Originally posted by Miko
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ima 65 clanova skupstine , 8 iz UO , svako koliko ja znam ima 1 glas , bice ubedljiva pobeda na strani Krleta i StanojaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostIma 65 clanova skupstine , 8 iz UO , svako koliko ja znam ima 1 glas , bice ubedljiva pobeda na strani Krleta i StanojaLast edited by LBJmvpFORlife; 27-12-11, 20:54.
Comment
-
Kazem videcemo , sve to stoji , sve je to ranije bilo idilicno , nisam naivan , samo kazemo da ce se na skupstini videti ko kosi a ko vodu nosiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Na njega izgleda bas ovo utice sa Stanojem i Krletom
http://www.24sata.hr/nogomet/golman-...-majkom-247565
idiotSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Comment
-
Moze neko da mi objasni sta se sada desava , Albert Nadj koliko sam ja skontao postaje glavni u UO , Bjekovic je smenjen i to koliko znam ne valja jer je on drzao ledja Stanojevicu , sad mene zanima ako Nadj je u UO , da li to znaci da Djuric leti i Stanojevic i Rasovic ostaju treneri ili samo ja pogresno skontao i ako jesam da mi neko pooblize objasni situacijuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Citaj , smenjen Bjekovic ,imas na nasem sajtu odluke :
Evo odluka :
1. Imenuje se Albert Nađ, koordinator za sportska pitanja i član UO da koordinira rad komisije o svim sportskim pitanjima;
2. UO je razmatrao radnu verziju nacrta Statuta i uz date sugestije ovlastio radnu grupu i nadležne službe da izradi konačnu verziju do polovine januara obzirom da će se isti usvojiti do polovine februara;
3. UO je doneo odluku o razrešenju Nenada Bjekovića sa mesta savetnika predsednika.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostCitaj , smenjen Bjekovic ,imas na nasem sajtu odluke :
Evo odluka :
1. Imenuje se Albert Nađ, koordinator za sportska pitanja i član UO da koordinira rad komisije o svim sportskim pitanjima;
2. UO je razmatrao radnu verziju nacrta Statuta i uz date sugestije ovlastio radnu grupu i nadležne službe da izradi konačnu verziju do polovine januara obzirom da će se isti usvojiti do polovine februara;
3. UO je doneo odluku o razrešenju Nenada Bjekovića sa mesta savetnika predsednika.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment