Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Partizan

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sadiku prosao samo jedan dribling otkad je u Partizanu? Banjak kiks igrac? Nisam odavno video da covek manje razume fudbal od tebe...bata djora bi ti pozavideo na neznanju iako i on misli da imamo katastrofalnu ekipu... Gledaj zonski fudbal ili opstinski to je tvoj nivo razumevanja fudbalske igre.

    Comment


    • Ne zaboravite dribling Sume, protiv Mančestera, zbog koga mu je drastično porasla cena, pa je tolika navala menadžera na JNA...

      Elem, bez tenzija molim...čini mi se da se krećete manje bezbednim putem, koji vodi u mirovanje...
      sigpic https://www.facebook.com/nezvanicnoradnickinis/

      Comment


      • Ovi igraci i jesu za opstinsku ligu,jesi li ti gledao Banjka u Sloveniji i sad u Partizanu,covek kiksira ko blesav,u Partizanu ne zna gde stoji,gde treba da se krece,spore reakcije. Sadik dribler hahaha,mozda bi i uspeo da ne padne svaki put,ne zna covek da trci,sutne loptu,treba mu deset sansi da pogodi gol,jedino se dobro gradi,taj kvalitet mu priznajem. Suma jeste izdriblao Megvajera,nisam to zaboravio,samo sta je u nastavku uradio,opet nista,promasio gol ili sutnuo u golmana po obicaju,sebicni cirkuzant,ne moze duel nijedan da dobije,samo mu zalepe flastera i ne vidi se.
        I takvi stranci vuku Partizan,samo ne znam gde,verovatno prema cetvrtom mestu na tabeli nase lige i dnu evropskog fudbala. Ali da zavrsimo,ja imam jedno misljenje o igracima,treneru Partizana ti drugo i to je to,jedino se za upravu valjda slazemo.

        Comment


        • Aman Mihajlo i daje tako kako kilometarski pišeš (a nije) daj neku lepu reč, podršku ne samo pljuvanje i crnilo.
          Svi vidimo u kom smeru se stvari odvijaju, ne treba biti pametan pa skontati šta nam štetočine u sopstvenim redovima čine ali zar ljubav prema klubu ne treba da prevlada, zrno podrške koja je našem Partizanu preko potrebna.
          Preguraće Partizan i ovo sivilo. Posle kiše uvek dođe sunce. Ponovo će sunce ozariti Humsku ulicu a do tad naoružajmo se strpljenjem, još jače i energičnije, ko nikad do sad, biti uz naš Partizan time svim dušmanima poslati jasnu poruku kako nas ništa ne može sa'raniti niti ubiti.

          Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

          Comment


          • Podrsku da dam ovakvom Partizanu,koji u 300 minuta ne moze dve sanse da stvori protiv amatera iz Letonije i Moldavije,nema sanse,sve ih smatram krivcima sto su doveli Partizan u ovakvo stanje na celu sa predsednikom i upravom. Podrsku ce da dobiju kad vidim da nesto rade da promene stanje u kom se klub nalazi,ili kvalitetniji stranci ili igraci iz nase skole,ovo vise ne moze da se gleda,sporost,bezidejnost,neodgovornost,bas na nivou ovih amatera sa kojima smo i igrali.
            Zato sto volim Partizan zato ovo ne mogu vise ni da gledam,unistili su klub.

            Comment


            • https://www.youtube.com/c/krkipfc

              Comment


              • Dribling Sejdube Sume protiv kapitena Mančester junajteda Harija Megvajera je na nivou lažnjaka Piksija Stojkovića na Svetskom prvenstvu u Italiji 1990, u Veroni protiv Španije.
                C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa

                Comment


                • aahhahaah [emoji23]

                  Comment


                  • kao i informacija da Briz hoce Sadika da kupi za 7,5 miliona,napumpale novine jedno 7 puta cenu,dace ga za milion,ako i to ponude.

                    Comment


                    • Prvo skoci pa reci hop..ne bih se ja smejao dok se prelazni rok ne zavrsi....

                      NAPRED PARTIZAN !

                      Comment


                      • Partizanova budućnost ozbiljno uzdrmana posle gorke pilule iz Šarlroe. Jedini put koji je donosio kakvu-takvu stabilnost bitisanja kluba u narednom periodu bilo je proći lidera Župiler lige i onda u svom dvorištu pokušati izbaciti Leh i uzeti znatna finansijska sredstva koje donosi učešće u grupnoj fazi Liga Evrope.
                        Ispadanjem smo sebe doveli u nebrano grožđe. Kasa je davno obijena, zvrji prazna, prihoda nema ni od leka, jedini kakav-takav model doći do sredstava je prodaja onih najinteresantnijih, pre svega Sadika i Stevanovića, potom Asana i Sume.
                        Bilo ko da napusti Humsku od te četvorke donosi glavobolju više treneru Stanojeviću pošto Partizan alternative nema. Sa odlaskom nekog od njih tim će biti 20-30 % slabiji te će se sigurno početi saplitati i u domaćoj Ping Pong Superligi.
                        Uprava ne namerava da osveži tim kvalitetom. I da hoće nešto učiniti po tom pitanju finansije ne dozvoljavaju.

                        Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

                        Comment


                        • Pa gde nestadose finansije od prodaje Pavlovica,od lige Evrope prosle godine,ko to guta,a sto se tice prodaje ovih stranaca uopste ne brinem,da hoce da ih sve prodaju,nego nece niko da ih kupi,saplicemo se i sa njima u ping pong ligi,mozemo to i bez njih,bar bi nasa deca dobila neko iskustvo konstantnog igranja utakmica,mada znam da nema sanse da se to desi,nece skoro iz kluba ovi stranci koji samo Partizanu i Zvezdi mogu da se uvaljaju i nasi veterani,jer je to politika kriminalaca iz klubova.

                          Comment


                          • Nestale na bankovnim računima VVV štetočina.

                            Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

                            Comment


                            • Na današnji dan daleke '89 spektakularni meč sa čuvenog Seltik Parka Seltik - Partizan 5 : 4 .

                              Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

                              Comment


                              • Fudbaler Šarlroa zaražen koronavirusom
                                sigpic https://www.facebook.com/nezvanicnoradnickinis/

                                Comment

                                Working...
                                X