Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• danas takodjer dosta meceva,al ne i puno atraktivnih..
    karlovic-sock- gledam u ovoj teniskoj ligi dosta ljudi favorizira doktora protiv socka(osim vladana ),to sigurno nije iz ljubavi prema doktoru,jer njegov tenis ne moze voliti bas puno ljudi..po meni bi sock ovo trebao dobiti bez problema..mlad je i jos uvijek sklon oscilacijama,ali je takodjer i pokazao da moze dobiti i potpunije servis igrace od karlovica,kao sto je trenutno raonic..sock,ce docekati svoje prilike za brejk,a svoj servis trebao bi drzati bez problema,na kraju krajeva sumnjam da vise karlovic moze dobiti vise od 2 meca u nizu,idemo dzek!
    kuznetsov-ebden- izdvojio sam ovaj mec,jer ce mi biti jako zanimljivo viditi kako ce reagirati mladi rus..ova podloga bi mu trebala odgovarat..sigurno je talentiraniji od australca,ali australac ima iskustvo pa mu stoga dajem malu prednost,iako su palcevi za rusa
    fognini-bedene- nadam se da ce aljaz uzvratiti "frajercicu" za izgubljeni tb 3. seta u acapulcu..
    i izdvojio bi jos jedan par,cisto iz sigurnosnih razloga,tursunov-petzchner- ja jesam hrabar,al na taj mec da imam prilike ne bi otisao,jer kd oni podju krkat bice projektila po tribinama,jer im preciznost i nije bas jaca strana

Comment

• Vec mi je muka od ovog turnira i ovolikog broja brejkova
      sloboda ili ništa

Comment

• Kisa brejkova u suvoj Indijanskoj pustinji.
        Jos samo jedan dan i pustice Indijanci i sliku i ton ostatku sveta.
        sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
          Kisa brejkova u suvoj Indijanskoj pustinji.
          Jos samo jedan dan i pustice Indijanci i sliku i ton ostatku sveta.
          A bice iznenadjenja i to velikih,ako je podloga kakva mislim a sve govori da jeste !
          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
            A bice iznenadjenja i to velikih,ako je podloga kakva mislim a sve govori da jeste !
            Osobito moze biti zanimljivo, ako su Indijanci sporom podlogom, najvecu stetu naneli Americkim kaubojima, uglavnom servisu vicnim;)
            sigpic

Comment

• Ja mislim da je vlasnik ovog turnira odavno prerastao interese americkih igraca.. nemaju ih vise ni na US Openu, kamoli ovde
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Kauboj Dzonson dobi lagano Anduhara u 1. set-u 6-2, moze biti da i nije tako sporo.
                sigpic

Comment

• Samo da ne bude teorije zavjere,da je sve ovo zbog Rafe usporeno ...

Comment

• Usporeno je i izjednaceno zbog svih njih, a oni to oberucke prihvatili

Ako do iduce nedelje vidite 6 ili 7 dobrih meceva mozete da pevate
                    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Au, Kvitova se baš muči izgleda.... Videćemo sutra kakva je podloga, ali da ima šašavih rezultata, ima. Pa sve Španjolke prošle u drugo kolo

Comment

• Andujar se prosle godine malo popravio na hardu, pogotovo sporom ali se izgleda vraca na staro.
                        Ajde Marinko
                        sigpic

Comment

• Marinko je propustio dobitak set-a na svoj servis, ali ne propusta na protivnikov.
                          Rekoh ja da on do Novaka stize
                          sigpic

Comment

• Andujar ovo vjerovatno dobija samo radi chinjenice da je Johnson veliki mentol !

Comment

• Marinko se sali sa nekadasnjim brojem 5
                              Philipp se raspada inace i danas je nasao da dobije i to covjeka koji je odlican u zadnje vrijeme
                              sigpic

Comment

• Nema shminke da podrzi Marinka, sigurno nasao neku liniju pa je fiksira, trenira za nastup na NSDP
                                sigpic

Comment

Working...
                                X