Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja cu vam uzeti ovo izmedju

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Ja cu vam uzeti ovo izmedju
      pa da, kad je najverovatniji rezultat 6:3 6:4, nisi ni ti mutav
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        evo, pomeri granicu na 6 i dogovoreno
        Dogovoreno.

@shminka

Ti si ziheras. Uvijek bio. Ziheraski je uzeti sredinu.

Postoje igracki razlozi zasto Ferer ne moze pobijediti Rafu na zemlji. Dva su:

a)
        Kada Rafa digne igru, David nema odgovor na to. I David to zna i bezbroj puta se uvjerio. Narvno, Rafa ne moze u svakom trenutku dici igru, ali vrlo cesto u kriticnim trenutcim a moze.

b)
        Da drzi ravnotezu u mecu sa Rafom, David mora da igra 100% svojih mogucnosti a Rafa samo 95%. Ni jedna masina ne moze konstantno raditi pod punim opterecenjem.
        Last edited by NI; 17-05-13, 10:09.

Comment

• Ja ne znam sta da mislim za mec Nadal-Ferrer, radi Rafine varijabilnosti, ali sumnjam u pobedu Ferrera. Nadal je juce u onom sjajnom mecu sa Gulbisom odigrao katastrofalan prvi set, razume se zasluge za to imao je i fenomenalni Gulbis; a zatim on igrao sjajno delom drugog i u treci set, ako izuzmemo opet nekih kiksova. Mene zanima mec Berdych-Djokovic, zna Berdych napraviti probleme Djokovicu, ali vise me zanima ponasanje Djokovica i njegovih padova u igri, dali ce ih biti ili je podigao formu na potrebnom nivou. Mislim da ce Federer proci Janowicz-a manje-vise bez problema.

Comment

• Moje glediste oko meca izmedju Rafe i Davida je da je pitanje koliko ce gemova uzeti David. Pokazalo se bezbroj puta do sada da David ne moze da dobije Nadala na sljaci i da nema tu potrebnu odlucnost da uradi to. U Madridu je bio veoma blizu i opet nije iskoristio. Sad sam ubedjen da ce Rafa uci u mecu 100% jos od prvom poenu, bez ikakve kalkulacije. A koliko je oporavljen David posle Madrida i koliko je zaboravio na taj poraz niko ne zna, videcemo danas.

Nole-Berdych
            Ocekujem pobjeda Noleta naravno, mislim da Berdych nema igru za Novaka, a i H2H pokazuje to. Mislim da je Berdych samo jednom dobio u poslednjih 9-10 susreta ako se ne varam tako da moje mislenje je da Nole prolazi u dva seta.

Jerzy-Roger
            E ovo ce da bude spektakl po meni. Eto Rogera na pravi test, vidno je da je podigao forme ali Starace i Simon nisu merilo za mogucnosti Rogera. Mene me jako zanima kako ce Roger da odgovori na one bombe Janovica, sto iz riterna sto u toku poene. U prethodnim dva susreta igrao je sa klasicnim defanzivaca, sad igra sa jak server i ofanzivac. Videcemo, bice veoma interesantno, vredi se pogledati ovaj mec, da vidimo od cega je napravljen Jerzy i kakva je prava forma Rogera

Paire-Granollers
            Mislim da Paire zasluzuje da ode u 1/2 finalu, igra sjajan tenis ovu godinu, i ima jedan od najboljih dvorucnih BH-da u svjetu. Trebalo bi da dobije Marcela.

Bice veoma zanimljiv teniski dan, samo da ne bude kisa, ima mnogo za uzivanje!
            Last edited by Stefan-kobe; 17-05-13, 10:29.
            OVAKO

Comment

• Kolko se Federeru otvorio zreb . Ovo je nenormalno .

Sportska sreca je na njegovoj strani .

Ali videcemo da li ce to iskoristiti... I da li uopste moze da iskoristi ...

Shimnka samo jedno pitanje koje sam zeleo i juce da te pitam... Da je kojim slucajem Jirzi uradio Federeru ono sto je uradio Gaskeu da li bi ga i dalje postovao ? Krao poen, drao se, gubio se, itd...
              sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Inace kladionice daju na dlaku iste sanse Nadalu i Novaku u danasnjim mecevima 85%. Federeru daju za nijansu manje sanse 84%.

Comment

• Kranjem poena me nijedan igrac ne bi mogao iznervirati, jer je to iskljucivo greska sudije...a vidjet cemo veceras dal ce me nervirati deranjem po terenu

U toku meca vjerovatno...na kraju dana ne ustvari, kad malo bolje razmislim...nece...mene neke druge stvari vise nerviraju

A kada je u pitanju duel Rafa-Ferrer...pridruzujem se za danas ovoj teoriji da nece vise od 6 gemova imati na semaforu
                  Last edited by shminka; 17-05-13, 10:51.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                    A kada je u pitanju duel Rafa-Ferrer...pridruzujem se za danas ovoj teoriji da nece vise od 6 gemova imati na semaforu
                    Cestitam opredijelio si se.

Comment

• Sarapova se povukla, Erani ide dalje

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Dobra odluka, Errani bi je izmucila...u nastavku turnira bi mogla opet na Serenu...sto joj ne treba...sasvim dovoljno meceva je imala kao pripremu za RG

Comment

• Lako je vama pogadjati i nagadjati kad kujna ne radi;)
                          sigpic

Comment

• Verovatno nece da rizikuje neku povredu pred RG...

Predpostavljam da je to .
                            sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Onda pretpostavljam da Fed igra vec od pola 8?
                              sad su mi svi planovi poremeceni

edit:
                              stavili su Azarenku i Stosur u taj termin, tako da Fed i dalje igra ne pre 21h

sigpic

with experience.

Comment

• Per vodi 5:1 protiv Granoljersa

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X