Jesam, odlično da postoji turnir sa takvim pravilima, potpuno se menjaju favoriti kad se stave da igraju pod konstantnim cajtnotom. Prilično dinamično. [emoji41]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Snooker
Collapse
X
-
Originally posted by salelesa View Post.. in a meantime 4:0, sinoć dobio expressno Allen-a 6:0, a obojica u odličnoj formi ove sezone! Zajeb'o Eurosport za 2h programa, puštali reprize.
Da li se ispratio shoot out prošle nedelje ?? .. bilo dobro zezanje ..
A sto se shoot-out-a tice, steta sto nema vise takvih turnira, bas je dobro zezanje, i bas je uzbudljivo.
Comment
-
.. eh, da uzme još te 2 titule u Crucible-u, pa i zvanično da postane walking legend .. još se nisam oporavio (a verujem ni on) od onog poraza od plačljivka pre 3 godine, u finalu, posle vodstva 10:4_izgubio 15:18! Prošle godine isto u vrhunskoj formi, ali jedan loš dan + raspoloženi Carter = doviđenja/prijatno.
Comment
-
Coral tour championship, Liandudno, turnir 8 najboljih na godišnjoj listi..
1/4 final:
O' Sullivan - Bingham 9:3
Trump - Williams 9:8
Robertson - Selby 9:8
Allen - Wilson 9:7
1/2 final:
O' Sullivan - Trump
Allen - Robertson
Ronnie je ove godine 2x igrao sa Trump-om, oba puta u finalu (NI Open & Masters) i oba finala je izgubio.. vreme je za osvetu!
Eurosport nema pravo prenosa, a ni BBC, možete gledati na ITV4 (danas 14h & 20h)Last edited by salelesa; 21-03-19, 13:26.
Comment
-
Ko nije gledao, a većina ste takvih (fuckin' ITV) ne zna šta je propustio! Jedan od većih "povrataka" Ronija, možda i u karijeri, zadnjih nekoliko godina sigurno..
O' Sullivan - Trump 10:9!
.. ceo dan je bio u zaostatku i jurio levorukog (4:1, 6:2, 8:5) ali je na kraju uspeo. Mislim da sam smršao par kg (nije da mi ne treba) dok sam gledao .. pogledajte bar odlučujući, totalno blesavi frejm!
Danas drugo polufinale, Allen - Robertson, finale je na programu u nedelju..
Comment
-
13:11 .. 36-ta titula, stigao Hendry-a i vratio se na prvo mesto posle predugih 9 godina! Stephen komentarisao ceo turnir, kakav je car_ni zrno sujete u njega a vezano za Ronnie-a, i on uživa u njegovoj magiji, vidi se..
Ceo turnir odlični mečevi, kao što se i očekuje od 8 najboljih, a kao što Ronnie i sam reče na ceremoniji, bilo bi iznenađenje da Neil, Judd ili on ne uzmu sveCku titulu. Stvarno igraju brutalnu sezonu.. pa i M. Allen.
Izgleda da preskače Kinu (Ronnie) i ide direktno u Crucible za 3 nedelje..
.. inače, mnogo često je počeo da priča o senior tour-u, čitaj_penzionisanju.. kao šali se, ali ponavljam, suviše često.. ne sviđa mi se to.. nadam se da nas sve kolektivno troluje & flejmuje.Last edited by salelesa; 24-03-19, 23:25.
Comment
Comment