Originally posted by Miko
View Post
A ti meni da kazes da ne gledam Partizan, cuti i nemoj me vise ovde citirati to da ti bude jasno, a ni bilo koga drugog. Postuj sam za sebe, bices ignorisan i to je to.
Partizan koji ja hocu je takav da se ne branimo u Uzicu, u gostima protiv konobara, u Novom Sadu. Ja necu da budemo kao Barsa, niti volim taj model igre, volim kako igra Celsi sad recimo ili Real ali ne moramo da igramo ni tako vec lepo da napadamo na nacin na koji mozemo. Hocu da budemo dominantni ovde kao sto smo bili i da uzimamo titule na taj nacin, kao sto ih je Jokan uzimao a ne da nas jebena Vojvodina koja nema 2 krstena igraca sabija na nasu polovinu, da se branimo 90 minuta protiv cigana u kupu i cuvamo rezultat umesto da ih otresemo opet i te stvari. Toliko gresaka na taktickom planu, mogu 4-5 sati da pricam o tome minimum.
Mi cemo uzimati titule svakako jer su ostali na celu sa Zvezdom previse jadni, bez uvrede braco Zvezdasi ali i sami ste svesni da ste jadniji i od nas ovakvih. Stanojevic mora da ide zbog svih navedenih gresaka i necu vise na tu temu. To sto ti ne poznajes fudbal dovoljno je tvoja stvar pa ne vidis sta radi. MVP ga drzi u malom prstu, ja znam ponesto i vidim neke stvari koje "Murinjo" ne vidi. Sa jednim Vignjevicem recimo ili Nikolicem bismo bili prvi sa lepom igrom, puno golova i dobrom bodovnom razlikom.
A sto se tog intervjua tice presmesan je, ne zna ni on vise sta prica i gubi sve konce. Sad 0:0 sa Spartakom i da leti a onda nek dodje Nebojsa, deremo cigane u rupi, na kraju uzimamo jos jednu duplu i uz bozju pomoc na LS.
Comment