Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cekao sam ovaj mec i malo sunca i to je to.

Hajde Rafa,kralju sljake

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Mene zanima zasto niko ne napise da je Nadal za sada fantastican? Osven njegov prvi servis gem, sve ostalo je odigrao fantasticno i dominira nad Novakom. I opet svi zaboravljate da je Nadal favorit a ne Novak...
      Pa pišeš ti...
      "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
        Pa pišeš ti...
        Al valjda nije tesko da i ti uocis to. Kada je protivnik bio bolji od Rafa ja sam pisao da je bolji, a ne da Rafa ne ide nista... Primer u MC-a.
        OVAKO

Comment

• Toliko je neuncinkovit kada krene napred da je to strasno ... krade mu spanac poene ....
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kako je los slajs odigrao...
            a na mrezu ide kao muva bez glave
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Nadalu sve polazi za rukom a Novak nekonkretan. Ko te jebe, pati se, valjda znas sta treba da radis u drugom setu
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ovo mi se vise svidja od prosle godine,kada su se brejkali non-stop.

Bravo

Comment

• ajde Nole zaboravi 1 set i kreni u napad u 2 setu

Comment

• to je to , idu sad tri vezana nasa ;)

Comment

• Nema veze, prvi set je izgubljen, uvideo je siguran sam Novak svoje greske, i dalje vecina stvari od njega zavisi i sa malo hladnijom glavom i racionalnijom igrom ima on itekako sanse. Ajmo prvo do izjednacenja u setovima. Idemo Nole!

Comment

• Seronja uzeo set ... stric zadovoljan, a Nole treba da bude konkretniji ... poklonio mu je 3 ili 4 vinera, koji su mu dodatno nabili samopouzdanje, jer mu je prilazni udarac bio nedovoljno dobar ...
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Novakova sansa je da mec ucini sto vise fizickim, mora naci nacina da produzi mec, a onda ce i Nadal pasti u igri. Ovo sto je odigrao u prvom bilo je nenormalno dobro i ako tako nastavi tesko ce Novak bilo sta uraditi.
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Ode prvi set , ali ovo je tek pocelo . Idemo Nole u napad , zaboravi ovaj set i daj sve od sebe .

Comment

• Ono sto je za sad najbitnije za Nadal je to da servira ludacki. Samo tako produzi, jos dva seta.
                              OVAKO

Comment

• Poene na 15-15 i 15-30 je odigrao kao da ne zna protiv koga igra. Za neku utehu je sto Rafa ne moze puno bolje od ovoga.

Malo raduje ovo skakutanje na riternu, voleo bih da je tako izasao od starta. Onako mirno, kul - ne stoji mu i kad god je tako ulazio u mec lose je pocinjao...

Comment

Working...
                                X