Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Larisa View Post
    Šta si ti mene brate spopao? Oladi malo i uživaj, tek je počelo
    Nije da te napadam, samo sam hteo malo objektivnije gledanje stvarima. Al nema veze, bitno gledamo odlican tenis, bar za sad.
    OVAKO

Comment

• Dobice Novak!!!

Comment

• A vidi ga sta radi ... pa kao da je retard ...
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Aha počinje da urla
          "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Konacno da je Novak pokazao frustraciju. I u pravom trenutku. BH paralelu je ruzno promasio.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
              E jbg, a ja očekivala borbu..
              kako pobeze sa posla

Comment

• Evo ga BH

Comment

• I sada jos jedan fh .. kada god je bilo tesno on je svojim debilnim greskama poklanjao spancu BITNE poene... i ovaj se tako polako ali sigurno BUDZI ...
                  sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Ne zalim za paralelom, mora da je nadje, ali forhend ne bi smeo da promasuje sad...

Comment

• Ali zasto u najvaznijem mecu sezone prosipa ovoliko ???
                      Ako prodje nekaznjen vrlo je moguce da ce se konsolidovati i preokrenuti, ali ako ga spanac sada ili za koji gem kazni ... gotovo ...
                      sigpic

Comment

• bolje da sam ostala na poslu..
                        meni je ovakva igra neobjašnjiva, neka mi neki teniski ekspert objasni šta se sa njim dešava..
                        Originally posted by gokara
                        Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Cini se da Nole ima podrsku publike, to mi se svidja..

Comment

• Nestabilnost u igri se priblizava vrhuncu, ako je suditi po prethodnim velikim mecevima, uskoro sledi poboljsanje, ali treba do tad sacuvati servis...

Comment

• nzm ni mi ali znam da je 2 set nas
                              Jagodice sta ja rekoh za 2 set
                              Last edited by ledeni 80; 07-06-13, 13:51.

Comment

• Postoje dvije ohrabrujuce okolnosti za Novaka.

1.
                                Nadal je fantasticno odigrao 2. polovinu 1. seta.

2.
                                Vaznije, Nadal pokazuje strah iako nema razloga.

Comment

Working...
                                X