Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Najveca kradja u poslednjih 10 godina

Comment

• Ноле је и ушао у меч сморен и сада иде све теже и теже.. било би супротно да је Ноле од прве лопте могао да притиска са сигурним ударцима, али данас од сигурности ни трага, једноставно данас му тело сморено ... Рафа није ништа екстра, користи то што је ноле нерасположен и сада прави славу за историју... статистика ће бити супер за Рафу и они који се залуђују са статистикама имаће шта да причају, а они који посматрају меч схватају ко је данас изашао расположен а ко тотално нерасположен за екстра борбу....
      sigpic

Comment

• Originally posted by Dale View Post
        Ma brate , Pascal Maria je obicna kretencina , mislim da cemo se u tome sloziti i mi koji navijamo za Rafu , i Federerovi navijaci , i Djokovicevi , i od svih ostalih tenisera .. Ja ga ne mogu smisliti jos od onog Rafinog meca sa Soderlingom na Wimbledonu ..

Ali kriviti Rafu za ovu situaciju , je po meni blago receno smijesno , ali hajde
        Kriviti ga možeš jednim dijelom, Maria nije ni reagovao na winner već je Rafa došao i zaokružio da je aut.

Inače je meč gotov. Ne mogu da provalim o čemu se radi, ali čovjek jedva stoji na terenu.

Comment

• Bitno je da se ne dozvoli krompirusa u trecem setu

Comment

• I cek kao nije ukrao gem ? Nije pokazao na totalno drugo mesto ?

KLASICAN LOPOV.
            sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by Nadalinho View Post
              Pa vidim ja da si ti neki poznavaoc tenisa, sjajno treba više takvih .

5 minuta iz kluture, po tragu je ono zapravo bio aut jer lopta nije pala cijelim obimom na šljaku, po tom su so vodili i Nadal i Maria i ti bi dosudio aut da si posmatrao trag, to što hawk eye u obzir uzima cijeli obim lopte je nešto sasvim drugo.

Ima vremena za tebe ipak, nadočićeš.

@Ivkebgd - ne osjećaš ironiju
              Boze koliko ti samo nemas veze... Jos jedan strucnjak da popuni ignore listu...

Comment

• Noletu nije ništa, u sljedećem setu će odigrati dvjesto posto, ipak i to je za Rafu malo pa počnite da smišljate nova opravdanja za loš rezultat.

@ Snakeyes - samo naprijed, pogodjen sam tvojom odlukom, ali mislim da ću nekako izdržati.

Comment

• Bolje da izgubi 0:6 nego da je nakon 80 minuta izgubio 6:7! ;) Pa zar ocekujete da se ganja s Rafom po prasini 5 setova u istom ritmu?

Comment

• Gotov je ovaj mec,Nole se vec predao,ma kako da nema snage,budimo realni Nole lose igra,nadal je bolji i to bi bilo to.
                    Zao mi je,ali sta da se radi,navijacemo i dalje za Noleta,ali sam stvarno ljuta jer je ovako malodusan
                    sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• E jos je samo falilo smec da promasi da kompletira agoniju

Comment

• Koji smor od tenisa ja ovde ne vidim nikakav dobar meč...uskoro ću prestati da gledam

Comment

• Ja bas ne vidim poentu ovog hawk eye-a za gledaoce...velika glupost, ako se vec ne koristi za ono za sta se treba koristiti

Comment

• Originally posted by Nadalinho View Post
                            Pa vidim ja da si ti neki poznavaoc tenisa, sjajno treba više takvih .

5 minuta iz kluture, po tragu je ono zapravo bio aut jer lopta nije pala cijelim obimom na šljaku, po tom su so vodili i Nadal i Maria i ti bi dosudio aut da si posmatrao trag, to što hawk eye u obzir uzima cijeli obim lopte je nešto sasvim drugo.

Ima vremena za tebe ipak, nadočićeš.

@Ivkebgd - ne osjećaš ironiju
                            Cekaj, sta ima ti meni da pricas da li sam ja poznavalac tenisa ili nisam? Ja tebe nisam pomenuo ouopste, a i sto bi klasican iskompleksiran navijac spanskog pederkana, koji ne zna da slavi pobedu svog igraca neko samo provocira.. A i objasni mi ti kako ti znas sta se videlo na sljaci? Jesi ti mozda tamo?
                            sloboda ili ništa

Comment

• hahahahahahaha... gubi poen na 40:00 zbog odugovlačenja... hvala Marija

Comment

• Uzima mu poen na tri set lopte. Pazi da se ne iskupis.

Comment

Working...
                                X