Kad kazeš šok, misliš na ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
@Kendrik Partizan koliko sam shvatio sa Dinamom iz Kijeva igra pred praznim tribinama. Zbog cega Pantic onda prica ove gluposti, o Ukrajni i Rusiji kad ce stadion biti Prazan. Sinoc sam gledao ovaj vesnik i ismejao sam se za sve pare. Postujem Partizanovu propagandu ali aludirati da je neko majmun pa visi na lusteru mislim stvarno. Ali dobro. Tresla se gora rodio se Bambi doduse i Antonov je kvalitet.
Comment
-
Gospodin Vladimir Vuletic je otputovao i ulozice zalbu na suspenziju stadiona na dve utakmice (jedna vec odradjena). Da si zaista odslusao ovaj sjajan Partizanov vesnik, cuo bi i taj detalj, kao i razne primere i argumente koji idu u korist Partizana.
Comment
-
Jasta...Pantic uspeva nemoguce, da probije jedan nivo Milojka Pantica i Dejana Andjusa..stvarno sam ziveo u ubedjenju da to nije izvodljivo
A Keni nam je banovan na b92 zbog trolovanja pa malo ovde da ustrese dnevnu dozu...nije zgoreg...Last edited by ZvezdaIznadSvega; 31-08-17, 12:11."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostGospodin Vladimir Vuletic je otputovao i ulozice zalbu na suspenziju stadiona na dve utakmice (jedna vec odradjena). Da si zaista odslusao ovaj sjajan Partizanov vesnik, cuo bi i taj detalj, kao i razne primere i argumente koji idu u korist Partizana.
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostGospodin Vladimir Vuletic je otputovao i ulozice zalbu na suspenziju stadiona na dve utakmice (jedna vec odradjena). Da si zaista odslusao ovaj sjajan Partizanov vesnik, cuo bi i taj detalj, kao i razne primere i argumente koji idu u korist Partizana.
Nadam se da ovde takvo ponasanje nece biti.
Comment
-
Originally posted by Manoly View PostDa je ovde pravde ti ovakva sranja ne bi smeo da kacis, uz to je poznato koliko si provokatorski nastrojen na b92 forumu gde ti je to jelte dozvoljeno.
Nadam se da ovde takvo ponasanje nece biti.
A to da se na b92 nista ne kaznjava, to je posebna prica. Pola ljudi banovano sa teme stalno, a razlozi presmesni. Najgori "politicki korektan" forum koji postoji.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostA sta je lose okacio? Stavio covek emisiju koja vec izlazi 110. Put i tice se naseg kluba.
A to da se na b92 nista ne kaznjava, to je posebna prica. Pola ljudi banovano sa teme stalno, a razlozi presmesni. Najgori "politicki korektan" forum koji postoji."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment