Na trecoj slici kakav bokeh
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WSBK 2014
Collapse
X
-
koliko sam tuzna zbog onakvog zavrsetka sezone ne mogu ni da vam opisem.sport je sam sebi svrha i nista,ali nista ne bi smelo da se stavi iznad njega.kada kroz cilj sampionske trke umesto veci od zivota prodjete pognute glave,a vasi najblizi moraju da vas ubedjuju da ste tu titulu zasluzili,to mora da je najtuzniji osecaj na svetu.nadam se da ga vise niko nikada nece osetiti.nista nije vredno takvog osecanja pa cak ni titula.u igri namestanja istorije su najgore prosli gintoli i sajks,ni krivi ni duzni.posle svega nisam bila sigurna da cu vise moci da pratim ovaj sport koji obozavam.ali eto,ja i kad izgubim svaku nadu….i dalje se nadam
nije da tome nije doprinelo i njegovo ime na gridu
mali-veliki madjionicar
iiiiiii neizbezni toni.aj sto vozi,ali mnogo dobro izgleda bez majice
moja trojka za ovu sezonudon't be scared homiesigpic
Comment
-
Videcemo ko ce se pored Johnny Rea ove godine jos navozati...
Comment
-
lajkic juuuhuu
sad mi je lakse i mogu zvanicno da otvorim sezonu
a sezonu otvaramo (pa skoro) foto-finisomodlicno su se borili i cini mi se nikada nisu bili izjednaceniji.mozda samo prvi utisak,ali sam sigurna da makar sestorica u svakom trenutku mogu da se bore za pobedu.tu (naravno) ubrajam i moje poletarce koji su posle prve trke izgleda stekli isti utisak pa previse poleteliali i dalje mi nije jasno gde je toni..don't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by denia_el View Postaj dobro..uzeo je prvi pol
Comment
-
Originally posted by denia_el View Post...ali i dalje mi nije jasno gde je toni..
Dorna polako i od Superbikea pravi spanski sampionat. Ove godine u SBK klasi cak 6 spanaca (Elias, Torres, Terol, Salom, Ramos, Barragan)!
U Supersportu nova spanska ekipa (Cat Bike Exit Team) koju ce voditi Ruben Xaus Smiley.
Comment
-
znaci stize mali,sreca da je bar neko obavesten
a sta fali spancimajesi pogledao ti imena ispod crveno-zutih zastava?osim barbere i bautiste,sve vrhunski vozaciveci problem su neke druge zastave koje se (nicim zasluzeno) eto vijore na gridu
a potpis ti sve bolji i boljidon't be scared homiesigpic
Comment
-
-
Comment
-
MotoGP će uvek biti glamur, nešto uzvišeno i sam vrh tehnologije, ali je isto tako činjenica da su trke prethonih godina bile dosadne
tehnicki deo je lepo objasnio,ali ja i dalje nista ne razumem.neverovatno je biti ovako netalentovanLast edited by denia_el; 12-03-15, 20:53.don't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by denia_el View Postninoslave..brate..prijatelju..bice da si ti nekoliko prethodnih godina prespavaosigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
Comment