Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2013. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svako cudo za tri dana ili do sajlent bana
    sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Rafa prvi od ponedjeljka, da zavrsimo i tu pricu
      Odlucio je da ce igrati finala, ako treba i protiv Djokovica. U tom slucaju je prica gotova do maja mjeseca a mozda i duze..

Comment

• Danas se i nije previse pitao

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Danas se i nije previse pitao
          Briljantno!

Comment

• Ovo ce biti vrlo zanimljivo.MIslio sam da Nadal nece pruziti Novaku priliku za borbu.Ako Novak i ovde poklekne i odoigra finale kao svako ove i prosle god,onda nece dobiti Nadala dugo dugo vremena.Sada mu je sansa ovo nije GS ili Masters pa da ga pritisak savlada,jednostavno sezona je gotova u sustini i treba opusteno da odigra,ali prvo da prodje Gaskea.

Comment

• Već sam rekla da sam se pomirila sa činjenicom da je Novak od ponedeljka drugi, i to mi i ne pada toliko teško zato što znam da je najbolji Novak bolji od najboljeg Nadala, bez obzira šta pojedini ovdje mislili. Sve što sada želim jeste da Novak šampionski prepusti Nadalu prvo mjesto, tako što će sutra da pomete Nadala sa terena, tako što neće da dopusti da ga prevlada nervoza već će da se izdigne iznad svega i da pokaže Nadalu da to što će od ponedejka da bude prvi nikako ne znači da je bolji od njega!
              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                Već sam rekla da sam se pomirila sa činjenicom da je Novak od ponedeljka drugi, i to mi i ne pada toliko teško zato što znam da je najbolji Novak bolji od najboljeg Nadala, bez obzira šta pojedini ovdje mislili. Sve što sada želim jeste da Novak šampionski prepusti Nadalu prvo mjesto, tako što će sutra da pomete Nadala sa terena, tako što neće da dopusti da ga prevlada nervoza već će da se izdigne iznad svega i da pokaže Nadalu da to što će od ponedejka da bude prvi nikako ne znači da je bolji od njega!
                Stvarno vam zavidim kako uvijek nadjete nacin da se utjesite. Jedna od glupljih recenica na forumu

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post

Stvarno vam zavidim kako uvijek nadjete nacin da se utjesite. Jedna od glupljih recenica na forumu
                  Ne znam zašto ali očekivala sam tvoj komentar ma ajde samo opušteno, uživaj

Comment

jedan od pametnijih postova na forumu

Comment

Ocekivala?Zensko si,nisam to znao.

Comment

• Polako FC, misli na svoj pritisak. Dva dogđaja su možda previše.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Hvala na brizi

Comment

Ocekivala?Zensko si,nisam to znao.
                            Eto vidiš, nešto si i naučio stvarno nisam od onih koji su ovdje sa ciljem da se raspravljaju sa drugima, a ti moraš da naučiš da poštuješ mišljenja drugih, kao što drugi poštuju tvoje

Comment

Eto vidiš, nešto si i naučio stvarno nisam od onih koji su ovdje sa ciljem da se raspravljaju sa drugima, a ti moraš da naučiš da poštuješ mišljenja drugih, kao što drugi poštuju tvoje
                              Ja postujem misljenja ali na recenice koje me fasciniraju moram da odgovorim.Ipak je ovo forum

Comment

Ja postujem misljenja ali na recenice koje me fasciniraju moram da odgovorim.Ipak je ovo forum

Comment

Working...
                                X