Originally posted by etfovac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Snooker
Collapse
X
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
-
Dobro dođe ova pauza posle magije Crucible-a, taman da ispratim Tour de France, a i da pomognemo voljenom klubu da se plasira tamo gde mu je i mesto, da se postavi mušema na čika Rajku! Vidim Riga masters za 4 dana, moraću da isčekiram roaster..
Comment
-
Ronnie osvojio Shanghai Masters i cek na 200k funti.
Protivnici na putu do 34. rangirane titule:
6-3 protiv Robertsona
6-2 protiv Binghama
10-6 protiv Wilsona
11-9 protiv Hawkinsa
Kyren Wilson je bio u nizu od 19 pobjeda do polufinala. Ima vec dvije titule ove sezone.
Ovo je Roniju prvi turnir ove sezone.
Genije!
Edit: Zaboravio sam da Sangaj od ove sezone nije rangirani turnir, tako da je Roni na 33.Last edited by Arnel.S; 18-09-18, 10:31.sigpic
Comment
-
Master at work!
Ronnie the rocket je odigrao svoj 15. maksimalni brejk (147) u karijeri, u drugom kolu English open-a, protiv zemljaka Teylor-a za rutinsku pobedu (4:0) i prolaz u treće kolo turnira na kojem brani titulu!
Inače, podigao je veliku prašinu pre neki dan izjavom da se sala u kojoj se igra, oseća na urin!
Comment
-
Najveci je osvojio 34. rangiranu titulu, a i cek na 175k funti zajedno s njom.
Ovo mu je 19. Triple Crown titula. Njom' je ostavio iza sebe Hendrya koji ima 18. Slijede Davis i Higgins s 15 i 9.
Sedma UKC titula, cime takodjer postaje rekorder i prestize Davisa koji je sest puta osvajao turnir.
Probleme je imao samo u 2. kolu protiv Dohertya, gdje je gubio 4-1. Ostalo je sve rutina bila.
A sve to uz prosjecnu formu.
Put do titule:
Frejm razlika: 46-15!
Samo pet odigranih turnira u ovoj sezoni.
Tri titule, porazi u finalu i polufinalu.
Nije lose?sigpic
Comment
-
Au jbte prvi post o snukeru u ovoj godini, a odigrano gomila turnira. Bar od Saleta to nisam očekivao. [emoji6]
Trenutno u toku finale Players Championshipa, a u njemu meni dva najomiljenija igrača Neil Robertson i Ronnie the Rocket. Ko god da dobije biće mi drago.
U trenutku pisanja posta Ronnie vodi 3:0 a igra se do 10 (best of 19).“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment