Announcement
Collapse
No announcement yet.
SporKlub Liga Tipera - primedbe, saveti i komentari
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Brajki i Crna zminja iste tipove imaju... Stelujes Brajki... :P stelujes..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostBrajki i Crna zminja iste tipove imaju... Stelujes Brajki... :P stelujes..
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View Post10ч Мамбитис....ко пре девојци њему девојка, ко рано рани две среће граби и тако то"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Post10ч Мамбитис....ко пре девојци њему девојка, ко рано рани две среће граби и тако то
SAY NO TO STEROIDS!sigpic
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostKo se seta po ulicama Beograda, igra trecu englesku i drugu nemacku ligu
Пази ти ово Вилшерице, пази изјаву дотичне даме
Nisam ni gledala kuda idem, mislim, ko bi se nadao da usred centra Beograda na tri Celzijusa može da naleti na zmijurinu. Kad se ispred mene pojavila zmija, koja je, čini mi se, ispuzala ispod plavog automobila, skamenila sam se i počela da vrištim"
ма Мамба сто посто
Comment
-
Comment
-
Jos ce da ispadne da je Zmija manijak! Ajte molim vas nije on kriv sto mu se ona stvar vuce po podu dok obilazi kafice oko pravnog ;)
A i mogu da se kladim da je ta ljuta sto nije gledao nju, vec mlade pravniceOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Crna Zmija View PostNije Brajkulica dobro odradio svoj posao, ne mogu dame ispastati...
Originally posted by AK47 View PostKvota na Bayern je 1,60,sramota jbt...
Ovo je bas podcjenjivacki i ne svidja mi se uopste
Comment
Comment