Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Partizan

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hahahahha Sportski zurnal
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

    Comment


    • Originally posted by belgrade_owl View Post
      Malo je degutantno zaliti se na sudije obzirom na broj "greska" koje se naprave u vasu i korist vasih komsija u domacem prvenstvu i kupu.

      U svakom slucaju sudjenje nije bilo tendenciozno a greske se desavaju i desavace se. Verovatno si se i sam zbunio sto nije svirao penal za Turke u prvom poluvremenu i tek nakon 4. snimka shvatio da penala nije ni bilo.

      Cak su i neki nasi mediji pisali da su domaci "osteceni"

      Ako nam sude bas ovako na svakoj utakmici nece Stojkovic uvek uspeti da ispravi sudijsku gresku tako da se nadam da nece praviti vise ovakve ispade jer i u prvom mecu su pustili ofsajd posle kog primismo gol. Nikome nije zabranjeno da se buni ako ga sudija osteti, a nije zabranjeno ni ako ga ne osteti jer sve zavisi od prvobitnog vidjenja sudijske odluke. Problem je samo sto kad se tokom igre fokusiras na sudiju to moze lako da ti se obije o glavu jer gubis fokus na samu igru. Igraci Partizana su ostali stalozeni i posle sudijskih odluka bas kao i igraci Malatije tako da je ta fama oko sudjenja jedino korisna medijima da bi imali sta da pisu posle jer o fudbalu nemaju pojma pa im nista od sudjenja nije interesantnije na utakmici.
      Last edited by tamonajugu; 15-08-19, 23:45.

      Comment


      • A dobro onda nek vam sude kao Cukarickom, Macvi, Lucanima, Napretku, Proleteru, Radu, Radnickom iz Nisa, Radniku, Spartaku, Vojvodini i Vozdovcu kad igraju protiv Topciderskog brda, mozda ce vam tad biti bolje.

        Srecno protiv Moldea u svakom slucaju.

        Comment


        • Partizan je prvi trazi video tehnologiju dok su svi ti klubovi koje pominjes bili protiv....ali nemojmo o postenju srpskih klubova i o tome da su svi oni nekakve "zrtve" vecitih....sudjenje nije problem samo onda kad igraju Partizan i Zvezda vec je problem generalno....ali eto bice ta video tehnologija valjda pa cemo videti koji su sledeci izgovori za nesposobnost i nelojalnost celnika klubova iz ostalih gradova. Da vidimo sta je problem Kragujevcu, Uzicama, Smederevu....beogradski "veciti", sudjenje ili nesto trece..
          Last edited by tamonajugu; 16-08-19, 00:00.

          Comment


          • Ma te priče Sadik, Suma trte mrte, to su sve gluposti, pokazao je Savo da može to da steše i uklopi baš kako treba.
            Ne bi me iznenadilo da taj Sadik na kraju i titulu donese, takve su sposobnosti kod Sava da stvori kompaktan tim. Može Sadik na kraju novi Žigić da postane.

            Problem je naravno ono nadrealno trčkaranje za loptom kod gola.
            Vladimir Stojković život daje, baca se na loptu a onaj nesrećni amater gleda u loptu sa pola metra i prati je u gol. Skandalozno ponašanje Ostojića kod gola, neverovatan neprofesionalizam.

            Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka
            Last edited by La Jugoslavia; 16-08-19, 09:48.
            C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa

            Comment


            • Nije Ostoja mogao da stigne ono, spor je igrac narocito kad treba eksplozivno vratiti sprint na par metara plus ga jos muci prepona, videlo se iz drugog ugla da je lopta na vise od 2m od njega u trenutku ulaska u gol, ne pomaze uklizavanje tu.
              E ali Sadik ljudi moji kakav je to car....kod one asistencije za Asana nastavio da trci i preskoci Asana kao zgazeno mace na putu haha smejao sam se od muke Inace njegova konstitucija i pokreti varaju mnoge ljude narocito one koji nemaju bas dobro oko za fudbal....vrlo kvalitetan igrac, ima i dalje taj pritisak u samoj zavrsnici ali za kombinatoriku vrlo koristan igrac plus je fizicki prilicno mocan ma kako izgledao na prvi pogled. Vazno je da ulazi u sanse, bio bih zabrinutiji da uopste ne moze da udje u sanse....doci ce golovi jos je on zelen, vidi se da mu fali utakmica, nije se uklopio potpuno jos trazi sebe u Partizanu. Imam puno poverenje u njega. Neka naznaka sebicnosti Asana me malo brine ali se nadam da ce da mu skrenu paznju na to.
              Last edited by tamonajugu; 16-08-19, 09:56.

              Comment


              • Mogao bi Savo da odmori Ostojica zauvek.
                sloboda ili ništa

                Comment


                • Ostojic je odlican stoper.

                  Comment


                  • Jeste, al za Cukaricki. Ako planiramo sa njim da igramo Evropu, bolje da se ne lozimo nista, budimo iskreni prema sebi. Solidan JSL stoper.
                    sloboda ili ništa

                    Comment


                    • Al zato je ovaj mali pored njega iskidao sinoć.

                      Comment


                      • Pavlovic igrac utakmice, maltene bez greske odigrao, ko zna koliko je duela dobio. Dominira decko sa 18 godina. Samo sto ce ga prodati sada, kako drugacije.
                        sloboda ili ništa

                        Comment


                        • Nadam se da ce ostati bar do zime. Mada tesko jer nas je uprava dovela do te faze da nam stvarno od transfera zavisi maltene cela sezona jer se nema para da se isplate igraci. AKo udjemo u grupe valjda cemo moci da ga zadrzimo bar do zime....decko je neverovatan igrac. To su klinci koji su bukvalno igrom slucaja dobili sansu jer u suprotnom ko zna kad bi je docekali. Tomic je igrom sudbine otkrio Milenkovica dakle moramo ozbiljno da postujemo nase klince jer mnogi zavrse u trecim ligama jer nema ko da im da sansu....ko zna koliko se talenata poput Pavlovica izgubilo na pozajmicama po raznim njivama gde mogu samo da nazaduju i gde nema niko da ih nauci bilo sta. Zato volim Savu jer uvidja vrednost nase omladinske skole i generalno vrednost nasih maldih igraca u domacem fudbalu....nije slucajno bio u epicentru price mlade reprezentacije koja je bila prvak evrope i sveta. Lazar Pavlovic i Stevanovic iako premladi pokazuju veliku sposobnost d aigraju fudbal na ovom nivou.....to nije slucajno, ima jos takvih klinaca samo im treba dati sansu da pokazu ono za sta su se obucavali godinama u omladinskoj skoli.

                          Luka Cucin, Slobodan Stanojlovic, Miljan Momcilovic.....imamo mnogo talentovanih igraca i ne smemo dozvoliti sebi da ih saljemo na pozajmice daleko od nasih trenera i uslova koje imamo u sportskom centru. Bolje da treniraju samo do 20-21 godine bez utakmica nego da ih saljemo negde gde ce neminovno nazadovati i steci lose navike..... Verujem da ce Savo kako vreme odmice sve vecem broju mladih igraca davati sansu i nadam se da ce na svakoj poziciji u konkurenciji sa starijim kolegom biti neki nas igrac iz omladinske skole.

                          Comment


                          • Ja ovog Sadika kad gledam imam utisak da će svakog trena noge da polomi od prostog trčanja, kao košuta na ledu.
                            Kao da je sastavljan od tri različita čoveka.
                            Inače sinoć se ne zna ko je bio gori dal' Partizan ili Malatija.
                            Sva sreća pa smo prošli ali ono je bila katastrofa.

                            Partizanu fali štoper, ako prodaju malog onda dva štopera, fali zadnji vezni ala Everton, fali desno krilo, fali napadač(Ne kažem da je Sadik loš ali ne kažem ni da je dobar) i fali polušpic (Suma je jednostavno neobjašnjiv)
                            Last edited by Chiwwi; 16-08-19, 13:22.

                            Comment


                            • Slažem se, eto jedino levog beka, golamana i levo krilo ne moramo da dovedemo ako planiramo nesto ozbiljnije ove sezone. Spic je obavezan uz zadnjeg veznog.

                              Mada, da se ne lazemo, Zvezda je trenutno igracki miljama ispred nas.
                              sloboda ili ništa

                              Comment


                              • Zvezda je disciplinovana do zla boga a mi smo divljina do zla boga..
                                Tutulu videti nećemo ali da ih klepimo u derbiju i da izborimo evropu to da.
                                Mada me Molde smara, tvrda je to ekipa koja igra na kontre, to je nešto što ovakvom Partizanu ne leži.
                                Sad ćemo da vidimo kakav je Savo taktičar.
                                Tu će da sprema diplomski.
                                Last edited by Chiwwi; 16-08-19, 13:44.

                                Comment

                                Working...
                                X