Kakav je ovaj Miroslav Bogićević sto hoce da bude predsednik Partizana ? Isto sranje, drugo pakovanje ili ipak neko normalniji od Djure frizure (mada i nije tako tesko biti normalniji od njega) ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Ljuba90 View PostStojkovic,Rnic,Dijara nam nikako ne smeju biti u prvoj postavi ako planiramo da igramo LS.
Umesto njih Aleksic,neki domaci iskusni stoper i strani spic i onda nam LS ne gine
Videcemo i kako ce Grant uopste igrati u Evropi, ja cenim da ce to pre biti sa jednim spicem protiv jacih ekipa, kojeg imamo u Scepovicu ali pitanje je kakav ce se vratiti. A ima i u ovom Partizanu ko da da gol i bice ako se dobro pojacamo samo meni je bitnija odbrana i sredina, da mi imamo nazad pouzdana 4 igraca sa sigurnim pasom, koji odlicno takticki stoje i koji ne prave greske koje prave Rnic i Ivanov. Takodje napraviti sredinu koja moze da parira jakim protivnicima i na domacem terenu da ima blazu inicijativu, za sta sigurno ima potencijala. Stabilna odbrana, stabilna i kreativna sredina, naci ce se neko da ga da u tom slucaju. Sa ovakvom skolom i par pravih pojacanja Partizan neverovatne uspehe moze da napravi, samo previse je tu raznoraznih licnih interesa i mutnih radnji koje sve to koce, mogli smo odavno da budemo klub ipo.
A Aleksic pre Stojkovica i sto se mene tice ali nije prioritet.sigpic
Comment
-
Za mene jeste prioritet da Stojke leti,jer je kiksara isto koliko i Rna rizik. Pored Ivanova treba jedan tehnicki potkovan stoper,da ovaj ni ne udje u "sansu" da zajebe nesto. A u Evropi (ako smo pametni) cemo igrati sa dva zadnja vezna-nekim razbijacem i S.Markovicem koji je sve samo nije defanzivan. Stavis Tomica na jedno krilo,nekog stranca na drugo, Ilic/Vukic da svojim fantasticnim loptama u prostor pronalaze stranca ili Markeca i da pevamo. U domacem prvenstvu sa takvim timom ti ni ne treba taktika,samo pustis ljude da se igraju
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostStojkovic,Rnic,Dijara nam nikako ne smeju biti u prvoj postavi ako planiramo da igramo LS.
Umesto njih Aleksic,neki domaci iskusni stoper i strani spic i onda nam LS ne gine
A ovo za Dijaru,pa bolje da nam on igra nego Eduardo.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostZa mene jeste prioritet da Stojke leti,jer je kiksara isto koliko i Rna rizik. Pored Ivanova treba jedan tehnicki potkovan stoper,da ovaj ni ne udje u "sansu" da zajebe nesto. A u Evropi (ako smo pametni) cemo igrati sa dva zadnja vezna-nekim razbijacem i S.Markovicem koji je sve samo nije defanzivan. Stavis Tomica na jedno krilo,nekog stranca na drugo, Ilic/Vukic da svojim fantasticnim loptama u prostor pronalaze stranca ili Markeca i da pevamo. U domacem prvenstvu sa takvim timom ti ni ne treba taktika,samo pustis ljude da se igraju
A Rna kao takva Grobarcina mora ostati u klubu, da bude backup stoper/desni bek, mnogo dobar za atmosferu.sigpic
Comment
-
Sve u svemu,najbolji smo (ubedljivo) a uz to nam pomazu i sudije ;) .Pomazu i Zvezdi podjednako (a i ne tako davno mnoooogo vise nego Partizanu,sto je i razlog zbog kojeg su sada toliko razmazeni) pa nisu u stanju cak ni u JSL da budu dovoljno konkurentni za titulu,koliko god ona bila smrdljiva (Sindrom "kiselo grozdje").
Comment
Comment