Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ваљда је ово 5/2 довољно? нема спавања, изнервирао се до бола...

6/2 ух, детему хебем, изкида ме../ по обичају и навици/

Last edited by Žika; 11-03-13, 03:00.
    sigpic

Comment

• E što mrzim ovo noćno šizenje ...kakva nervoza, greške, mreža i loš prvi servis.... nepotrebno.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jedan set i jedan sat vise nego sto je trebalo... Nista novo.

Comment

• kakvo prvoklasno italijansko govedo ccc

Comment

• Ovako je trebalo da bude, 6:0;6:2. Ne znam samo sto se nervirate, treba cudo da se desi da izgubi od Fogninija, set je izgubio zato sto je napravio 20 gresaka, pa toliko ne napravi u cijelom mecu na dva dobijena.

OOP

http://www.atpworldtour.com/Scores/s...px?EventId=404

Linijski tuzibaba je nevjerovatan
            sigpic

Comment

• Jbg, desava se. Bitno da je pobeda tu, valjda je ispucao lose udarce..

Comment

• Ma ne nerviram se zato što mislim da će da izgubi, već zbog glupih, nervoznih i nepotrebnih grešaka... i jer moram sutra da radim
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• зар није сутра недеља?

Блеки против Блекија... необично ми је, први пут гледам два црнца на терену..

леле шта ради Блејк Цонги...

M Ebden.... 4 1
                  G Dimitrov 6 1
                  Last edited by Žika; 11-03-13, 03:39.
                  sigpic

Comment

• Danas obavezno gledam Nadala,ostale meceve cu da razmislim,bacim pogled,treba se naspavati
                    sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Jedan od najgorih setova, koliko gresaka samo sa obje strane
                      Bilo je puno greska ali se meni set svidio. Fonjini je uspio da ucinin Novaka nervoznim.

Mec je bio interesantan. Novak je bio jako dobar na pocetku ali iznad svega je Fabio promasivao. Imao je jasan plan - udaraj ravno, agresivno i u penjanju, pa sto bude. U pocetku nije radilo. Kasnije jeste. I Novak je poceo neuobicajeno agresivno. Kasnije je postalo jasno zasto. Nije on potuno miran u razmjenama sa Fonjinijem. Big Nole je u pravu:

Originally posted by Big Nole View Post
                      I jos jednom se pokazalo da Novak iako ima izuzetnu mentalnu snagu zbog koje se nikada ne predaje istovremeno nema ubilacki instikt da poput razjarene zveri proguta nemocnu zrtvu.
                      Novak ga nije dotukao kad je mogao.

Onda su se desile tri stvari u paraleli. Prvo, pala je noc a time su i uslovi postali sporiji. Novak ni u prvom setu nije usao u pravi ritam, Fonjini je previse grijesio za to. Sa promijenjenim uslovima postalo je teze naci potrebni ritam. Drugo, Novaku je pala koncetracija, sto je defakto neminovno. Trece, najvaznije, pokazalo se da Fabio umije da udara i ranije od Novaka. Novak je stalno kasnio u razmjenama. To ga je tjeralo da ide prerano na vinere. Pocele su greske. Naravano da bi odrzao pritisak i Fonjini je morao da ide na vinere. Greske su bile obostrane. Ali s planom. Zato mi se set svidja.

U tom trenutku se desilo nesto sto me malo brine. Jednom kad su svari pocele da izmicu kontroli, Novakov servis je zaskripao. Do 7. gema u drugom setu, Novakov servis je bio odlican. Fonjini je imao problema da se sastavi sa poenom. Potom su slijedili 4-5 servis gemova u kojima se Novak mucio. Da bi na kraju opet sve islo glatko. Razlog? U prvom redu los odnos vinera/neiznudjenih u 1-2 poenima. Ono sto su u principu jefini poeni za Novaka, postajali su cesto, ne uvijek, jeftini poeni za Fabia. Slicno je bilo jedan i po set protiv Vavrinke.

U trecem setu je Novak bio pravi. Radio je predano dok Fonjinijev nivo, koji je bio osjetno iznad prosjeka, nije neminovno poceo da pada.

Dobar test. Dobra opomena.

Comment

• NI,
                        Malo preterujes sa analizom 2.kola(zagrevanje pred teze okrsaje),ok,treba nesto napisati ,cisto da ostane zapisano ali ulaziti u neke detaljne analize Novakove igre u prvom mecu na novom turniru za mene je uzalud kucati tekst,jedino mogu razumeti slucaj zaludjenosti tenisom pa se sve mora rastaviti na proste cinioce, pa i prvi Novakov nastup na IW

Comment

• Dobije set 6-0,normalno da se opusti drugi set i jednostavno zeli mozda da shto vishe osjeti teren,ni jednog trenutka njih iz top 4 nece pochet da razmishljaju-lele izgubicu mech od ovog pacera,dese se greshke normalno iz udaraca koji manje vishe dodju kao neki trening i onda opet u trecem setu podignu malo nivo i zdravo djaci .
                          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by luka View Post
                            sto se tice janka,ja mislim da je ovo jednostavno logican slijed..mislim da je njegov maksimum karijere prosao..odsada ce do kraja karijere samo biti u silaznoj putanji..jednostavno,samo najbolji mogu biti konstantni duze od 2 godine..a one to nije..nema psihe ni fizike za takvo nesto..
                            Slazem se sa dijagnozom. Sto predlazes kao terapiju?

Originally posted by juventus View Post
                            NI,
                            Malo preterujes sa analizom 2.kola(zagrevanje pred teze okrsaje),ok,treba nesto napisati ,cisto da ostane zapisano ali ulaziti u neke detaljne analize Novakove igre u prvom mecu na novom turniru za mene je uzalud kucati tekst,jedino mogu razumeti slucaj zaludjenosti tenisom pa se sve mora rastaviti na proste cinioce, pa i prvi Novakov nastup na IW
                            Juve,

1.
                            Ja nikada necu nesto napisati samo reda radi.

2.
                            Napisao sam ono sto sam vidio. Mozda sam pogresno vidio. Ne bi bilo ni prvi ni zadnji put.

3.
                            Meni se mec svidio jer sam nesto naucio i jer je Novak nasao nacina da se iscupa, kao i u vecini slucajeva, iz pomalo teske situacije.

Posebno sam zapamtio Novakovu:
                            *Nepsremnost da dobije mec za 40 minuta. (Nedostatak killer insticta.)
                            *Kasnjenje kod udaraca. Ne mali broj Novakovih neiznudjenih greska je bio iznudjen Fonjinijevom igrom.
                            *Smanjenu efikasnost kod servisa od 4:2 u drugom setu do 3:1 u trecem.
                            *Predanost pocekom 3. seta. Bez panike. Potuno svjestan situacije i potuno uvjeren da ima nacin da se izvuce iz nje.

Originally posted by shpageti View Post
                            Dobije set 6-0,normalno da se opusti drugi set i jednostavno zeli mozda da shto vishe osjeti teren,ni jednog trenutka njih iz top 4 nece pochet da razmishljaju-lele izgubicu mech od ovog pacera,dese se greshke normalno iz udaraca koji manje vishe dodju kao neki trening i onda opet u trecem setu podignu malo nivo i zdravo djaci .
                            Shpageti,

Mozda nisi primijetila ali je postojao jos jedan igrac na terenu koji je uticao na razvoj rezultata.
                            Last edited by NI; 11-03-13, 12:25.

Comment

• NI,
                              cedis nepotrebno suvu drenovinu,cenim tvoj entuzijazam detaljisanja ali po meni ides u krajnost,prodat 2.set je po meni iskljuciva zelja da se ne ode sa terena za 40 minuta kako ti kazes, nije Novak kiler ali zato zna ispaliti munju iz vedra neba(kao ona na USO protiv Rogera na mec loptu)koja totalno paralise protivnika i baca ga u ocaj,necemo Novaka -kiler ubicu za 40 minuta ,ocemo Novaka munju;)

Comment

• Slažem se sa NI-jevom analizom Novakovog performansa noćas, kao i činjenicom da je meč bio interesantan.
                                Lepo je ono izgledalo za 18 minuta 6:0, pa taman kada smo pomislili da će možda oboriti još jedan rekord (2011. na IW u prvom kolu pobedio je Golubeva sa 6:0, ali za 21 minut )... on je već shodono očekivanjima krenuo up-down... previše nervozno i to pomalo nerezonski. Fonini jeste pustio ruku, zaigrao mnogo bolje, što smo na kraju i očekivala od njega, a sigurno je i Novak...ali toliko nepotrebnih grešaka i totalno odsustvo prvog servisa u tim trenucima. Više me ni ne zabrinjava takva situacija, prosto se navikavam, ali dobro je pitanje zašto to radi, umesto da privede meč kraju ili kako ste rekli dokusuri protivnika. Nego bolje sada, jer očigledno da mora jedan takav meč da ima, a sa Italijanom je benignije mnogo, nego recimo tamo sa Congom ili još gore Marejem.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X