Mereba je vrh ako dobije pasos, zato sto ce da bude jedan od onih igraca koji ne moraju da budu glavni i dace 110% na terenu. Veliki smo problem imali ove sezone jer nismo imali takve igrace. Desavalo se da imamo 4 u vezi i da svi misle da su bas oni taj glavni igrac.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMereba je vrh ako dobije pasos, zato sto ce da bude jedan od onih igraca koji ne moraju da budu glavni i dace 110% na terenu. Veliki smo problem imali ove sezone jer nismo imali takve igrace. Desavalo se da imamo 4 u vezi i da svi misle da su bas oni taj glavni igrac.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNek bude stranac sa pasosem ali u rotaciji u tom slucaju. Ima taj prekid i to je to, prosek.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostBolje kazem ti nego Babovic koji misli da je najbolji na terenu, Vukic takodje, Medo takodje, svi misle da su najjaci a zapravo su Sale i Neca bili ti koji su trebali da igraju pa tek onda svi ostali.
Protiv toga sam u svakom slucaju.sigpic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMereba je vrh ako dobije pasos, zato sto ce da bude jedan od onih igraca koji ne moraju da budu glavni i dace 110% na terenu. Veliki smo problem imali ove sezone jer nismo imali takve igrace. Desavalo se da imamo 4 u vezi i da svi misle da su bas oni taj glavni igrac.
Dupe bih dao da vidim neko krsteno krilo u Partizanu. Ne znam dal' je Chabalala to.
Izvesno je da idu Neca,Medo,Diara,Rna,Baboon...Treba neko da zemeni te igrace.
Comment
-
Pa mozemo imati rotaciju i bez Merebe majku mu.
Rotacija sto se njega tice i to iskljucivo ako dobije pasos. U suprotnom nek ostane u Gruziji.
Da li biste probali sa Apijom? Klasa od igraca, u Vosi usao u formu u poslednje vreme, a mi smo za razliku od njih ozbiljan klub i samim tim bi njegov pristup bio drugaciji + je slobodan igrac. Odlicno bi zamenio Medu i bio bi dobar tandem sa Sasom.sigpic
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostNe znam,uvek mi je bilo nelogicno dovodjenje stranaca na pozicijama odbrane i zadnjeg veznog,ako nesto mozes da nadjes u ovoj zemlji to su defanzivci.Last edited by Casiraghi; 21-05-12, 16:47.sigpic
Comment
-
Ja bi volio da Stojkovic ostane , definitivno golman koji em zna skinuti svasta em dobro brani situacije 1 na 1 + penale , iako zna imati greske koje ni juniori ne prave ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment