Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FC Nadal View Post
    Lakapo,doci ce RG i sljaka,vi ste ocito nakon one dvije pobjede na sljaci 2011 tj. jedne pobjede zavrali da on nesto moze protiv Nadala na sljaci
    Pa naravno da moze...
    http://www.youtube.com/watch?v=gNJPWuJdVTQ http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3602351_n.jpg http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...13714580_n.jpg http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...32341258_n.jpg

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Nadal je bio povrijedjen tokom sezone sljake 2011. inace ga Novak nikad ne bi dobio. To je bar poznato. Evo i sad povrijedjen igra, nadcovjek.
      Ako ne racunamo Madrid,onaj Rim ja ne uzimam ni zasta.Napaljeni Novak igra protiv Rafe koji na tom turniru se muci protiv Lorencija,eki fol.Pa vidjeli smo prosle godine u tri meca sta je bilo,ali ustvari to ne uzimam kao relevantno zbog nesrece koja ga je nazalost zadesila

Originally posted by MiljanVR View Post
      Pa naravno da moze...
      Svaki 10 mec ce dobiti,ako je mogao Fed tako sto ne bi i Novak
      Last edited by DinoFC; 17-03-13, 17:35.

Comment

• Novak je 2011. isto bio slab, jedva dobio Murraya na sljaci, protiv Nadala je bila rutina, ipak se radilo o povrijedjenom covjeku koji je razmisljao o pecanju i mozda uzimanju duze pauze od tenisa usled nedostatka motiva, osjcaja da je tu vec 100 godina.
        sigpic

Comment

Lakapo,doci ce RG i sljaka,vi ste ocito nakon one dvije pobjede na sljaci 2011 tj. jedne pobjede zavrali da on nesto moze protiv Nadala na sljaci
          Ti si nemoguc.Jesi li ti svjestan da rafica vise nikad nece biti ono sto je bio,samo zato sto je Novak tu.Pa sta jos treba da se dogodi da bi shvatio.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Novak je 2011. isto bio slab, jedva dobio Murraya na sljaci, protiv Nadala je bila rutina, ipak se radilo o povrijedjenom covjeku koji je razmisljao o pecanju i mozda uzimanju duze pauze od tenisa usled nedostatka motiva, osjcaja da je tu vec 100 godina.
            Nemoj pricati da je Novak 2011. bio slab,nisam to znao.Upravu si to je sigurno bio najslabiji dio njegove karijere.A Nadal je bio najbolji ikada i Novak ga rutinski dobio,nadam se ovo zadovoljava tvoje usi

Comment

• Originally posted by Duka View Post
              Ti si nemoguc.Jesi li ti svjestan da rafica vise nikad nece biti ono sto je bio,samo zato sto je Novak tu.Pa sta jos treba da se dogodi da bi shvatio.
              Polako nemoj tako ishitreno pricati,evo veceras mozda osvaja 3 titulu zaredom nakon povratka,sta znas sve je moguce

Comment

Polako nemoj tako ishitreno pricati,evo veceras mozda osvaja 3 titulu zaredom nakon povratka,sta znas sve je moguce
                Prvu na "celindzeru",drugu protiv njegovih musterija koje bi pobedio i kada bi se penzionisao pa da se vrati posle 5 godina,a ovu ako osvoji to ce biti vec nesto...
                Last edited by MiljanVR; 17-03-13, 17:51.
                http://www.youtube.com/watch?v=gNJPWuJdVTQ http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3602351_n.jpg http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...13714580_n.jpg http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...32341258_n.jpg

Comment

• Regularno vreme za igru je svako vreme po kom se igra dok suervizor ne odluci drugacije... Yoda Toni je svemoguc.... uspelo mu je prosle godine godine da regularno vreme za igru pretvori u neregularno..... A na tome njegov sticenik treba da mu bude beskrajno zahvalan ...
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Mislio sam na meceve sa Noletom.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                    sigpic

Comment

• Mogao sam sa jednim raspravljati ali sa vojskom ne mogu. Doci ce RG i ako malo sunca proviri...
                      Last edited by DinoFC; 17-03-13, 17:56.

Comment

• U ovom trentku nije bitno sta ce biti, dok i to ne dodje na dnevni red ... bitno je sta je bilo, jer o tome moze i dalje da se diskutuje. RG mi je kao klincu bio omiljeni slem .... kada se pojavilo malo nerazvijeno zgebce-kinesce-naturalizovano Amerikance i napravilo senzaciju u teniskom svetu izbacivsi na svom putu do titue Velikog Ceha, pa nekoliko godina kasnije mladi Americki panker gubi svoje finale, a onda Sargarepa amerikanac razvaljuje, pa se pojavi Cupavi brazilac koji ODUVA sve i osvoji ovaj turnir,pa nesto kasnije postane verovatno omiljeni ne francuz u Parizu (tenis je u pitanju) kada pocne da crta razna "srceta" po sljaci, a sledece godine se opet onaj Panker vrati na prasinu (samo sada u malo drugacijm izdanju... sa malo manje kose ) pa se u finalu digne iz mrtvih i zaokruzi svoju GS bajku.... A onda se pojavi klinac iz spanije pa krene da ispisuje tenisku istoriju upravo na tom terenu... da bi neku godinu kasnije i najbolji svih vremena uspeo (KONACNO) da osvoji taj turnir....
                        Sve je to bilo tako fino i zanimljivo ... sve do ovog proslogodisnjeg finala.... gde mi se ogadio ..... Mozda sam malo subjektivan, ali jbg ... verovatno sam i dobrano zastranio sa tme, ali sta cu .....
                        I da zaboravih da pomenem jedini GS cuvenog Terminatora, osecam da nije posteno a da i njega ne spomenem ...
                        Last edited by Sandugp; 17-03-13, 18:27.
                        sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• A da mi sad pricamo malo o IW i o mecevima koji predstoje, finale u zenskoj i muskoj konkurenciji, a ne o RG-u.
                          Ima vremena do tog turnira, verujem da cemo o tome jos puno puta pricati
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Ajde da pricamo o tome ... sta imas ti Bojana da nam kazes na tu temu ?
                            sigpic

Comment

• Pa ovako, mogu da kazem da ce sigurno neko da pobedi, nece biti remi

Za zenski tenis stvarno nisam neki ekspert, tako da i analiza ne moze da bude sjajna. Sarapova je favorit, u to nema sumnje i trebalo bi da dobije Caro, da li u 2 ili 3 seta i nije toliko bitno. Ali svi znamo kako igra Wozniacki, vraca i samo vraca, salje balone, trci levo desno i tako moze do letnjeg dana u podne, sto znaci ako Sarapova bude nestrpljiva i ako bude vise gresila, veoma lako moze da zakomplikuje ceo mec. Licno, stvanro bih volela da Masha pobedi jer je Wozniacki nesto najgore sto se desilo zenskom tenisu u poslednjih nekoliko godina.
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Marej bude 2.nosilac na RG i dobije Feda u svoju polovinu...onda Novak i Rafa igraju sf mec i obore rekord Iznera i Maua....i znate ko vec uzme titulu..a onda imate temu za raspravu u naredne 2 godine
                                sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

Working...
                                X