Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zaboravio sam,ako izuzmemo Novakovu 2011,koja se sigurno nikada vise nece ponoviti,Djokovic nije nista osvojio pored AO.

NI,trebao mu je odmor,zbog toga je i otkazao Halle.

Comment

• Sljedece godine noto ide na RG da rusi tradicije

Cestitke Rafi...danas je bio puno bolji...zao mi sto David nije iskoristio svoju sansu, ali nije on na tom nivou jednostavno

Do narednog turnira na sljaci

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
        Zaboravio sam,ako izuzmemo Novakovu 2011,koja se sigurno nikada vise nece ponoviti,Djokovic nije nista osvojio pored AO.
        2011. RG
        2012. RG
        2013. RG
        I dalje bolje od kako neko rece najveceg ikad.
        sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post

Do narednog turnira na sljaci
          Kada ti ovo trenutno napise Fedov navijac,bude ti lako

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            2011. RG
            2012. RG
            2013. RG
            I dalje bolje od kako neko rece najveceg ikad.
            Opet je Nadal u vise godina uzimao druge GS od Novaka,a godina razlike u pitanju.

Nemoj mislit da sa zaboravio kako si prijasnji godina govorio kako ce Nadal stici i prestici Rogera,sada si pod utiskom meca u petak pa te razuijem sto si promjenio plocu

Comment

• Moze ga prevazici, kakvih proslih godine, evo ti moj post od prije 15-ak dana dje sam to napisao, ali to ne mijenja cinjenicu da su Rogerova ostvarenja veca.
              sigpic

Comment

• Čestitke Nadalu i nejgovim navijačima. Rekordi samo padaju

Inače, govoreći o tenisu uopšteno, Graf je 10 godina zaredom osvajala bar po jednu GS titulu. Navratilova ima 9 Vimbldona...bar što se tiče Open ere. Ne sumnjam da će Nadal prestići i takva dostignuća.

Čestitke još jednom.
                Last edited by wanderer; 09-06-13, 17:13.

Comment

• Polako,polako ako ga bude prestigao osvojice bar 2-3 GS pored RG.Ti koji ga trenutno tako zestoko hejtujes ne uzimam za relevantno misljenje

Comment

• Ako koljena dozvole. Mada je vec najveci ikad, tako da ono, da nije bilo onih pauza dugih dvije godine ko zna, mozda bi upravo izjednacio Rogerov rekord.
                    sigpic

Comment

• U naredna 3 nema sanse, dogodine noto ide na RG...pa opet ona 3...do 2014 nema GSa

Comment

• Vratice se razlika na 6 nadajmo se, kao i prosle godine
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Ako koljena dozvole. Mada je vec najveci ikad, tako da ono, da nije bilo onih pauza dugih dvije godine ko zna, mozda bi upravo izjednacio Rogerov rekord.
                          Iako si ironican, ne shvatas da si dobrim dijelom upravu

Comment

• I sutra da se otkaze Rafa od tenisa nejgovo je ime isklesano u povijest

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                              NI,trebao mu je odmor,zbog toga je i otkazao Halle.
                              Jeste! Ja mu ne zamjeram sto je preskocio Hale, niti sto je izmislio gripu za AO. Ali da je toliko sebican, da ne moze ispostovati Davida nego mu prvo ukrade poen a potom kao djecacic pozve da igra. U stilu: "Daj mali ovdje sam ja bitan, da brzo ovo sredimo ocu sto prije na Majorku..."

Zamisli da su igrali Tispasrevic i Novak, misis da Novak ne bi prisao Tipsi i pitao sto da radimo.

Comment

• Imao je tu nesrecu da ima zdravstvenih problema inace bi danas imao 20 GS.
                                I hvala mu za sve. Ove suze koje sada videh su ucinile da i ja placem zajedno sa njim.
                                I nije me sramota. Kroz sta je sve taj momak prosao. Puno mi je srce zbog njega iako nije teniser za kog navijam na turu.

Comment

Working...
                                X