Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)
Collapse
X
-
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostPominjao se i dolazak Banege, jos on i fenomenalan tim. Mozda jos jedan stoper, i to je to.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Dupli..
Eathen #JFT96 @hunter_troll 4m
Arda Turan wanted by #LFC & Arsenal. He will move to the PL. acc to his agent yesterday http://uk.eurosport.yahoo.com/news/l...105621126.html …sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Everton can confirm that it has received bids from Manchester United for two players. Those bids were immediately rejected out of hand as derisory and insulting.
The Club did not make public these details as it was vital Roberto Martinez’s preparations for the opening game of the Premier League season were not disrupted in anyway.
Alan Myers
Director of Communications"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
a dobro sada, možda Mojes samo ispipava puls sa tom ponudom, lako je ponudu povisiti, ovako kreneš sa manjom lovom i onda postepeno, po potrebi, povisuješ ponudu, treba očekivati uskoro novi nalet UTD-a
vjerujem ja da se i Felainiju ne ostaje u Evertonu pored interesovanja UTD-a, pa neće čitav život ostati u takvom klubu pored ponude velikanaLast edited by ognjen; 19-08-13, 14:18.
Comment
-
Originally posted by DelBoy View Posta dobro sada, možda Mojes samo ispipava puls sa tom ponudom, lako je ponudu povisiti, ovako kreneš sa manjom lovom i onda postepeno, po potrebi, povisuješ ponudu, treba očekivati uskoro novi nalet UTD-a
vjerujem ja da se i Felainiju ne ostaje u Evertonu pored interesovanja UTD-a, pa neće čitav život ostati u takvom klubu pored ponude velikana
Да је само за Фелаинија то би било сасвим ок, ал' овако..
Comment
Comment