Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2013. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
-
Originally posted by shminka View Postjeste onima koji numeju
Originally posted by bojanaBG View PostI meni se cini da sad bolje igra, ali da je umoran, mozda i malo povredjen pa mu servis samo nestane u trenutku i da ove turnire samo odradjuje.
On nije imao pravi odmor dosta dugo, tako da tih 6-7 nedelja posle IW ce mu bas znaciti.
Originally posted by Ernesto View PostKriza srednjih godina.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostShminko ne budi smijesan, znas i sam da je nemoguce tempirati formu za odredjeni turnir
Comment
-
Originally posted by juventus View PostRoger to moze,i prosle godine je iskoristio trenutak, pa moze i ove godine da kljucne W ako Novak osvoji RG i ne bude toliko gladan trofeja a s Marijem moze da ga izvacari na foru dvorane na W a na otvorenom nema sansi jer i Mari zeli W a ubedljiva pobeda na OI od 3-0 daje vetar u ledja,ali je W svakako najveca Rogerova sansa i tome ce sve podrediti ove godineEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View Postja sam zabrinuta jos od finala Mastersa. Jos i Ferer da ga pobedi i spisak kompletan.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostNe treba Rogeru nista da se poklapa (Novak da osvoji RG, krov itd.) da bi imao "sanse", ako on bude htio da osvoji W- to ce i uraditi. Pa pricamo o Federeru zaboga.
Comment
-
Comment
-
Imam utisak da Nole maksimalno izbegava da prokliza,cak i po cenu da se ne postavi dobro na udarac.
Interesuje me misljenje,zasto prilikom izvodjenja FH dijagonale,nepravilno izdize lakat u vis.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Ко га тера да скине оне розе пертле, сада га тера малер... изгледа да више неће имати шансе да дође до неког финала и Ноле оста у минусу са Фекијем... а тих 17 што је освоио се не важе, то је било пре сто година и пехари су били дрвени, сада су златни и Ноле их је безецовао за себе....
значи, више не рачуњамо на Фекија као неког фактора....а вечерас ће да проверимо и Надала.. вечерас ће играти против играча, ови до сада су били спарнг партнери ..sigpic
Comment
-
Ma gotov je, ide u penziju na kraju godine, Miko i sad rece promasio je godinu kad ispada iz TOP 10, mislim da je trenutno 5. na raceu, jos dolazi sljaka
Ferrer ne bi smio ni set da izgubi od Fabija, dok cemo vidjeti dje je Nadal trenutno, bar u prvom setu, do sad je u Acapulco majstorski odradjivao prve setove, ako Almagro uspije da ostane uz njega i uzme mu prvi set onda je jasno da Nadal jos uvijek nije onaj pravi. Vjerujem da Nadal dobija u dva, mnogo lakse od ocekivanog.sigpic
Comment
-
Majami ne igra, tad je bas uplatio Maldive, jbg. naisao je na povoljan aranzmanhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment