Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
-
Originally posted by Sara View PostSa onakvom ekipom Celzija mu nije trebalo neko znanje da dodje do finala LS.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostAha, pa to sve objasnjava, ti ili ortaci ste imali ideju neki marketing da odradite, ocekivali ste podrsku uprave, oni vas isprdali jer im to nije potrebno i onda si kivan na njih? Svega toga ne bi bilo da je Stanoje ostao ?
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostLepo si izrezirao ali nije tako i velika je glupost da insinuiras takve stvari.Nemam nikakve poslovne kontakte sa Partizanom,radim za jednu IT firmu.U organizacionom i rukovodecem planu Stanoje nije bitan,to je sportski sektor koji radi punom parom i odrzava nas klub sa skolom fudbala i nasim najvecim sponzorom zvanim Uefa.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostOvo moze da napise samo neko ko ne shvata fudbal ni sport. Tesko je voditi klub lokalnih pijanica sahista, a kamoli tim prepun igraca koji zaradjuju ogromne sume novca i imaju jos vece egoe. Ima ih mnogo a samo 11 moze da igra. A opet ostali moraju da budu spremni da uskoce kada treba. To je nauka. Ne kazem da Grant kod vas radi nesto revolucionarno, ali spustati ga na nivo trenera koji je u Partizan dosao iz Male Mostanice je jako nerealno i prouzrokovano zaslaepljenoscu losijim trenerom od Granta."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Meni se ucini da je receno da se ne spominje Stanoje jer je on bivsi Kako ovde stvari stoje trebamo otvoriti 2 teme za Partizan , jednu oni koji podrzavaju Stanoja a jedni koji Granta podrzavaju , dzaba ovo , samo svadja , prepiranja a svima nam treba biti u interesu jedno a to je Partizan. Ko ce biti trener , pojacanja , to neka uprava odluci a mi da se bavimo onim cime trebamo a to je navijanje i ljubav prema klubuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Vodio je Portsmouth dok je vlasnik bio Mandaric pa Gajdamak. Hvatanje za finale Lige Sampiona je zato sto mnogo legendarnih trenera sa sjajnim timovima to nije uspelo, a Grantu je prakticno kao treneru pocetniku na tom nivou (ono sto je radio u Izraelu je potpuno drugi sport) doveo tim koji jedan Zoze Murinjo nije mogao da kontrolise do druge najvece utakmice u svetskom fudbalu u kojoj bi pobedio da Teri nije naleteo na klizavu travu. To govori da ima kvalitet i znanje. A srce je precenjeno kao faktor kod trenera.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Sara View PostKao da je Grant zbog svog kvaliteta vodio Celzi. Bio je u upravi i zbog jakog lobija je dobio sansu da vodi Celzi nakon Murinjovog otkaza. Sa onakvom ekipom Celzija mu nije trebalo neko znanje da dodje do finala LS. O njegovoj strucnosti govore ispadanja sa Portsmutom i Vest Hemom, legenda Milvola i sada Zvezde. Ali necemo opet o njemu da dizemo frku, bitno je da taj polutrener napusta svetinju, hvala mu za "sve sto je uradio" i daleko mu lepa kuca.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostSaro, izdrzi u ovom moru ajkula ;)
Originally posted by asprilja View PostLegenda Zvezde dao im unapred namesten kup ? Do jaja. Manje citajte partizan.net i portale, pogotovo namestene komentare na njima.
Da smo mi prosli u tom kupu i pogodili sve one sanse da li bi i tada bio namesten? Smesne su te price, samo negiranje da su nas cigani otkinuli sa prosecnom ekipom i pocetnikom od trenera."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMolim vas da se ovde ne spominje partizan.net...samo toliko.
Drzimo se nekog nivoa.
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostSvega toga ne bi bilo da je Stanoje ostao ?
edit: Cek, cek sajt partizana misli partizan.net ? Oni Bjekini sto se potpisuju u ime grobara a nemaju dana juga ?
Ovo za Stanoja sam ti vec napisao.
Mislim na oficijalni sajt Partizana a ne navijacki sajt i forum.Elem,takodje ne mozes da nastupas tim stavom za neke ljude ljude sa tog sajta.Ja znam dosta momaka koji pisu na tom sajtu i imaju 20+ godina na Jna a sigurno ne moze da ih dovodi u pitanje neko ko je bio golobrad pre ove petogodisnje dominacije.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostVodio je Portsmouth dok je vlasnik bio Mandaric pa Gajdamak. Hvatanje za finale Lige Sampiona je zato sto mnogo legendarnih trenera sa sjajnim timovima to nije uspelo, a Grantu je prakticno kao treneru pocetniku na tom nivou (ono sto je radio u Izraelu je potpuno drugi sport) doveo tim koji jedan Zoze Murinjo nije mogao da kontrolise do druge najvece utakmice u svetskom fudbalu u kojoj bi pobedio da Teri nije naleteo na klizavu travu. To govori da ima kvalitet i znanje. A srce je precenjeno kao faktor kod trenera.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment