Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2013. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Vise nije obavezan da igra Masterse, moze mu se da uzme odmor od dva mjeseca, zasluzio ga je posle onoliko igranja prosle sezone
    Pa 5. je za neke, za mene je to pustinja, ali nema neke velike razlike izmedju ta dva turnira, nesto najvece sto postoji u tenisu posle Slamova svakako.
    Miami pustinja?

Comment

• Kako povuche za majicu ovog mentola od sudije
      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
        Miami pustinja?
        Indian Wells je pustinja , a po Vladanu je to 5. grand slam , bar sam ja tako skontao

Fognini odveo mecu treci set , ne mogu da vjerujem da je ovako namucio Davida , mozda ga cak i dobije .
        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• јесте овај талијан фолирант и пренемагало, позер, надувенко, али он узе сет
          sigpic

Comment

• AAHAHHAHAHAHHAH
            Ubi ga Rudar u odlucujucem setu . Ja sam mislio da ce biti malo igre a ono corak
            Ferer mu se osvetio za izgubljeni tajbrej drugog seta .

Comment

• ма бре пола шес, а ови не почињу, одох ја да:

а, ево су: судија чека на сред терена да се ови накане, дошао и Алмагро да му прави друштво, а Надал, мртав ладан седи, сиса неке кесице, намешта прецизно флашице, брише се пешкиром и гледа у њих као да они њега не чекају...
              Last edited by Žika; 02-03-13, 04:35.
              sigpic

Comment

• Bez neke preterane neizvesnosti i uzbudjenja u njihovim servis gemovima . Ljubomorno cuvaju svoj servis i verovatno idemo u tajbrejk prvog seta.

/Edit A mozda i ne
                Rafa pravi brejk u pravom trenutku i servirace za prvi set

/Edit 2
                Uspeo je Rafa da osvoji set iskoristivsi drugu set loptu.Sada da vidimo da li Nicolas ima snage da se vrati
                i da nacini velicanstven preoket.
                Last edited by Lord Aleksoni; 02-03-13, 05:41.

Comment

• Nikad Nikolas neće prevazići kompleks od Nadala !!! Sve ide super do trenutka kad treba da se lomi, bilo da je u pitanju tajbrejk, servis za set ili ostanak u setu ..
                  Rafa nije 100 % zdrav, ali tu fanatičnu borbenost i želju za pobedom mislim da bi zadržao i kad bi se za 20 godina vratio na teren ...

Comment

• Super! Nadal je prilicno lako prosao Almagra. Ostaje jos Ferer.

Comment

• Ајде Зимоња, изцеди тај први сет!

ни брејк им није помогао, одоше у тајбрејк!

е, од две сет лопте они изгубише...6/4 на 6/8

Last edited by Žika; 02-03-13, 14:54.
                      sigpic

Comment

• Steta za Zimonju, mogo je da uzme ovde drugi cini m ise trofej sa Svedom . Ali nema veze , bice bolje na narednim turnirima .
                        A ovaj Ljodra sad naso da igra dobro , a kad je trebalo , kad je bio sa Zimonjom nista

Comment

• Бахами се ту пита...

ако Ноле добије, има опет да правим низ победа без пораза у овој години.. можда ће опет да нападне рекорд?

Last edited by Žika; 02-03-13, 15:12.
                          sigpic

Comment

• Deluje da danas Novaka ocekuje lagan posao i zaista bi sve osim pobede u dva seta bilo iznenadjenje, ali treba biti oprezan. Nece se Tomas predati, to je sigurno, a pobeda nad Federerom ulila mu je izvesnu dozu samopouzdanja. Zapravo, mislim da bi Federer bio laksi protivnik i da bi ga Novak bas lagano oprao, ali ne mozemo birati. Ocekujem dobar i kvalitetan mec, mozda ne kao Novak-Delpo, ali neka bude blizu tog nivoa i bicu zadovoljan. Idemo po cetvrti trofej u Dubaiju, 18. uzastopnu pobedu, 13. ove sezone i 13. uzastopnu pobedu nad igracima iz top 10 drustva.
                            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Tomicu sa sve kapicu strpati u rupicu
                              sigpic

Comment

• Neka stalna musterija nastavi svoju tradiciju.

Comment

Working...
                                X