Kakav crni Mateja nema od toga nista.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.sportal.rs/news.php?id=55450
Svaka cast majstore , dobrodosao nazad ... Sam je rekao u studio RTS protiv Skendije da Partizanu treba neko cvrst i iskusan u odbrani ... Welcome Back NemanjaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
I to sto kazes ,da je ne znam kakav treba nam defanzivac ... Rnic je sasvim solidan igrac i sigurno ce moci pomoci , samo da ne bude mesar kao ranijeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Prednost kod Nemanje je sto moze da igra i centralnog beka i ako mu je pozicija desnog primarna.Nego meni tu nesto govori da Stanojevic ima planove da vremenom prekomanduje Aksentijevica na poziciju desnog krila ili ne znam... Koliko sam ja primetio Aksentijevic bi komotno mogao to da igra jer je jako opasan svaki put kada se ubaci napred + ima sasvim solidan dribling i brzinu a i sportsku drskost... Bio bi igrac za "plan B"A desnih bekova imamo dovoljno sada svakako (Rankovic,Miljkovic,Rnic;svi oni mogu da igraju u toj ulozi)
Last edited by milanche; 23-07-11, 18:22.
Comment
-
-
To je prijateljska i to nista ne znaci, sve cemo videti u utorak. Rnica ce valjda Stanoje malo da smiri, pa ako je Stankovic mogao mirno da odigra kad je usao u Briselu i onako izvede penal moze i ovaj. Nije da nema fudbalskog znanja nego je glava uvek bila problem. To ako je sredio bice on nama izuzetno koristan u odbrani ove sezone.sigpic
Comment
Comment