Originally posted by 61563
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostOstojić zaslužio crveni ali Partizan bi opet prošao. Da su se striktno vodila pravila CZ bi ponovo izvisila za Evropu. Brzo zaboravljate Ristićev poništen pogodak.
Svako dobro.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostImate pravo da maštate. Do sutra ...
Comment
-
Jebiga, brate, jednostavno nisi taj materijal. Mnogo ti je suplja prica, od dve mete 'pijani milioner - rasipnik Partizan' i 'smesni rezultati u Evropi' izgurao si 0/2. Obzirom da nijedno od ova dva nije realna slika, potrebna je ozbiljna, ozbiljna demagogija ne bi li barem jednom, dvojici uspeo da ukazestm.
Prvu si omasio jer Partizan, osim sto godinama ostvaruje respektabilne transfere ima 10/15 ucesca u Evropi, prihoduje prodajom kvalitetnih stranaca, svojih bisera i naplacuje svoje igre u Evropi od UEFA. Samo ovaj prelazni rok prodati su Bleki, Leo i Neca za ukupno ~11 miliona eura.
Drugu si omasio jer Partizan... ma nema veze.
U medjuvremenu, vidim da nastavljas sa pricom o zaduzivanju.
Trolovati i provocirati ne moze svako, za to je potrebno pronaci pravu pravu temu za koju imas 'pozadinu' pa makar ista ostavljala prostor za diskusiju. Ovo sto ti pises su, naravno, epske budalastine.
Najsladje je ipak, sto kao navijac Zvezde dolazis da pricas o zaduzivanju i nezdravom poslovanju Partizana Mislim da ovo ne bi mogao da prodas ni prosecnom komsi koji ne prati fudbal od Mijatove precke.
Sve u svemu, apelujem na kolege da iskuliraju ove neveste pokusaje otvaranja ociju i obecavam da se povlacim iz tzv. diskusije.
Comment
-
Teren da, oranica i njiva ne. Ali i na takvom brlogu ima da vas sameljemo.
O našoj politici i finansijama bojim se da vas ne zanima. A ti što veruješ Terzi u vaše vracanje tvoje pravo. Samo da ne bude ko sa KK pa fuzija...iskusili ste jedom tu stranu medalje...
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostMajo Vujovic.
Nemoj da zajebavaš i pališ masu.
Što reče moj drug Kronos, povlačim ručnu i menjam pravac(kidam nalevo).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostBanuj ove koji udju na tuđu temu. Zašto ćutati...
@Kendrik: čuo sam da ste u pregovorima sa Stojiljkovićem i da ste zainteresovani za Krkića, nije loše ali ovaj drugi je prilično skup a lepo bi bilo da Mitroviću(ovog iz Turske kojeg mi dovodimo već drugu sezonu) oživite fudbalsku karijeru.Last edited by nebitan; 26-08-17, 12:45.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPrijatelju, nema tuđih tema, sve su naše i ova i bilo koja druga na ovom forumu.
@Kendrik: čuo sam da ste u pregovorima sa Stojiljkovićem i da ste zainteresovani za Krkića, nije loše ali ovaj drugi je prilično skup a lepo bi bilo da Mitroviću oživite fudbalsku karijeru.
Comment
Comment