Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monte Carlo 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tu situaciju da nema sta da izgubi je najbolje Federer opisao na USO 2011 i tada je Djokovicu proslo i ne moze svaki put.

Cudan je taj komentar Kurijera jer da kise nije ni bilo da je bilo suho sve vrijeme,opet bi Nadal pobjedio.

I jos sumnjam da bi organiztori tek tako popustili da su i oni bili svijesni da se moze 100% igrati,Nadal je ulozio zalbu da mu ne odgovara vrijeme i oni su donijeli odluku da kisa koja je padala pola sata previse natopila teren i ne moze se nastavit.I to je to,to sto ti mislis da je stric donio odluku,tvoje pravo

Comment

• Gori gem ne moze da se odigra, tri neiznudjene iz BHa i dupla na 0:40
      sigpic

Comment

• Vrijeme je bilo kako jeste i kisa ga je spasila...tu nema raprave

Kakav uvodni gem Kolye, dosta tenisa za danas

Comment

• DelPO prekida tradiciju Nadala,pazite sta sam vam rekao

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Vrijeme je bilo kako jeste i kisa ga je spasila...tu nema raprave
            Ne vidim potrebu da se to potencira ali nema veze.Ponedjeljak je sve pokazao

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
              I jos sumnjam da bi organiztori tek tako popustili da su i oni bili svijesni da se moze 100% igrati,Nadal je ulozio zalbu da mu ne odgovara vrijeme i oni su donijeli odluku da kisa koja je padala pola sata previse natopila teren i ne moze se nastavit.I to je to,to sto ti mislis da je stric donio odluku,tvoje pravo
              1.
              Toni je uticao na Nadala. Sto je potuno normalno. Vecina igraca slusaju svoje trenere. Tonijeva izjava inace potvrdjuje da su oni svjesni da Nadal moze pobijediti samo ako Novak ne igra najbolje sto moze.

2.
              Organizatori su popustili Nadalu. On je zvijezda. Iskoristio je svoj status. Nekom drugom, citaj bilo kome osim Nadalu i Federeru, ne bi popustili.

3.
              Novak je vraski opasan kada, na vaznom turniru, dodje u situaciju da nema sto da izgubi. To zna Federer, to znaju oba Nadala (Toni i Rafa), to zna jos poneko.
              Last edited by NI; 16-04-13, 14:30.

Comment

• Odem na 5:2 za Verdasca i njegov servis, vratim se i imam sta da vidim, razbio ga Marinko ko zvecku, e moj Nando ostavi se ti reketa kad te Marinko razvali na sljaci
                Dimitrov u ritmu ili Tipsa totalno aut?Bice da je ovo drugo ali meni drago zbog baby Federera, Wawrinka rutinski mislim kao i Sminka da bi mogao daleko (ja ga na drawu ugurao u polufinale sa Rafom-dalje nece moci)
                Bice interesantno pogledati Delpa i Dolgu, moze tu biti svasta ako Dolgo udje dobro u mec, a posebno me interesuje sta Gulbis moze na sljaci (licno puno ocekujem od njega)...
                sigpic
                http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  1.
                  Toni je uticao na Nadala. Sto je potuno normalno. Vecina igraca slusaju svoje trenere. Tonijeva izjava inace potvrdjuje da su oni svjesni da Nadal moze pobijediti samo ako Novak ne igra najbolje sto moze.

2.
                  Organizatori su popustili Nadalu. On je zvijezda. Iskoristio je svoj status. Nekom drugom, citaj bilo kome osim Nadalu i Federeru, ne bi popustili.
                  1.Tu pricu mi nemoj pricati na sljaci,molim te.Eto bar na sljaci. Iz te Tonijeve izjave ja mogu izvuci da takvo vrijeme ne odgovara Nadalu jer smanjuje efekt spina i povecava mogucnost povrede,eto

2.Ima i toga ne kazem, ali opet da se 100% moglo nastaviti sumnjam da bi prekinuli
                  Last edited by DinoFC; 16-04-13, 14:31.

Comment

• Nisam gledao prvi set Janka, cujem da je imao 5-4 i dve set lopte, pa ko je u tom mecu Dimitrov bre? Steta, onaj drugi set je totalni raspad bio.
                    Od Verdasca smo definitivno najbolje vec videli, da na sljaci izgubi onoliko gemova za redom od Marinka..
                    Gasquet igra prelepo sto se mene tice, kakve on udarce zna pogoditi, ona tri nestvarna passing shot-a.. Nikako nije smeo da izgubi jedan set, Paire nije mogao nista zivo da ubaci, morao je u dva da zavrsi.
                    Andujar pred manjim iznenadjenjem..

Comment

• Izvuce se Kolja, da je i ovaj izgubio prvi set bi bio gotov, mozda i mec. Jo igra dobro, izjavio je da moze da osvoji Slam. Preambiciozno?
                      sigpic

Comment

• Meni je Stan u finalu

Jo ce mozda svoje najbolje partije pruzati upravo na sljaci nema divljanja zasad u igri...a to mu moze samo dobro donijeti

Cim sam ga pohvalio, poce divljati...kakav pokusaj FH paralele haha
                        Last edited by shminka; 16-04-13, 14:42.

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                          1.Tu pricu mi nemoj pricati na sljaci,molim te.Eto bar na sljaci. Iz te Tonijeve izjave ja mogu izvuci da takvo vrijeme ne odgovara Nadalu jer smanjuje efekt spina i povecava mogucnost povrede,eto

2.Ima i toga ne kazem, ali opet da se 100% moglo nastaviti sumnjam da bi prekinuli
                          Ja cu pricati pricu za koju smatram da je utemeljena u cinjenicama. A cinjenice pokazuju sljedece.

Ko je bolji na sljaci Novak ili Nadal ?

Nadal naravno. Nadal dobija svakoga ako je 90% od svoje Top forme. Izuzetak je Novak. Novak se muci sa 10-tak igraca ako je 90% od svoje top forme.

Ko je favorit u direktnom susretu Nadala i Novaka, u vaznom turnira na sljaci, ako je Novak u TOP formi (Igrac je u top formi par nedjelja godisnje.) ?

Ne znam. Nadam se da cu saznati ove godine.

Nadal ne smije da bude defanzivan i ceka. Moze li Novak naci lijek za ofanzivnog Nadala na sljaci? Nadam se da cu saznati.

Comment

• Zaigrao Kolja kako zna, a kad tako igra Jo to ne moze da prati. Samo da vidimo koliko ce ga drzati
                            sigpic

Comment

• Sta mislite o Monfilsu,sta moze on na sljaci? Danas igra sa Montanjesom mozda i dobije.

Comment

• Del Imko, GledamSK dobrodosli

Montanes zna da bude naporan ali se nadam da ce Gael proci. Favorit je, mnogo je bolji igrac od Spanca medjutim nesto vise tesko, Stan je u ovom trenutku za klasu bolji od njega, a i ako bi njega prosao preko Murraya ne bi mogao.

Kakva improvizacija Kolje
                                sigpic

Comment

Working...
                                X