Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jebe lud zbunjenog.
    Originally posted by Brajkula
    Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• DONE DEAL: Scott Sinclair has joined West Brom on a season-long loan with a view to a permanent deal. (Source: @WBAFCofficial)

Comment

• Breaking News: Sky Sports Sources understands that Chelsea have now entered the race for Tottenham target Willian and are in advanced talks with the Anzhi Makachkala ace.

Samo mi nije jasno sta ce njima.
        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Јуримо само Рунија до краја прелазног рока.

Comment

• Mozda im Mata ode .
            Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Pa ako dovedu Vilijana mislim da Mata sigurno ide. Azar, Mata, Oskar i Vilijan, nema sanse.
              sigpic

Comment

• Originally posted by soe View Post
                Mozda im Mata ode .
                Можда, за неких 4-5 до 10 година.

Comment

• Originally posted by soe View Post
                  Mozda im Mata ode .
                  Hoce sigurno igrac koji ima prejak ugovor,najbolji prosle sezone i otici ce 10 dana prije prelaznog da pojaca nekoga
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Mislim da bi Murinjo trceci zamijenio Matu za Runija. A ko ne bi, Mata najbolja sezona u karijeri i statisticki isti kao Runi kad odigra najgoru sezonu u zivotu.
                    sigpic

Comment

• To sam negdje na twiteru procito i ja mislim da ce tesko otic ali ko zna sta se mota po Mourinhovoj bolesnoj glavi.
                      Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Ma nema od toga nista,Mata ostaje 1000 %

Chelsea ce ici po napadaca i to je to...
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Kia hoce da izmuze Totenhem jos malo ako je moguce pa ubacuje i Celsi u pricu. Vilijan je u Totenhemu, gotov posao.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Mislim da bi Murinjo trceci zamijenio Matu za Runija. A ko ne bi, Mata najbolja sezona u karijeri i statisticki isti kao Runi kad odigra najgoru sezonu u zivotu.
                            Мата је будућност Челсија и нема шансе да оде, да би дошао Руни.
                            Челси не мора да пусти једног од најбољих играча да би довео бољег.
                            Ми се тиме незадовољамо, а кад погледаш сада Челси видиш и сам да ту фали баш такав играч као Руни.

Comment

• Celsi sa Runijem i Vilijanom i gubitkom Mate je 50 puta jaci tim od trenutnog.

Nemoj pogresno da me shvatis ja nikako ne zelim da dodje do toga. Ne bih dao Runija za Matu i da doplate jos 40 miliona funti, mislim da nije i nikad nece biti Vejnov nivo, ali isto tako vjerujem da Murinjo to zna i ako mu se ukaze prilika da zamijeni Matu za Runija plus doplati nekih 5-10 miliona da ce odma to i uraditi. Sto je najgore mislim da bi Junajted i pristao.
                              sigpic

Comment

• Di Marzio je pokrenuo pricu.
                                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...
                                X