Ma Domenicali klovn mora ici ako Ferari misli da bude konkurentan sledece godine.Frajer je smjesan pored Hornera i ostalih velicina,Ferariju treba neko kao Brijatore,strucan i autoritet al sumnjam da bi to Montezumi odgovaralo a i odmah bi krenule price kako bi Alonso imao povlasteni polozaj u odnosu na Kimstera
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sezona 2014. - Velike promene
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Vanja #66 View PostSone, tebro, 12 je uvece, ustao sam u 6 jutros, daj dekriptovano, FSM-a ti...
Ne bi se Luca zalio na Briatorea, jer bi mu jasno rekao sta sme i ne sme. A i Flavio posle onoga iz 2008. nema bas tako puno kredita...,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostStavio je sliku Brawna iz doba dominacije sa Ferrarijem. Period, otprilike tamo 2002.Jel to u fazonu - dobra stara vremena, ali nista od toga ponovo - ili - bice kao u dobra stara vremena? I'm braindead, numem da dokucim...
Comment
-
Kad ste već pomenuli Mumiju (Ecclestonea), setite se da je rekao da se Raikkonen-Alonso neće desiti. Jel to znači da Alonso ipak neće biti u Ferraiju sledeće sezone? Meni je sve jedno. Ja sam za to da voze Raikkonen i Alonso.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog
sigpic
Comment
-
Originally posted by Dexteroza View PostCekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Cool potpis
Mogla bi sledeca sezona da bude bas zanimljiva i jedna od boljih sto zbog promjene motora,vozackih postava itd.
Jedino me strah Newey-a,covjek kao da nije sa ove planete,uvijek je korak ispred svih da ne kazem koju stotinku "brzi" od ostatkasigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostKad ste već pomenuli Mumiju (Ecclestonea), setite se da je rekao da se Raikkonen-Alonso neće desiti. Jel to znači da Alonso ipak neće biti u Ferraiju sledeće sezone? Meni je sve jedno. Ja sam za to da voze Raikkonen i Alonso.
Originally posted by Dexteroza View PostCool potpis
Mogla bi sledeca sezona da bude bas zanimljiva i jedna od boljih sto zbog promjene motora,vozackih postava itd.
Jedino me strah Newey-a,covjek kao da nije sa ove planete,uvijek je korak ispred svih da ne kazem koju stotinku "brzi" od ostatka
Jos jedna promena za 2014, uvedjenje Formule E...
Comment
-
Razmišlljao sam sinoć o limitima budžeta.To je veoma teško uvesti jer je npr. Newey na platnom spisku Red Bull Technologiesa a ne RB Racinga. Tako imamo mnoge slučajeve. Po meni su nova pravila ok, ali ako neko zezne kod motora to će teško da nadohnadi kod ostalog.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
Comment