Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Blizanci su konacno osvojili Indian Vels, mada opet nije bilo lako protiv momaka koji igraju prvi put u karijeri zajedno. Za Janovica je veliki uspeh ovaj plasman u finale jer je igrao tek peti ATP turnir u karijeri, sve u 2013.
22. Masters 1000 titule brace Brajan :
2002 Canada
2003 Cincinnati
2005 Paris
2006 Canada
2006 Madrid
2007 Miami
2007 Monte Carlo
2007 Hamburg
2007 Madrid
2007 Paris
2008 Miami
2008 Rome
2008 Cincinnati
2010 Rome
2010 Madrid
2010 Canada
2010 Cincinnati
2011 Monte Carlo
2011 Madrid
2012 Monte Carlo
2012 Canada
2013 Indian Wells
Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Kako opisati ovakav meč osim - čudno.
Očekivao sam veliki meč, bolji nego u prethodnom 1/2, i čak sam se malo u sebi i pribojavao pada Novaka nakon onog cunamija protiv Joa.
Odličan prvi set, sve što imaju prikazali su obojica. MTO donosi gubitak ritma, volje... Prvi se probudio DelPo i zasluženo odneo šnjur u ovom sudaru.
Videlo se da je nakon MTO Djoković izgubio kontrolu nad svojom igrom, raspao se koncept, i tada je na scenu stupio "novi" DelPo sa odličnim kretanjem i konačno savladanim savijanjem u kolenima za bezbrojne BH slajz udarce koje, ruku na srce, uvek daju efekta protiv Novaka. (setimo se samo Tomika, a o Fedu da ne pričamo).
Taktički je DelPo odlično izneo meč, svaka čast... Taj CC Fh je slušao većim tokom u meču, tako da je Novaku ostajalo samo razvlačenje na running BH, koje nije uspevao da sprovede. Sve u svemu, bolji i strpljiviji u ovom meču je pobedio.
Dobro je videti da je DelPo konačno poboljšao kretanje, još tu ima mesta za uvođenje raznovrsnosti... U svakom slučaju čestitam na odličnoj, taktički iznetoj pobedi.
Što se Novaka tiče, samo bih naveo da je ta igra na mreži došla do izražaja i taj rad se isplatio. Nema C&C naravno, jer nije "odrastao" sa takvim načinom igre, ali je procenat uspešnosti pokazao da je napredak ogroman. Najzad je usvojio taj osećaj za prilazak, a ne pasivno čekanje šta će protivnik da odigra nakon duboke ili skraćene lopte. Kretanje je odlično, pozicioniranje za volej školsko... Očekujem odličnu sezonu i naravno napad na sve GS titule ove godine, jer se to sad broji.
Mislim da će Nadal u finalu naplatiti sve frustracije zbog pauze i time stvarno na najlepši način uneti još kvaliteta u ovu sezonu pred nama.
Čestitke Brajanovićima, opet su u naletu...
Comment
-
Trebalo je da pretpostavim, cim je Novak izgubio, dezurni kriticar se vratio na ove stranice..... Gde si Zile? Sta ima ?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Steta, verujem da bi protiv Rafe gledali normalnog Noleta, ali sta je tu je.
Delpo, ulepsaj mi vikend. DO TITULE !!!Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Del Potro je usao u lepo drustvo igraca koji od osnivanja ATP Tura imaju bar 5 pobeda nad svetski brojem 1 na ATP turnirima
16 – Rafael Nadal
12 – Boris Becker
9 – Andre Agassi, Andy Murray
8 – Novak Djokovic
6 – Richard Krajicek, Michael Chang, Pete Sampras, Jim Courier
5 – Carlos Moya, Goran Ivanisevic, Roger Federer, Juan Martin Del PotroPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostDel Potro je usao u lepo drustvo igraca koji od osnivanja ATP Tura imaju bar 5 pobeda nad svetski brojem 1 na ATP turnirima
16 – Rafael Nadal
12 – Boris Becker
9 – Andre Agassi, Andy Murray
8 – Novak Djokovic
6 – Richard Krajicek, Michael Chang, Pete Sampras, Jim Courier
5 – Carlos Moya, Goran Ivanisevic, Roger Federer, Juan Martin Del Potro
koliko tu Rafi znače oni njegovi "rani radovi" neće ga skoro neko stići
Comment
-
Sad sam iscitala sve stranice i moram prvo da se osvrnem na prepucavanje forumasa (a na mec cu kasnije).
Dakle, ako se Federer zove raznim imenima i to konstantno i niko nista ne kaze, Nadal isto ima takve nadimke, onda moze i Djokovic.
Ukratko, ako ste u stanju da provocirate, onda morate biti u stanju i da primate provokacije, a ne da se odmah svadjate.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Najbitnija stvar je da ga Novak ne pocne stizati. Ostalo ce lako
Pa Rafa svake godine samo na sljaci moze od tri do pet pobeda da napravi protiv svetskog broja jedan, tako da ni malo ne cudi sto je prvi. Naravno osim onog perioda od sto nedelja kada je i sam bio prvi... Ovo je pre svega lista onih koji su iza najboljih, tako da meni i nije mnogo znacajna ;)
I da, slazem se sa Bojanom u potpunosti.... Onaj ko pecka, prevashodno mora biti spreman da prihvati i peckanje na svoj racunLast edited by Sandugp; 17-03-13, 10:38.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostSad sam iscitala sve stranice i moram prvo da se osvrnem na prepucavanje forumasa (a na mec cu kasnije).
Dakle, ako se Federer zove raznim imenima i to konstantno i niko nista ne kaze, Nadal isto ima takve nadimke, onda moze i Djokovic.
Ukratko, ako ste u stanju da provocirate, onda morate biti u stanju i da primate provokacije, a ne da se odmah svadjate.Last edited by SnakeEyes; 17-03-13, 11:11.
Comment
-
Federer je ovde imao nadimak Pederer, da li je to dovoljno lose ili je i to duhovito?
Ali ova diskusija je zavrsena, kao sto sam rekla, ko zna da provocira, mora i da bude sposoban da prihvati provokacije.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNajbitnija stvar je da ga Novak ne pocne stizati. Ostalo ce lako
Pa Rafa svake godine samo na sljaci moze od tri do pet pobeda da napravi protiv svetskog broja jedan, tako da ni malo ne cudi sto je prvi. Naravno osim onog perioda od sto nedelja kada je i sam bio prvi... Ovo je pre svega lista onih koji su iza najboljih, tako da meni i nije mnogo znacajna ;)
Originally posted by Sandugp View PostI da, slazem se sa Bojanom u potpunosti.... Onaj ko pecka, prevashodno mora biti spreman da prihvati i peckanje na svoj racun
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostFederer je ovde imao nadimak Pederer, da li je to dovoljno lose ili je i to duhovito?
Ali ova diskusija je zavrsena, kao sto sam rekla, ko zna da provocira, mora i da bude sposoban da prihvati provokacije.Last edited by SnakeEyes; 17-03-13, 11:19.
Comment
-
Comment