju...?
                  [/quote]
                  za sve se slazem osim za Valdesa...Zamisli situaciju da je Mourinho trener Partizana i da u mecu protiv Zvezde na sred Marakane proslavi pobjedu ispred Delija-mislis li da bi izaso ziv???
                  [/quote]

Pa kakve to veze ima sa njim..? On je igrac tima i nema apsolutno nista sa tim sto se raduje onaj koji ga je pobedio.
                  Drugo, ja nisam video da je Murinjo bilo kako provocirao bilo koga.
                  Trece, poredjenje ti nije dobro, ovo su dva tima iz razlicitih zemalja, nije nikakav veliki gradski derbi u pitanju....i cetvrto, navijaci Barselone (ako se uopste tako mogu nazvati) ne mogu da se porede ni sa kakvim pravim navijacima, tj. tipom navijaca kao sto su Delije ili Grobari.
                  I isto tako, nije njegova stvar dal ce ovaj da "izadje ziv" zbog bilo cega sto radi. Tako da valdez jeste samo obican cigancic, koji nije mogao da izdrzi poraz, kao i resto iz Barselone.

Ajmo sad Viljareal =)

Comment

Dobro igra ovaj Forlan...

Comment

Ma Forlan je car! Obelezice svetsko u tandemu sa Suarezom,upamtite! :.8-]

Comment

Medvedi uzerli LE,a Forlan uraIO 80 ODSTO POSLA.mAJSTOR.kUNA NE BI NI SYTAVLJAO DA NE MORA ZBOG dIEGGA.
                        Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

[quote author=Liverpool FC link=topic=1259.msg130618#msg130618 date=1273742623]
                          Medvedi uzerli LE,a Forlan uraIO 80 ODSTO POSLA.mAJSTOR.kUNA NE BI NI SYTAVLJAO DA NE MORA ZBOG dIEGGA.
                          [/quote]

Kun je predobar.Kakve samo promene ritma ima &+I}\ kad krene sa onim trzajima ovi iz Fulama u haosu (jedino sto ponekad previse komplikuje ali i to radi manje nego ranije)

Comment

• Odg: Liga Sampiona i Liga EVROPE 2009/2010

Prvi put da je finale LS u subotu a ne u sredu, rusi se tradicija 7&@%q
                            Riberi ne igra za Bajern zbog kartona (nisu mu uvažili žalbu), za Inter Mota ne igra...
                            Murinjo najverovatnije u oproštajnom meču za Inter ima priliku da Interu donese titulu u LS posle 45 godina?!
                            Mogući sastavi
                            INTER: Ž.Cezar, Maikon, Zaneti, Samjuel, Lusio, Kambiaso, Stanković, Pandev, Snajder, Eto, Milito
                            BAJERN: But, Lam, Van Bujten, Badstuber, Kontento, Van Bomel, Altintop, Roben, Švajštajger, Olić, Miler
                            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

Bice to strasno zanimljivo finale!
                              Inter i Bajern su vec uzeli po dva trofeja(kup i prvenstvo),i ko pobjedi i osvoji LS,to ce biti istoriski uspjeh za taj klub.
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

I ja mislim da će biti interesantan meč iako većina ljudi ne misli tako jer nema Engleza u finalu ili nema Reala i Barselone.
                                No kako god Inter i Bajern čim su stigli u finale zaslužili su i tu da budu.
                                Ja se nadam pobedi Intera ^&*ST*^#
                                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...
                                X