Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2013. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rafa je u jako dobroj formi. Kako je samo pomeo Raonica, koji je dobro igrao, mjereno svojim standardom.

Problem je sto Rafi trebaju jaki protivnici. Almagro to potencijalno moze da bude ako se ne raspadne u kriticnom trenutku.
    Last edited by NI; 27-04-13, 18:06.

Comment

• Алмагро се распадне у свлачионици..
      sigpic

Comment

• Mocan je Nico, bas odlicno izgleda na sljaci i s Rafom se u relijima moze nositi. Pokazao je to vise puta. Steta sto uvijek poklekne kad treba zavrsiti set/mec

Comment

• Lagano ovo uzima Rafa u dva seta . Dzaba Nikolasu sto je dobio prva dva gema

Comment

• Strasno igra Almagro...
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• опа? 3/0 за Алмагра..

Last edited by Žika; 28-04-13, 15:35.
              sigpic

Comment

• Rafa bree!!
                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ode Nico kao i obicno

Comment

• Zar je neko sumnjao u Rafinu pobedu?
                    sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Odlicna igra Nadala, i sto je mene jako obradovalo, posle duzeg vremena odlican na mrezi. Imao je par fantasticnih voleja, a i bekhend mnogo, mnogo bolji. A, da popravio je i servis. Izgleda njemu treba par turnira da bi dosao u pravu forma. Sve u svemu, kako je poceo turnir, super je zavrsio sto se igre tice. Sto se rezultata tice, pa i nije bilo niko da ga ugrozi. Bravo Rafa!

Comment

• Rafa impresivan. Barem kad je u pitanju Almagro, Rafa je onaj stari.
                        Last edited by NI; 28-04-13, 18:56.

Comment

• Haha, koja glupa fotka, valjda ga nisu u'apsili posle

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            Rafa impresivan. Barem kad je u pitanju Almagro, Rafa je onaj stari.

Impresivan protiv igraca koji nemaju dubinu i konstantnost u udarcima bar 70% meca,al na zalost samo 1 takav postoji.

Comment

• Kretanje je vidno popravio Rafa, ali nema jos svoju standaradnu dubinu udaraca i pravi srazmerno vise neuobicajenih gresaka, uz nesto bolji servis,ali cini mi se da jos daje dosta kratkih lopti, koje protivnik nije umeo iskoristiti.Ali Nikolas , ne sme izaci na mrezu, sve da mu i zivot zavisi od toga,pa makar ga i prosao pasingom, koliko ga je puta zvao napred ali ne on mlati iza osnovne pa sta bude
                              Solidna igra i pobeda u koju je malo ko sumnjao.Pobede daju samopouzdanje i takmicarski ritam, vec je 2. na rejsu.Tesko da je i sam mogao ocekivati bolji povratk, nakon visemesecnog odsustva.Sledi nesto brza sljaka u Madidu, pa Rim najbilizi alfi i omegi sezone slake RG-u, bice intesresantno uz odmornog, utreniranog Rogera, Novaka i ostale.
                              Ovaj trofej me uvek podseti na to kako ga je Safin ispustio, cudo tezi 12kg
                              Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                                Kretanje je vidno popravio Rafa, ali nema jos svoju standaradnu dubinu udaraca i pravi srazmerno vise neuobicajenih gresaka, uz nesto bolji servis,ali cini mi se da jos daje dosta kratkih lopti, koje protivnik nije umeo iskoristiti.Ali Nikolas , ne sme izaci na mrezu, sve da mu i zivot zavisi od toga,pa makar ga i prosao pasingom, koliko ga je puta zvao napred ali ne on mlati iza osnovne pa sta bude
                                Solidna igra i pobeda u koju je malo ko sumnjao.Pobede daju samopouzdanje i takmicarski ritam, vec je 2. na rejsu.Tesko da je i sam mogao ocekivati bolji povratk, nakon visemesecnog odsustva.Sledi nesto brza sljaka u Madidu, pa Rim najbilizi alfi i omegi sezone slake RG-u, bice intesresantno uz odmornog, utreniranog Rogera, Novaka i ostale.
                                Rafa je vise grijesio jer igra agresivnije. To je ispravna taktika. Dubina? Nije to ispod Nadalovog standarda, iako moze da bude nesto bolje. Kreanje kao staro. Takmicarski ritam. On je tu osim protiv najboljih. Mozda osim protiv jednoga.

Almagro je isao na mrezu ali bi ga Rafini pasing udarci dekurazirali.

Comment

Working...
                                X