Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lepo deluje Rafa na hardu , mislio sam da ce duze trajati prilagodjavanje na tvrdoj podlozi , a ono uze odmah svoja dva servis gema

Comment

• Типса губи, гарант...

овај испуњава жеље, реко сада ће да запева.....

Херисон се изнервирао и почео да спинује балоне Рафи, чуди ме да то није Рафа изкористио него изгубио свој сервис и тако враћен брејк...дао амеру лажну наду...

ево и Гулбис брејкно нашег шминкера...
      Last edited by Žika; 10-03-13, 04:45.
      sigpic

Comment

• Tachno se josh vidi doza straha kod Rafe...
        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Типса одуван у првом сету 6/2

Рафа у страху, Херисон осетио крв....
          sigpic

Comment

• Ne znam sta je Tipsi , pa on ne moze da veze dva kola . Pa poceo je da lici na Viktora , ispade da su babe bolje od njih , one barem odigraju dva kola a oni ni to ne mogu .

Comment

• Rafa osvoji uz malo muke ovaj set

Comment

• Чуј, "да веже два кола"? па он не може да веже једну победу... бивши играч!!!

ни Кличков га овако не би тукао.... ја му у костуру нисам дао ни једну победу, а видим неки су се залетели па му дали три победе...сада ми је криво што сам и оном Виктору дао једну шансу...
                Last edited by Žika; 10-03-13, 05:25.
                sigpic

Comment

• Pa Janko je zaista prolupao , pa da uzme samo dva gema

Comment

• Znam ja kako se kaze to u mom selu no nije za ovako fino mesto te cu samo reci po sipci! ;)

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                      Чуј, "да веже два кола"? па он не може да веже једну победу... бивши играч!!!

ни Кличков га овако не би тукао.... ја му у костуру нисам дао ни једну победу, а видим неки су се залетели па му дали три победе...сада ми је криво што сам и оном Виктору дао једну шансу...
                      Ja nzm sto li sam mu dao sanse
                      Berdih lagano u prvom setu 6/2
                      Last edited by Lord Aleksoni; 10-03-13, 05:29.

Comment

• Bye bye Beneto
                        in another life
                        I will love you again, RF.

Comment

• Ernestse svaka cast
                          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• U donjem delu zreba zetva favorita - padaju ko snoplje.
                            Od strasnog Benetoa, raspadnutog Iznera, jos raspadnutijeg Janka do bucmastog Nalbija i crkodurasel Rudara, kao i mokromcarapomudarenog sa premijernim naocarskim stajlingom Verdaska, sve odreda proguta Indijanska pustinja.
                            sigpic

Comment

• Tipsarevic i Izner ne bi bili favoriti ni u Dalasu sledece nedelje
                              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Vrlo zanimljivi rezultati kod muških...

Ali zato kod devojaka, kao nikad do sada, sve po planu. Izuzetak su poraz Stephens od Urszule Radwanske i Makarove od Muguruze, koja je jedina tinejdžerka među 32 preostale teniserke. Muguruza će igrati protiv Rybarikove (eliminisala Safarovu) i nadam se da će je pobediti jer uopšte ne volim Slovakinju. mada kad se uzmu u obzir kvaliteti i nekonzistentnost istih ovo je i za očekivati. Jedino mi žao Sloane, posle GS polufinala malo se pogubila...

Danas već kreću ozbiljniji mečevi. Ali jedini najneizvesniji mečevi u najavi su Kuznetsova-Bartoli i Zakopalova-Cibulkova. Sveta se posle velike pauze uspešno vratila. Igrala je četvrtfinala Sidneja, Australian Open-a, treće kolo Dohe gde je i pobedila Bartoli 2-0 u druugom kolu. Blagi je favorit i nadam se pobedi.
                                Samo se nadam de je Kvitova imala loš dan u prethodnom kolu.

Inače, ispale prve i druge nositeljke u ženskom dublu!
                                Last edited by wanderer; 10-03-13, 11:12.

Comment

Working...
                                X