Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostDobar razlog je sto sada o transferima odlucuje covek koji zna nesto o tome a ne Mladen Krstajic ( Koji je nasa legenda i jedan od najboljih i najpostenijih ljudi ikad u klubu ).
Vermez je jedino pojacanje za Evropu za sada.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostZbog Vermeza i Tumbe. Ako su 5 solidnih igraca doveli za dz,onda sam ubedjen da ce dovesti odlicnog stopera. A i sva imena koja se spominju bi bila prava pojacanja na toj poziciji.
Naravno tako nesto se sad nece desiti ali nisam tu preterani optimista.
A ko su najozbiljnija imena, mnogo je prica a ja nisam u toku ovih dana?sigpic
Comment
-
Najvece nase pojacanje bi bilo ostanak Meda, premestanje Lazara na krilo i naravno malo klasniji igrac sa brojem 10(stoper se podrazumeva).
EDIT: Dokaz da smo dobili dobrog strelca
SpoilerLast edited by K.Garnett 5; 09-06-12, 02:30.
Comment
-
Comment
-
Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Lepo smo krenuli , ovo mi se svidja , da igraci dolaze dosta rano i onda ako neko ode da se ima rezerva , valjda ce se do 20.6. znati ko ide pa da Vermez ima u glavi ko ce igrati kvale i kako ce to izgledati. Dosla su nam dva spica , skeptican sam u biti Zabije dok Scepovic tandem bi mogao biti odlican.
Lovre je isto bio odlican u Anderleht danima ali to je bilo davno i treba videti kako ce se prilagoditi , ako prikaze bar 70% igre od tada bice super. Eh kad bi nekako mogli menjati Lolu za Tejga kad ga vec Bursa oce bilo bi dobro ,zar je toliki problem dati malo vecu platu jbmuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Comment