nisam dugo pratio moto gp jel ovo na yamahi 46 Ben Spies axaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa oprem gosti gazda posti xaxaxaxa zaboravio da vozi ee kakve sam sve komentare slusao ovde od pojedinih intelektualaca!!!!!!!! Gledajte i pamtite ovo je istorija!!!!!!!!! Go go go go go ROSSSI
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Grand Prix of Qatar 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Propustio sam M3 i M2 nazalost, ali GP sam taman uhvatio...
Ukratko utisci - LUDNICA! Rossi vodio ceo trening do pred kraj, ostao treci, uopste se ne zalim, guzva ga je malo usporila na kraju, videlo se, ali sasvim pristojno. Rekoh da je ono podesavanje u Jerezu kljucno, a i on sam je to istakao. Uz veliki kez, jasno.
Lorenzo dobar, precizan kao i prosle godine, ali Cal je dobio injekciju testosterona za slonove!Sjajno je videti ga u groove-u...
Marquez kao da vozi 500ccm masine, a ne ova cuda sa vise elektronike od borbenih aviona. Dobro, nisu bas, ali nisu ni daleko... Ide ta Honda po celoj sirini staze, a njemu glava na idealnoj putanji, sjajno, bolje izgleda od Stonera, bezmalo... Morace to malo da smanji, samo malo, jer mi deluje da gubi vreme u nekim trenucima, ali u trci, u trci ce biti nista manje hrabar od Simoncellia... I sad kad ga pomenuh, svatio sam koliko mi nedostaje...
Dovi ce da izgine na Ducatiu, jasno mu je da mu je ovo sansa da nekako ostavi traga u MGP istoriji, ali istakao je da ce imati problema sa gumama u trci, a trenutno nabija vremena... Malo kontradikotrno.
Originally posted by denia_el View Postal ide ova jamaha auuuuuizgleda da lorenca jedino zanima sta radi rosi i obrnuto,kao u dobra stara vremena
kako je krenulo,bojim se da za pedrosu vise nece biti mesta ni na podijumu
Comment
-
SJAJNO sta drugo reci jedva cekam nedelju, Rossiju skidam kapu iako nisam njegov navijac tata je tata
ja licno ocekujem mnogo ove sezone od Bradla i neki duel sa Markezom kao u dobra stara vremena
....
sigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostVrat, vrat, bice problema prve 2 trke...
neeeeego STVARNO STVARNO STVARNO nemam reci za ovo prekidanje treninga,ali stvarnokao kada biste tenis prekinuli posle drugog seta (u slucaju da moraju da se odigraju tri;))
EDIT:znaci,ako sam dobro videla,od sutra gledamo sve osim kvalifikacija za moto3 u subotueto ti ga sad..
Last edited by denia_el; 04-04-13, 20:56.don't be scared homiesigpic
Comment
-
I ovo je dobro, bar meni... Nema jurcanja za stramovima, bar ne veceras, ali zbog Q za M3 cu morati da trazim... Kad smo kod toga, neka sibne neko ako je nasao neki dobar na engleskom...
Binder pristojan u M3, Antonelli prijatno dobar na Hondi, naravno da je zaostatak u maksimalnoj brzini i dalje poveliki za KTM-om. Od malog Marqueza do Vinalesa svi u 0.06s. Mav se dobro drzi sa tim prstom, vidi se da ima problem na kocenjima...
Comment
-
Dovi se ne stedi na Dukcu... Fino, fino, mnogo se opustio u Hondi. Iannone jako dobar, odlicno...
Cal obozava svoju ulogu undrdoga, koliko samo izvlaci energije, volje i pozrtvovanja iz toga...
U medjuvremenu, Smith je ucutkao sve svoje kriticare... Ukljucujuci i komentatorski dvojac.
Marquez daleko najveci novi talenat u kraljevskoj klasi od dolaska Doktora u nju...Kakav Stoner, ko hoce da gleda motor koji leluja po celoj stazi, a opet ide najbrze neka gleda Marca... Uh, kad se setim gledavsi ga 2008. u prvoj sezoni na 125ccm masinama i razmisljam se par puta - ima ovaj mali (i njega smem da zovem mali
) nesto sampionsko u sebi...
Last edited by Vanja #66; 05-04-13, 20:47.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostMarquez daleko najveci novi talenat u kraljevskoj klasi od dolaska Doktora u nju...Kakav Stoner, ko hoce da gleda motor koji leluja po celoj stazi, a opet ide najbrze neka gleda Marca... Uh, kad se setim gledavsi ga 2008. u prvoj sezoni na 125ccm masinama i razmisljam se par puta - ima ovaj mali (i njega smem da zovem mali
) nesto sampionsko u sebi...
vidim vi ste se snasli i odgledali,a ja ne znam ni da li cu,jer bi sad trebalo da pocne a sred srede nekog tenisa jemalo je reci da mi je vec
don't be scared homiesigpic
Comment
Comment