Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Prle! View Post
    Ili sam ja bio pjan, ili sam fakat razumio da on smatra Grigorov bekend boljim od Rogerovog.
    Bio si pijan
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Najveća caka u svemu tome je što smo ja i on pričali o tome preko PP, a nismo se razumjeli. Ja podržao NI-ovu verziju, a mislio da podržavam Šminku. On valjda skonto 'vid ovog, gori od nas dvojice', pa nije više ni odgovarao.
      “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Ne bi ni Federer grijesio iz BHa toliko kad bi bio na Grisinoj poziciji na terenu

a ofanzivno mu nije ni blizu...o slice-u da ne pricamo

o fliku moze trenutno samo sanjati

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Ne bi ni Federer grijesio iz BHa toliko kad bi bio na Grisinoj poziciji na terenu

a ofanzivno mu nije ni blizu...o slice-u da ne pricamo

o fliku moze trenutno samo sanjati
          Izveo ga je zivota mi juce par puta,nije lose bilo
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• може ли сутра јелена да победи саменту ?

Comment

• Rogerov je ofanzivniji, zato je i riskantniji. Grigorov je pak stabilniji, samim tim i konstantniji. On će recimo sa bekend strane biti više konkurentan Nadalu i Novaku nego Federer. Da li je to do položaja na terenu ili ne, u to ne ulazim, svako prilagođava udarce prema svojim mogučnostima. Nerealno bi bilo očekivati da Federer udara bekend 2 metra iza osnovne linije, on to ne može u kontinuitetu raditi, a pritom zadržati ofanzivnu oštrinu u svojoj igri.

Razlike su minimalne, obojica imaju strašan paket. zonFa je u tome što Grigor ne mora koristiti paket u potpunosti zbog stabilnosti koju mu bekend pruža. ;) Šminka druže, može mu zaviditi i na onim houmranovima u stilu Bejb Ruta. Svaki put mora bar jedan takav udariti
              “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Ma vise se ja upalim iz razloga sto se o njegovom BHu stvorila slika da je najlosiji jednorucni BH u svijetu tenisa, a nije. Njegov BH puca samo pod zestokim Rafinim napadima...ostali to i ne mogu pretjerano dobro simulirati. Ali i u duelima s Rafom je veci problem sto ga ti spinovi izbace 2-3 metra iza osnovne, nego same greske...

Grisa svakako stoji na toj poziciji i valjda mu se normalno dobacivati Ne bi ni Federeru bio problem to raditi ali onda ne bi bio Federer

Homerunovi se desavaju kad je dekoncentrisan...nema to veze sa samim BHom

Comment

• Nekad puca pod Rafinim napadima a nekad pod npr. Benetovim napadima,da ne nabrajam dalje

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                    Nekad puca pod Rafinim napadima a nekad pod npr. Benetovim napadima,da ne nabrajam dalje
                    uspes samog sebe da nadmasim sa komentarima, a to nije lako
                    pa nekako je normalno da oni i gube meceve, da ne pobedjuju svaki put, sta ti mislis?

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ja mislim da je prica o BH I hocu da kazem da mu puca BH protiv mnogo igraca a ne samo protiv Rafe a time isto hocu da kazem da mu je BH daleko od najboljeg

A tvoj dobro poznati cinizam prosipaj nekom drugom
                      Last edited by DinoFC; 31-05-13, 22:30.

Comment

• Pa puca zato sto ne igra u svakom mecu perfektno, nego zna da odigra lose i tada gubi
                        lupio si glupost, ali neces da priznas, nego mene napadas za cinizam...napad je najbolja odbrana, uvek bila

sigpic

with experience.

Comment

• @Šminka

Slažem se, ali to je već drugi par čarapa. Roger nema loš BH i mislim da je reči nešto takvo ipak previše maliciozno. Međutim, ima manu lakog eksploatisanja i to je ono što su njegovi glavni konkurenti obilato koristili.

Da bi igrač stajao 2m iza osnovne i jednoručnim bekendom diktirao poen mora imati određene tehničke i fizičke mogučnosti. Federer je igrač koji rano hvata lopticu, on to ne bi mogao raditi. On apsorbuje snagu, ulazi tijelom u udarac i izuzetno dobro mijenja njegovu direkciju zahvaljujući mogučnosti ubrzavanja glave reketa. Da Roger stoji 2m iza osnovne i tako pokušava ostajati ravrnopravan u BH vs BH razmjenama, ne da ne bi ličio na Rogera, već ne bi ličio ni na šta. Prosto, ne bi mogao generisati dovoljno snage,što zbog određivanja inteziteta udarca zglobom, što zbog činjenice da mu fizička konstitucija, odnosno torzo ne bi to dozvoljavali.

I pored toga, Rogerov jednoručni je jedan od najraznovrsnijih na touru, ali mislim da Grišin može više štete nanijeti protivniku, nego njegov, a da pritom zadrži dobar W/UE ratio i ne puca houmranove kao da se radi o bejzbolu, a ne o tenisu.

Comment

• Bojana, nova anketa !!!
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Ne vidim ja da Grisin BH pravi protivnicima vecu stetu...po meni ga vise udara samo da ga udari

Comment

• Ne gubi uvijek,evo danas nije izgubio a igrao je lose BH.
                                Ne mora on igrati uopste lose da bi gresio BH njegov protivnik samo mora biti u stanju da mu posalje par loptica na tu stranu a u Fedovom slucaju pucanje na BH znaci gadjanje golubova.
                                Ti mislis da je to glupost ali cinjenica je da Fed mora odigrati apsolutno perfektno a uz to imati protivnika koji nece eksploatisati njegov BH ,da bi ga isao.

Comment

Working...
                                X