Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2013. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Рафа узе часком два трофеја, а велики Феки ни до полуфинала....
    sigpic

Comment

• Meni je kao No'akovom navijacu bas drago zbog Rafine forme u ovom trenutku,to je dobro za tenis al nesto neverujem da ce Rafo da igra beton do USO serije

Comment

• jbg,;) nije Feki igrao na travi

Comment

• Pa ja licno mislim da ce Nadal od sada pa nadalje samo reprezentativno da dolazi na MAsterse koji se igraju na betonu, da ispostuje organizatore i sponzore i da vise nece uopste da se previse trudi na tvrdoj podlozi, jedino ce igrati sljaku i Gren Slemove sa maximalnim zalaganjem.

Comment

• Први ко улови фотку Рафе са овим пехаром нека постави овде...

зајебан овај пехар, нема где да загризе.

Last edited by Žika; 03-03-13, 04:42.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
              Први ко улови фотку Рафе са овим пехаром нека постави овде...

vrlo zanimljiv izgled pehara

Comment

• Originally posted by Shoninho View Post
                Pa ja licno mislim da ce Nadal od sada pa nadalje samo reprezentativno da dolazi na MAsterse koji se igraju na betonu, da ispostuje organizatore i sponzore i da vise nece uopste da se previse trudi na tvrdoj podlozi, jedino ce igrati sljaku i Gren Slemove sa maximalnim zalaganjem.
                Ako odluci da igra IW i Orang igrace ih punom snagom sigurno.
                Takav je Rafa, nema tankovanja kod njega.

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                  Први ко улови фотку Рафе са овим пехаром нека постави овде...

зајебан овај пехар, нема где да загризе.

kruska

Comment

• Pocisti ga Rafa kao nista . Vraca se polako u formu , nije ovo ni 80 % njegovih mogucnosti . Ocekivao sam vise otpora i da osvoji barem set David , ali od toga nista nije bilo.

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post
                      Pocisti ga Rafa kao nista . Vraca se polako u formu , nije ovo ni 80 % njegovih mogucnosti . Ocekivao sam vise otpora i da osvoji barem set David , ali od toga nista nije bilo.
                      los je David ove godine,nije ni bleda kopija od onog Davida iz prosle sezone

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
                        los je David ove godine,nije ni bleda kopija od onog Davida iz prosle sezone
                        Godine proizvodnje , covek ti je kao masina . Radi dokle radi i posle nekog vremena prestane da radi kao sto je nekad radela vec radi manjim intenzitetom.

Comment

• evo ga po redu:
                          sigpic

Comment

• Kad ce snimak Rafe da vidim kako je imao obraza da se posprda ovako sa Ferrerom ?
                            SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• E sto volem sto ovaj Rafaelo osvoji krusku,ce da izadje to na dobro,paste sta sam rekla,pa kad dodje na megdan ovom nasem deranu,a deran Djoka ga nemosnacekati,lepo se oni sigraju,milina za oci gledati;)
                              Jos malko pa ce ovaj nas da ga doceka,red je,dugo se nisu vidli

Comment

• Bravo Davide silo.. uvek spreman za velika dela ovaj vrli svetski broj 4
                                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Working...
                                X