Nezvanico-Ostojic je dobio sansu samo zbog toga sto je Rnic dogovorio vec sve sa nekim ino klubom...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Znaci Rnic je zavrsio definitivno ? OK iako je odigrao Evropu mnogo bolje od mojih ocekivanja... Sada treba traziti pouzdanog stopera sto Mojsov sigurno nije.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Verovatno Uzbekistan ili tako te neke egzoticne zemlje gde je fudbal u procvatu pa im trebaju majstori iz nase prejake lige.
Mozda Maslac? Dosta se pricalo o njegovom dolasku u PFC. Mada bih volela i da izbacimo nekog naseg stopera, koliko znam, Mirsad Bruncevic je momak koji mnogo obecava."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Protiv Genka je bio medju boljima. Treba nam iskusan stoper , Mojsov,Bruncevic,Maslac , to sve za domace lige , treba nam evropski stoperSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Nicim izazvan crveni u derbiju, krajnje sumnjiv, krajnje sumnjive intervencije kod 2 gola u derbiju, greska koja nas kostala ispadanja od Samroka. Penal u derbiju mu necu uzeti za zlo, igrao je butinom. Previse da bi bilo slucajno, a zna se ko mu je menadzer. Nosi govno napolje. Putuj Rna, daleko ti lepa kuca.Cuj prvi maj
Comment
-
Ne treba ni u Ostojica previse da se uzdamo ali dobar je za rotaciju i nasu ligu. Jedna zver od stopera je prekopotrebna, s obzirom da ce Ivanov biti drugi stoper. Ako tu ne dovedemo pravog igraca ne treba previse da se nadamo.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNe treba ni u Ostojica previse da se uzdamo ali dobar je za rotaciju i nasu ligu. Jedna zver od stopera je prekopotrebna, s obzirom da ce Ivanov biti drugi stoper. Ako tu ne dovedemo pravog igraca ne treba previse da se nadamo.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostDovedemo Brena bog da nas vidi. Istice mu ugovor.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment