Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Liga Sampiona i Liga EVROPE

Inter i Real Madrid, 2 tima koja najvise mrzim (dobro, Partizan se ne racuna $#^%RT ), valjda ce Barca uspeti da razvali i jedne i druge u kratkom vremenskom periodu. +*@WT*48*
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ahahaha ladno 3:1 za Inter +*@WT*48*.Ali kladim se da ce Barsa 100% dati jos 1-2 gola do kraja ove,i onda pobediti bez primljenog gola u revansu I#^@8

Comment

Ima jos da se igra.

Comment

Ovaj divljak Mesi izbio zub Maikonu. 2-3, videcemo sutra koliko.

Drago mi je zbog Murinja. Mogu svi da mu se pognu.

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1259.msg124782#msg124782 date=1271795475]
            Ovaj divljak Mesi izbio zub Maikonu. 2-3, videcemo sutra koliko.

Drago mi je zbog Murinja. Mogu svi da mu se pognu.
            [/quote]

Ma da bre,nije mu izbio 2-3 zuba,nego celu vilicu...
            Ma Murinjo je Murinjo,zna da namesti formaciju i taktiku,i to je to.

Rekao bih da je sve ovde gotovo,ali ima jos 90minuta na Nou Campu,tako da...

Smesno. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Comment

Neka im je Murninjo rekao!

Barsa! (*#^R^ *T_*@SR
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

iako mrzim Inter iz dna duse moram da priznam da su ljudi odigrali utakmicu bez greske!!!Siguran sam da ce Baca odgovoriti na Camp Nou jer tim koji napravi 158 pasova u jednoj utakmici ne zasluzuje da igra finale LS!!!
                It's not just a club - It's a history It's not only a victory - It's passion They're not just players - They are legends

Comment

[quote author=manda link=topic=1259.msg124787#msg124787 date=1271796257]
                  Neka im je Murninjo rekao!

Barsa! (*#^R^ *T_*@SR
                  [/quote]

Sta (*#^R^ ???

Pa Barca moze da strpa 2 komada na Nou Campu Interu...

Comment

[quote author=phenom link=topic=1259.msg124795#msg124795 date=1271796696]
                    Sta (*#^R^ ???
                    [/quote]

Ako Inter prodje, sta cemo onda?

Comment

Ovo se moglo očekivati. Barsa igra lošije sa strane nego kod kuće. Ne mogu da dišu sa strane. %QWT&W

Tako su i sa Štutgartom odigrali sa strane 1:1 pa ih razbili na Nou Kampu. Mislim da Barsa može na kod kuće do pobede. Inter će igrati da čuva rezultat pa će Barsa da ima više prostora. No videćemo. $#^%RT

Comment

Sta (*#^R^ ???

[/quote]
                        Tako se i za Celzi govorilo,da Inter nema sanse u Londonu,da moze da utrpa 3-4gola! (%fsd%&j
                        Murinjo ce to da sredi i u revansu Barsu,velika je prednost 3-1 da se prokocka! %QWT&W
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1259.msg124797#msg124797 date=1271796780]
                          Sta (*#^R^ ???
                          [/quote]

Ako Inter prodje, sta cemo onda?
                          [/quote]

Ne znam.Stvarno ne znam.Ne znam kako je Barca dopustila 3 gola.3 GLUPA gola,znaci 3 najgluplja gola koja sam video...Opet,Messi se nije video protiv Stuttgarta i Arsenala u gostima,pa se kod kuce igrao...Moze Barca da prodje...

Comment

Ako se vrati Iniesta bice sanse, ovako cisto sumnjam.
                            Ibra nema veze, Busquets isto, Keita izgubio par mnogo bitnih lopti...
                            Fali Andres i to mnogo!
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=manda link=topic=1259.msg124800#msg124800 date=1271796990]
                              Sta (*#^R^ ???

[/quote]
                              Tako se i za Celzi govorilo,da Inter nema sanse u Londonu,da moze da utrpa 3-4gola! (%fsd%&j
                              Murinjo ce to da sredi i u revansu Barsu,velika je prednost 3-1 da se prokocka! %QWT&W
                              [/quote]

Videcemo...

Comment

Koji je Murinjo kralj,covjek je genije l5'%9
                                Posto sam ja u nekom magnovenju moze li neko da mi kaze je li igrao vanzemaljac danas? $#^%RT
                                sigpic

Comment

Working...
                                X