Originally posted by Condition23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SporKlub Liga Tipera - primedbe, saveti i komentari
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by chofy88 View PostLIk sto je igrao Ajax 3+ se malo zaneo sa kvotom
Trebao sam napisati Tim1 3+ 1.68, ali ja sam ovaj prvi dio izostavio....... šta da se radi
Sa svim ovim upoznt je i brajkula koji mi je progledo kroz prste, nadam se da se ostali učesnici neće ljutiti ;)
Comment
-
Originally posted by edohz View PostBrate moja greška jer po prvi put se susrećem sa mozartom ;)
Trebao sam napisati Tim1 3+ 1.68, ali ja sam ovaj prvi dio izostavio....... šta da se radi
Sa svim ovim upoznt je i brajkula koji mi je progledo kroz prste, nadam se da se ostali učesnici neće ljutiti ;)
Ne moze! Ja se ljutim! Hocu da se ponisti danasnje tipovanje! ahhahahahahahahahahahhah Pravila treba da su za sve ista! ahahahahahhahah
nema veze sto sam ja omasio danasnji tip ali treba da se ponistiOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ama ne moze covece! I nemoj da me nerviras!: dhahahhahahahahahahhahhOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Post50 СК златника повољно само 8.99еOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment