Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2013. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I u pidžami bije ko besan.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• AAHAH , koji stajling

Comment

• buum

Comment

• Novak mi izgleda dodatno opusten kad igra protiv Viktora, u dobrom smislu. Bas ume da pusti ruku..

Comment

• Perfektan prvi set. Sad da vidimo hoce li zadrzati isti ritam i u drugom ili ce malo usporiti
            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Novak nece da forsira, ali nece ni daje svoj skalp previse jeftino. To predje u naviku. Mora da postoji odredjeni respkt prema njemu. Sto vise meceva dobije u svlacionici, to ce biti lakse njemu samom.

Comment

• Znalo se da Viktor nece imati sanse protiv Novaka ali nadao sam se da ce Troicki pronaci neku svemocnu igru da
                ugrozi Noleta.To se nazlost nije desilo i evo gledamo sad rutinksu igru Novaka.Sad se Viktor izvukao da ne izgubi
                svoj servis odmah na pocetku drugog seta .

Comment

• Sto je odlican pristup. Spasao se Viktor za sada, nije da se ne trudi i da ne pokazuje zelju za borbom.

Comment

• Viktora samo servis spasava

Comment

• Pogresan dan Viktor izabrao za povratak u Top 20
                      sigpic

Comment

• Originally posted by luckgood View Post
                        Viktora samo servis spasava
                        Samo produzava mec

Comment

• Vratio viktor brejk

Comment

• Odlican mec za sam pocetak. Ocekivao sam rutinsku i laganu pobedu, ali ne i tako ubedljivu igru. Kretanje vrhunsko, udarci su sjajno naspanovani, jedino bi servis mogao bolje. I Viktor je odigrao sasvim dobar mec za svoje standarde, nije se unapred predao, borio se koliko je mogao. Iskoristio je Novakov mali pad u zavrsnici i to sto nije mogao da ubaci prvi i vratio brejk, ali je odigrao prilicno traljavo naredni. Ovakvom partijom na samom startu Novak salje jasnu poruku: dosao sam po trofej i da vidim ko moze da mi stane na crtu. To je pravi stav dostojan sampiona, stav koji broj 1 treba da pokaze na svakom turniru na kom se pojavi. Ostaje nam da vidimo moze li neko da ga izazove.

Comment

• Nema Novak milosti prema Viktoru nikad
                              Ne znam Indigo trenira li ali znam da odlicno izgleda posle ovolike pauze
                              Meni se oprema bas svidja, udarci su tu, servis se jos trazi, nije bio los ali prvi mora vise da ulazi. Ovaj nivo je vjerovatno dovoljan za finale, mozda i za titulu.
                              sigpic

Comment

• Nedostajao je Novak svetskom tenisu, malo manje teniserima
                                sigpic

Comment

Working...