Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Man Utd are not in for Mesut Özil. (Source: BBC)

Man Utd are in contact with Mesut Özil's representatives. (Source: SkySports)

Naznake ludog deadline-a do kraja...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Jutros je na tranfermarkt dolazak Ozila u Arsenal bio na 66%, pa pao na 62% zbog tih spekulacija oko Mancestera, ali je sad na 68%, tako da ...
      " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Originally posted by soe View Post
        Koji ce klinac on Arsenalu kad imaju odlicna dva lijeva beka.Od kako si doso na forum samo lupas izadji malo na havu.
        Pa dobro jarane šta ćeš ti na forumu ako mora sve da bude , sve da se piše onako kako tebi odgovara.
        Dakle moje je mišljenje da je Koentrao bolji i kvalitetniji igrač od arsenalovih lijevih bekova i usput ga nebi platili nešto puno.
        sigpic
        "Space:the final frontier.These are the voyages of the Starship Enterprise.Its continuing mission:to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations,to boldly go where no man has gone before."

Comment

• @GoonersOutlet 4m
          BBC say Özil is NOT in talks with United.
          @DTguardian 7m
          Just to put this one to bed, Man Utd are definitely not taking on Arsenal for Mesut Ozil
          Da zavrsimo s tim.
          " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Manchester Utd tell SSN they are not interested in signing Ozil.
            Odmah kontradiktovali sami sebe. Ben Smith knows...
            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Sve ovo vec AlJazeera sinoc objavila
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-...ki-minut-bitan

Ovaj Sako je ovom izjavom kupio navijace,jos postoje fudbaleri koji razmisljaju glavom

Comment

• Nesto ovde ne valja..
                  Sad ce Roman da uskoci, cisto da bude zanimljivije.

Comment

• Kao sto sam rekao, Wenger ide na sve ili nista. Dakle, ili sklapa supertim ili ceka narednu priliku! Iz tog razloga, ako Ozil dodje, tu se jos koje veliko ime moze ocekivati, ako ne, onda slijedi kompletno razocarenje ...

Comment

• Originally posted by DelijaHool View Post
                      Nesto ovde ne valja..
                      Sad ce Roman da uskoci, cisto da bude zanimljivije.
                      Eno Romana voza se jahtom, mene maloprije zvao kaze hajde da se suncamo zajedno
                      sigpic

Comment

• Originally posted by LetsPlayGame View Post
                        Pa dobro jarane šta ćeš ti na forumu ako mora sve da bude , sve da se piše onako kako tebi odgovara.
                        Dakle moje je mišljenje da je Koentrao bolji i kvalitetniji igrač od arsenalovih lijevih bekova i usput ga nebi platili nešto puno.
                        Ne znam koliko si upucen ti ili bilo ko ovdje i koliko cesto gledas Arsenal, ali Gibs je izuzetno talentovan i vec prilicno kompletan lijevi bek, koji jos malo mora da poradi na nekim defanzivnim sitnicama. To je covjek koji ce za godinu - 2 biti neuporedivo najskuplji defanzivac Arsenala i covjek koji ce za godinu - 2 zacementirati svoju poziciju u reprezentaciji.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                          Eno Romana voza se jahtom, mene maloprije zvao kaze hajde da se suncamo zajedno
                          Je l' te zvao da se suncate zajedno? Idi, prodaj se. Mnogi su to vec ucinili.

Comment

• Originally posted by Ves View Post
                            i covjek koji ce za godinu - 2 zacementirati svoju poziciju u reprezentaciji.
                            Polako sa tim, Shaw duplo talentovaniji, a i Rose se tu pita...
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Ves View Post
                              Je l' te zvao da se suncate zajedno? Idi, prodaj se. Mnogi su to vec ucinili.
                              Pa jebemu ne suncam se ja dzabe jooj. Ja sam ba sracunao onaj deal za Williana bio, sad nagrada suncanje i jedan pozamasan cek
                              sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                                Pa jebemu ne suncam se ja dzabe jooj. Ja sam ba sracunao onaj deal za Williana bio, sad nagrada suncanje i jedan pozamasan cek
                                Deder sredi i Dembu da se ne patim vise sa njim.

Comment

Working...