Jednostavno mislim da je trenutno Ferer u padu forme u odnosu na Madrid, mucio se sa Verdaskom i danas kad izadje na teren, prvo ce da mu prodje kroz glavu kakvu je sansu propustio u Madridu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rim 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Originally posted by bojanaBG View PostJednostavno mislim da je trenutno Ferer u padu forme u odnosu na Madrid, mucio se sa Verdaskom i danas kad izadje na teren, prvo ce da mu prodje kroz glavu kakvu je sansu propustio u Madridu.
Ako mu to prodje prvo kroz glavu onda ne mora ni izlaziti. S druge strane mozda mu prvo prodje kroza glavu da je po prvi put u 8 godina, zahvaljujuci novoj taktici, stvarno ugrozio Rafu na sljaci.
Comment
-
Originally posted by NI View PostBojana,
Ako mu to prodje prvo kroz glavu onda ne mora ni izlaziti. S druge strane mozda mu prvo prodje kroza glavu da je po prvi put u 8 godina, zahvaljujuci novoj taktici, stvarno ugrozio Rafu na sljaci.
Iskreno, od tog meca u Madridu ja sam strasno promenila misljenje o njemu, mislim da je luzer, koji pobedjuje slabije od sebe, ali protiv jacih ce se uvek otkinuti od straha u odlucujucem trenutku. Mozda je surovo, ali to je moje misljenje, a on vec ima danas sansu da dokaze suprotnohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Bojana,
Ferer nije luzer, ali ima organicenije sposbnosti nego Nadal. Pogledaj jednu interesantnu statistiku. Nadal vodi protiv Ferera 18:4. Veoma uvjerljivo. Nesto ala Federer - Rodik. Ali kad se malo zagrebe u tih 18:4, izlazi razlicita slika. Na zemlji je 15:1 za Nadala, petanaest uzastopnih pobjeda. Zastrasujuce. Medjutim na hardu je 3:3. Jednako! Cak sto vise Ferer je dobio oba GS meca na hardu. Dobro, dva je meca dobio 2007, kad je Nadal ipak bio samo sljakas a treci 2011. kada je Nadal bio lagano povrijedjen.
Ipak je poenta ocigledna. Ferer moze sa Nadalom u uslovima u kojima su njihove sposobnosti priblizno jednake. Na slajci one to nisu, barem nisu bile do Madrida. Sto se tice propustene prilike u Madridu, imaj u vidu da je svako malo nervozan poslije 14 uzastopnih poraza. Mene je taj mec donekle potsjetio na mec Nadal-Novak u Madridu 2009. Nadal je slavio, ali je sami mec bio prekretnica, od tada obojica znaju da Rafa nema igru za Novaka.
Osataje da se vidi da li je moja asocijacija neosnovana.Last edited by NI; 17-05-13, 09:21.
Comment
-
NI,
nevezano za Nadala, ali je l' se secas meca izmedju Federera i Ferera prosle godine u Londonu, WTF. Federer je igrao katastrofalno u 1. setu, a ni u 2. setu nije bio bolji, a on nije uspeo ni set da mu uzme i iz tog razloga nije prosao u polufinale.
A isto tako, ne mozes da pravis paralelu izmedju meca Djokovic-Nadal u Madridu 2009. i meca Ferera-Nadal, zato sto Ferer nije Djokovic, on nema taj sampionski mentalitet i nikad ga nece imati.
Na Fereru je da dokaze suprotno, ali ja ocekujem rezultat kao u Acapulcumozda ne bas toliko ubedljivo, ali vise od 3 gema po setu Ferer nece uzeti
ps. sad kad Ferer dobije Nadalahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
NI, ne volim ni ja kradju...ali je sasvim jasno da je u ovoj situaciju njega lopovom ucinio sudija, bas kao sto mnoge druge sudija "spasi" u takvim situacijama...da se to desilo nekome drugom, sigurno ne bi izazvalo takve reakcije ni kod publike ni kod protivnika...njegovo sveukuno ponasanje doprinosi da neke situacije izgledaju gore no sto jesu
Mijenjat ce svoj nastup sigurno, ako se nastavi penjati na listi...jer nece biti primjereno kao sto je sada...a takodjer mu ovakvo ponasanje nece trebati kad bude igrao sa slabijima od sebe...jer ce onda slati potpuno drugu poruku protivniku...
Comment
-
Originally posted by NI View PostBojana,
Ferer je osvojio 7 gemova u 6 zadnjih setova protiv Nadala prije Madrida. Sto se desilo u Madridu.
Ti si jako subjektivna kad je u pitanju Federer. Ako ne igra fantasticno, odmah igra jako lose.
Madrid je po meni izuzetak, a ne pravilo, a videcemo ko je upravu, ti ili jahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by NI View PostOK Bojana.
Ako Ferer izubi 7:6, 7:6, ko ce biti u pravu?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Da uspostavimo kriterijume:
Ferer osvoji 5 i manje gemova, ti si u pravu.
Ferer osvoji set ili 10 i vise gemova, ja sam u pravu.
Bilo sto izmedju, cekamo RG.
Vazi?
@pecaros
David rudar nema igru za teniske golijate. Oni su prejaki za njega. A nije David Fonjini koji izgubi mec i prikaze 50% od onoga sto moze. David izgubi mec i pokaze 100% od onoga sto moze. Fali mu malo, ali on malo nema. Sto je vaznije teniski golijati znaju da on to malo nema.Last edited by NI; 17-05-13, 09:46.
Comment
-
Ferreru po meni nije nikakav podvig izgubiti 7-6 7-6...pokazao je on da moze igrati s Rafom na zemlji i da u biti ne postoji nijedan igracki razlog zbog kog bi on morao gubiti njihov svaki mec na zemlji...
Ne mora on unaprijediti samu igru da bi prolazio bolje...nego igru u kljucnim momentima...onaj poen na 15-30 u Madridu je pravi pokazatelj sta se desava kad zagusti, odnosno kad treba slomiti protivnika
Danas ocekujem nesto tipa 6-4 6-3
Bas tezak put za Rafu do trofeja...Gulbis ga je namucio, Ferrer bi takodjer mogao...sutra Novak...tesko ce do finala
Comment
-
Originally posted by NI View PostDa uspostavimo kriterijume:
Ferer osvoji 5 i manje gemova, ti si u pravu.
Ferer osvoji set ili 10 i vise gemova, ja sam u pravu.
Bilo sto izmedju, cekamo RG.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment