Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2013. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Svi su prolazili kroz krize, Federerova igra je vise zabrinjavala tokom AOa po meni ali nikog od vas nije. Sad bolje osjeca loptu, agresivan je, igra svoju igru dok na AOu nije tako igrao, cak je i protiv Murraya bio u podredjenom polozaju, a to se pravom Rogeru ne desava. Ovo je vise fizicka nego mentalna kriza, tacnije mini kriza, tako da je razloga za zabrinutost jos manje.
    Kriza srednjih godina.
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      jeste onima koji numeju
      Samo ovi iskvareni koji tankuju da rivali ne bi popravljali H2H umiju
      Originally posted by bojanaBG View Post
      I meni se cini da sad bolje igra, ali da je umoran, mozda i malo povredjen pa mu servis samo nestane u trenutku i da ove turnire samo odradjuje.
      On nije imao pravi odmor dosta dugo, tako da tih 6-7 nedelja posle IW ce mu bas znaciti.
      Ja razumijem njegovu zelju na AOu da igra drugacije, da ne igra svoju igru, samo je tako i mogao doci do finala, pa i blizu je bio iako nije imao snage u nogama, bilo je to vise nego jasno. Jednostavno nije imao snage da igra takvu igru, da konstantno igra ruzno, kasno se sjetio jbg. Rotterdam je bio klasicno sto uradim uradim i potcjenjivacki je usao u mec protiv Jazirija ali nakon toga cisto, jako, ravno, u penjanju, onako kako inace igra. Ima padove, nestajanja servisa ali je to jasno posledica fizicke pripreme. A uvijek je bolje biti u fizickoj nego mentalnoj krizi.
      Originally posted by Ernesto View Post
      Kriza srednjih godina.
      Moguce.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Shminko ne budi smijesan, znas i sam da je nemoguce tempirati formu za odredjeni turnir
        Roger to moze,i prosle godine je iskoristio trenutak, pa moze i ove godine da kljucne W ako Novak osvoji RG i ne bude toliko gladan trofeja a s Marijem moze da ga izvacari na foru dvorane na W a na otvorenom nema sansi jer i Mari zeli W a ubedljiva pobeda na OI od 3-0 daje vetar u ledja,ali je W svakako najveca Rogerova sansa i tome ce sve podrediti ove godine

Comment

• Jedini igrac kom mecevi ne trebaju za vrhunsku formu

Comment

• Ne lipsi magarce do zelene Vimbldonske trave
            sigpic

Comment

• Originally posted by juventus View Post
              Roger to moze,i prosle godine je iskoristio trenutak, pa moze i ove godine da kljucne W ako Novak osvoji RG i ne bude toliko gladan trofeja a s Marijem moze da ga izvacari na foru dvorane na W a na otvorenom nema sansi jer i Mari zeli W a ubedljiva pobeda na OI od 3-0 daje vetar u ledja,ali je W svakako najveca Rogerova sansa i tome ce sve podrediti ove godine
              Ne treba Rogeru nista da se poklapa (Novak da osvoji RG, krov itd.) da bi imao "sanse", ako on bude htio da osvoji W- to ce i uraditi. Pa pricamo o Federeru zaboga.
              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
                ja sam zabrinuta jos od finala Mastersa. Jos i Ferer da ga pobedi i spisak kompletan.
                U Londonu je trebao David da ga pobijedi, nije imao glavu za to i kad ga tada nije dobio ne znam kad ce. Nije ni u Londonu igrao dobro iako bolje nego ove godine. Ali smo pricali vec da ova godina moze biti problem ako preforsira i realno preforsirao je prosle sezone, zato sad apsolutno ne forsira, svjestan je da onolike bodove ne moze zaraditi, zato ce tempirati, davati sve sto ima za odredjene turnire. Vec sam rekao njegove sanse da osvoji AO su malo vece od sansi da osvoji RG, ako bi loptice bile brze kao 2011. on bi imao i osjetno vece sanse da osvoji RG nego trenutno spori hard kakav je u Melburnu. W je uvijek sansa, nesto veca od AOa i RGa USO, iako i on ima tendenciju usporavanja. Od Mastersa do titula redovno moze u Madridu i Cincyu, a ima odlicne sanse u Shaghaiju, Parisu i Londonu. Na to se treba fokusirati.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                  Ne treba Rogeru nista da se poklapa (Novak da osvoji RG, krov itd.) da bi imao "sanse", ako on bude htio da osvoji W- to ce i uraditi. Pa pricamo o Federeru zaboga.
                  Slazem se da pricamo o Rogeru ali je sada 2013 a on bas i nije mladic koji ce odigrati 2-3 teska meca u nizu bez problema ,valjda je to svima jasno

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                    ako on bude htio da osvoji W- a Novak ne bude hteo to ce i uraditi. .
                    FIXED

Proslo je vreme kada se samo Federer pitao o tome sta ce uraditi a sta nece, nema potrebe za potcenjivanje bilo koga od velike 4ke.
                    Last edited by SnakeEyes; 01-03-13, 18:35.

Comment

• Imam utisak da Nole maksimalno izbegava da prokliza,cak i po cenu da se ne postavi dobro na udarac.
                      Interesuje me misljenje,zasto prilikom izvodjenja FH dijagonale,nepravilno izdize lakat u vis.
                      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Ко га тера да скине оне розе пертле, сада га тера малер... изгледа да више неће имати шансе да дође до неког финала и Ноле оста у минусу са Фекијем... а тих 17 што је освоио се не важе, то је било пре сто година и пехари су били дрвени, сада су златни и Ноле их је безецовао за себе....

значи, више не рачуњамо на Фекија као неког фактора....а вечерас ће да проверимо и Надала.. вечерас ће играти против играча, ови до сада су били спарнг партнери ..
                        sigpic

Comment

• Ma gotov je, ide u penziju na kraju godine, Miko i sad rece promasio je godinu kad ispada iz TOP 10, mislim da je trenutno 5. na raceu, jos dolazi sljaka

Ferrer ne bi smio ni set da izgubi od Fabija, dok cemo vidjeti dje je Nadal trenutno, bar u prvom setu, do sad je u Acapulco majstorski odradjivao prve setove, ako Almagro uspije da ostane uz njega i uzme mu prvi set onda je jasno da Nadal jos uvijek nije onaj pravi. Vjerujem da Nadal dobija u dva, mnogo lakse od ocekivanog.
                          sigpic

Comment

• Svakako ce Feda biti zanimljivo gledati u IW i Majamiju , ne bih se iznenadio da na oba kiksne do QF
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ne igra Miami, zna se odavno...
                              sigpic

Comment

• Majami ne igra, tad je bas uplatio Maldive, jbg. naisao je na povoljan aranzman
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X