ni ove godine nema titule za menejos uvek postoji mogucnost,ali takvoj tituli se niko ne bi obradovao,tako da se u ovoj poslednjoj trci sezone nadam dobrom trkanju i odlicnoj borbi,kakve su nam pokazali tokom cele godinesirocicima koji su ostali neudomljeni zelim da sto pre pronadju svoje mestascevamos
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WSBK 2014
Collapse
X
-
nije uzeo titulu,ali je sezonu zavrsio u stilu sampiona - duplom pobedompokazao je kako se treba boriti,nije odustao do samog kraja i to mi je dovoljno.samo se titule broje,ali kada bih birala izmedju sampionske titule i sampionske voznje uvek bih izabrala ovo drugoma ponosna sam na mog irca
cestitam svima na super uzbudljivoj sezoni i jedva cekam narednudon't be scared homiesigpic
Comment
-
nismo propustilimada je boca morao da me podseti(a za one zazubice od sinoc cu ti vec nekako vratiti)
ja prezadovoljna25 bodica za pocetak uopste nije lose,s obzirom na to da je u drugoj trci morao da odustane zbog kvarasiroce moje se odlicno udomilo,nek crknu sad od muke oni koji su ga onako sutnulidon't be scared homiesigpic
Comment
-
-
kakvi ludaci ova dvojica haha 3 metra pred ciljemzao mi djulijana,ali mi drago sto je rea ostao na motoruna kraju laverti peti,a elias sedmi uh dobro se i zavrsilokakve trke oni prave pa to je za pricu i tako svaki vikendjos da nema ovog sajksa dosadene mogu da verujem da sam nekada i mogla da navijam za njega
nego nisam razumela kakvu to papazjaniju hoce dorna ovde da napravi?don't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by denia_el View Postkakvi ludaci ova dvojica haha 3 metra pred ciljemzao mi djulijana,ali mi drago sto je rea ostao na motoruna kraju laverti peti,a elias sedmi uh dobro se i zavrsilokakve trke oni prave pa to je za pricu i tako svaki vikendjos da nema ovog sajksa dosadene mogu da verujem da sam nekada i mogla da navijam za njega
nego nisam razumela kakvu to papazjaniju hoce dorna ovde da napravi?
Comment
-
kako zasto?pa dosadan je,kad krene prvi on uvek pobedi,tu nema borbe.da li se ti secas njegovog poslednjeg duela?ili bilo kog?ja ne mogu da se setim i sve mi je kod njega mlitavo,nema uzbudjenja i jednostavno ne volim da ga gledam.sta je tebi zanimljivo kod njega kad je dosada nikako?ali mislim da je retko dobar momak,bas mi tako izgleda i ponasanje mu je za svaku pohvalu,ali ne na stazia za dornu nisam ni ja razumela.komentatori su rekli da je dorna vlasnik i tog takmicenja i da hoce i u njemu da napravi papazjaniju i da se nadaju da im to nece poci za rukom.a ne znam o cemu se radi.mozda da pitam komentatore
poslala sam im mejl,ako odgovore prenosimdon't be scared homiesigpic
Comment
-
nece pa nece....izem ti sezonu kad vozac ne moze da ti se bori ni za podijumna svu muku jos mi i melandri pobedi na omiljenoj stazisajks tera po svome,gde ga preteknes tu i ostane,sreca pa ih nema mnogo koji mogu da ga prestignunista nisam procitala,ali se nadam da je dejvis dobro,strasan pad je imao
nista,da odgledam i drugu..kao nisam izgubila svaku nadudon't be scared homiesigpic
Comment
-
kako se louz razbio u vadicepukazu da se digao,ali grozno je izgledalo
a restart 7 krugovanikome nije jasno kako su dosli do te matematike,al ajde
sta se ovo desava,nisu ni krenuli a ponovo crvena zastavai bariermelandridjulijanoLast edited by denia_el; 14-07-14, 01:07.don't be scared homiesigpic
Comment
Comment