Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Partizan

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by S-Nash View Post
    Babovic moze sve to da upropasti.

    Nadam se da nije istina ali ako dodje bar znamo da je Milija dao za pojacanja.
    Ne znam da li da se smejem ili placem, ali znam da si u pravu.

    Ljubo, imamo iste dileme.

    Bio sam skoro siguran da ce igrati sa jednim ali ako stigne Oumaru ne bi me cudilo da se napravi neki sistem sa dva. Najbolji treneri formaciju grade prema igracima, ali videcemo...Oumaru doduse moze i na krilu.

    Za Pantica ne verujem, guzva je na sredini, jos Babonja kad ''pojaca konkurenciju''. Brasanac je moeni jedan od omiljenih igraca, ali ni njemu ne predvidjam neku specijalnu minutazu. Jos ako ostane Mutombo...najverovatnije ce igrati on, a iza njega Drincic i Kapiten ili Markovic za koga verujem da ce dobiti novu sansu.

    Cini mi se da Nikolic forsira Malbasica. Opet se vracamo na pricu o jednom ili dvojici gore...Ako se Malbasic sredi u glavi moci ce da doprinese.

    PS Gulan je apsolutni visak sto se prve postave tice, verujem u to.

    EDIT: Zaboravih na Panticev ugovor. To u naasim prilikama menja stvari...
    Last edited by Bogi; 30-01-14, 21:56.

    Comment


    • Previse je pitanja, ali Marko ima vremena da na sva "tacno" odgovori.
      A tek 8.2. cemo znati tacno sa cim (ne)raspolazemo.

      Imamo tim za titulu, ali nije Zvezda slabija toliko koliko se cini na prvi pogled. Cak mislim da bi bili jaci od nas kada bi doveli 2 kvalitetna stopera i jednog normalnog golmana.

      Comment


      • Ne sumnjam u novu titulu ali smo imali priliku da sastavimo solidnu ekipu koja bi bila sasvim pristojna i u Evropi ali sa ovim kretenom na terenu to sve menja. Ako nesto u zivotu mrzim to je on, kancer najveci na kugli zemaljskoj.

        Malo se zalecemo, za Babovica pisu portali ali ne i ozbiljni ljudi. Samo jedan covek je javio da bi Abu mogao da dodje u ponedeljak i to je to.

        Ljubo jaci smo od ovih pored, ne boj se. Jos ako Marko stvarno dobro radi kao sto kazu...
        sigpic

        Comment


        • Originally posted by S-Nash View Post
          Ne sumnjam u novu titulu ali smo imali priliku da sastavimo solidnu ekipu koja bi bila sasvim pristojna i u Evropi ali sa ovim kretenom na terenu to sve menja. Ako nesto u zivotu mrzim to je on, kancer najveci na kugli zemaljskoj.

          Malo se zalecemo, za Babovica pisu portali ali ne i ozbiljni ljudi. Samo jedan covek je javio da bi Abu mogao da dodje u ponedeljak i to je to.

          Ljubo jaci smo od ovih pored, ne boj se. Jos ako Marko stvarno dobro radi kao sto kazu...


          Mislim da se mi pitamo za titulu, ali nije da imamo 15 bodova prednosti. Nema opustanja...

          Comment


          • Nama jedino problem moze predstavljati kiks u prvih par tekmi posle kojeg bi se navukla negativna energija. Ako dobro startujemo to je to.

            Naravno, jebeno je sto je moguce da smene Djuratija koji je dusa kluba.
            sigpic

            Comment


            • Originally posted by Maric91 View Post
              Pogledaj samo u slucaju Jojicevog menadzera, pogledaj gde je on igrao pa mi reci da nije preko veze tj da nije dao neke preporuke Klopu/Zorku(mada on je zaduzen za skauting, a ne Klop).Klop jeste trener, ali je Zork taj koji se bavi vise tim zato sto ima funkciju sportskog direktora,Da se Kuba nije povredio ne bi ga verovatno ni uopste dovodio nego bi pratio samo njegov razvoj jer bi mu ionako ne bi bio potreban.Ti znas stav o nasoj ligi i gde je ja vidim, naravno providno je to sto se radi u reprezentaciji i na koje se sve nacine dize cena igracima(nije to kod Jojica bas slucaj) kako bi se privukla paznja vecih klubova.I onda mi posle nemoj reci da menadzeri nemaju nikakav uticaj na igrace?Ne sporim i ja da bi oni nasli neki fin inostrani angazman i to u nekoj od jacih liga, ali ocigledno je da ih menadzeri guraju na razne nacine.

              Ove godine nijednom zato sto je 2014.
              Originally posted by Maric91 View Post
              Gde sam ja rekao da je Jojic krs fudbaler?Ti citas kako je tebi volja i pripisujes mu nesto sto uopste nisam rekao za njega.Svaki veliki prelaz sa srpske na jednu od jacih liga nije se zavrsilo dobro po fudbalera, Savic i Tosic su svezi primeri, a mogu slobodno da kazem da je to sto je Junajted ''odbio''(raskinuo taj predugovor ili sta je vec bilo) Ljajica malo uticalo na njega psihicki.I sam sam rekao da zasluzuje da predje jednu od jacih liga tako da ne vidim sta je tu sporno.Suma za koju je placen dovoljno govori koliko je interesovanje vladalo za njega u Evropi i koliko ga oni cene.Za ovog njegovog menadzera iskreno prvi put cujem a i zabole me da li je ista od toga zaradio u posredovanju.Uvek vlada interesovanje za nasim talentima, to sto im menadzeri daju malu potpuru i guraju ih malo dalje od toga je druga stvar.Da navedem jedan primer.Markovic da nije presao u Benfiku letos, sigurno bi presao u isto neki evropski klub iz jake lige, nije to da sve pripisujem Faljiju.On je to samo zacinio tako sto ga je gurnuo medju A reprezentativcima gde je jasno da ima uticaj.Tumaci ti kako hoces, ja sam zavrsio sa tobom.
              Pa nema tu šta da se izvlači, napišeš prvo da je Klop doveo igrača po preporuci, da je uguran u Dortmund i da ti želiš da se iz toga ne zaključi da je on igrač za Ausburg npr. Ja priča o Jojiću kao talentu, a ne igraču aka Đurđić napadač.

              Eto sada ni Marković nije imao mesta u reprezentaciji nego ga je Ramadani gurnuo, da možda pre njega nije trebao da igra Krasić ?

              A ovo oko završavanja sa mnom, šta tu da ti napišem čoveče, dođeš citiraš se, izlupetaš se o nekim "teorijama zavere" tipa Klopu uvalili menadžeri igrača i na kraju napišeš "završio sam sa tobom". Čudnog sveta stvarno

              Comment


              • Ide iz jedne krajnosti u drugoj, ko da sam ja licno rekao da je on za najgore klubove(posto Augzburg tu spada po svom kvalitetu i nije svakako prosecna bundesligaska ekipa) i trpa mi ponovo nesto sto nisam rekao.Tako tipicno za tebe.Vecina igraca su Dortmundu sada nedostupni zato sto je kraj zimskog prelaznog roka kao i to da je ovo godina SP pa bi retko ko pomislio da sada promeni klub.Dortmund je pokusao par igraca da dovede, nije uspeo u tome i okrenuo se ka sigurnijim resenjima jer je nekog morao da dovede kako bi popunio njihovu tanku rotaciju koja je nastala povredom Kube i ocekivalo se pre da ce da dovedu nekog na njegovoj poziciji.Taj njegov menadzer Stevic je igrao za Dortmund i Minhen 1860, tako da nije to da je sada nedavno dao preporuku Zorku, sigurno su ga pratili neko vreme kao i Markovic i Mitrovic(on se i donedavno povezivao sa Dortmundom).Tesko da bi on bio doveden da se NIJE povredio Kuba, ne bi ga sada sigurno uzeli.Mozda ce poceti i oni da furaju kao Porto i Benfika, pa ce poceti da uzimaju dosta zaloga za buducnost pa da ih salju na pozajmice pa ce svakako kako-god da okrenes da zarade na njima(sigurno ne toliko kao Portugalci).Na nekima vise, na nekima manje u zavisnosti od vise faktora.Moje misljenje je da on (sada) nije kalibar za Borusiju i da ce za pola godine da ode na pozajmicu, jer sigurno ce konkurencija biti veca a time jos manje sanse da dobije ozbiljnu minutazu.Isto sam mislio i za Tosica i Savica, pa vidi gde su oni sada.Recimo za Mitrovica i Markovica jos kada su presli sam mislio da su zavrsili u pravim klubovima koji mogu biti dobre odskocne daske za njihove karijere.Kao sto rekoh, neobicno mi je sto su se bas za njega opredelili, jer im on igrac takvog profila i nije bas bio najneophodniji.

                Gde je Markovic bio sredinom 2012?Prelako smo se odrekli par iskusnijih igraca kako bi drugi dobili sansu, zbog toga sto smo isli na to smo ga i poduvali pored toga sto nas je selektor unakazio.Od meca sa Velsom postao je nezamenljiv i ti znas dobro kako je islo to podmladjivanje reprezentacije.

                Ti si meni u prethodonom tvom postu indirektno prozvao(iliti na fin nacin rekao) da sam iskompleksiran.Mogao sam zbog toga da te oteram u tri lepe, ali nisam hteo.

                Comment


                • Originally posted by Maric91 View Post
                  Ide iz jedne krajnosti u drugoj, ko da sam ja licno rekao da je on za najgore klubove(posto Augzburg tu spada po svom kvalitetu i nije svakako prosecna bundesligaska ekipa) i trpa mi ponovo nesto sto nisam rekao.Tako tipicno za tebe.Vecina igraca su Dortmundu sada nedostupni zato sto je kraj zimskog prelaznog roka kao i to da je ovo godina SP pa bi retko ko pomislio da sada promeni klub.Dortmund je pokusao par igraca da dovede, nije uspeo u tome i okrenuo se ka sigurnijim resenjima jer je nekog morao da dovede kako bi popunio njihovu tanku rotaciju koja je nastala povredom Kube i ocekivalo se pre da ce da dovedu nekog na njegovoj poziciji.Taj njegov menadzer Stevic je igrao za Dortmund i Minhen 1860, tako da nije to da je sada nedavno dao preporuku Zorku, sigurno su ga pratili neko vreme kao i Markovic i Mitrovic(on se i donedavno povezivao sa Dortmundom).Tesko da bi on bio doveden da se NIJE povredio Kuba, ne bi ga sada sigurno uzeli.Mozda ce poceti i oni da furaju kao Porto i Benfika, pa ce poceti da uzimaju dosta zaloga za buducnost pa da ih salju na pozajmice pa ce svakako kako-god da okrenes da zarade na njima(sigurno ne toliko kao Portugalci).Na nekima vise, na nekima manje u zavisnosti od vise faktora.Moje misljenje je da on (sada) nije kalibar za Borusiju i da ce za pola godine da ode na pozajmicu, jer sigurno ce konkurencija biti veca a time jos manje sanse da dobije ozbiljnu minutazu.Isto sam mislio i za Tosica i Savica, pa vidi gde su oni sada.Recimo za Mitrovica i Markovica jos kada su presli sam mislio da su zavrsili u pravim klubovima koji mogu biti dobre odskocne daske za njihove karijere.Kao sto rekoh, neobicno mi je sto su se bas za njega opredelili, jer im on igrac takvog profila i nije bas bio najneophodniji.

                  Gde je Markovic bio sredinom 2012?Prelako smo se odrekli par iskusnijih igraca kako bi drugi dobili sansu, zbog toga sto smo isli na to smo ga i poduvali pored toga sto nas je selektor unakazio.Od meca sa Velsom postao je nezamenljiv i ti znas dobro kako je islo to podmladjivanje reprezentacije.

                  Ti si meni u prethodonom tvom postu indirektno prozvao(iliti na fin nacin rekao) da sam iskompleksiran.Mogao sam zbog toga da te oteram u tri lepe, ali nisam hteo.
                  Meni je samo smešan deo gde si ti počeo da pričaš o nekim menadžerskim kominacijama sa Borusijom i realno jeste smešno, jer mi je neverovatno da jedan Klop dovede igrača na menadžersku preporuku, a da ga pri tom ne pogleda više puta, što lično preko TV-a, što indirektno preko skauta. Razumi ti čoveče da govorimo o dobrom mladom, talentovanom i prespektivnom igraču i poenta cele moje priče jeste da on zaslužuje šansu u nekom jakom klubu i ja se radujem tome. Sada da li je za njega bolje da je otišao u neki manji klub kao odskočna daska za veći je sedma priča, ali poenta je da njega niko nije "uvalio" Borusiji, već da su ga svesno doveli. Sada priča da je on alternativa nekim imenima, moguće, ali eto Holtbi čovek ode u Fulam, malo mi je nerealno da jedan Nemac izabere pre Fulam nego Borusiju, npr. za ostale "primarne" mete i nisam toliko u toku.

                  Što se Markeca tiče, čovek otišao u Benfiku, to nije mali klub, napadaju titulu u ligi Portugalije, prošlogodišnji finalisti Lige Evrope, malo li je ? Mitrogol je bio na domak od Arsenala, šta se tu omaklo nzm, ali eto otišao je u Belgiju i proguraće se hvala Bogu.

                  Na kraju, ja ne znam šta ti pričaš, gde sam tebi rekao da si iskompleksiran, šta lupetaš, presaberi se, ništa ovde što pišem nije lično, forum čoveče, ne budi osnovac. Bilo kako bilo nigde nisam napisao, ma ni pomenuo reč iskompleksiran, već da je generalno narod Srbije isfrustriran, gde neki klinac iz Srbije ima mesta u Borusiji iz Dortmunda i odmah teorije zavere sa tim menadžerima itd., jbg Insajder bio gledan, a među talentovanijim smo nacijama na planeti, odgovorno to garantujem. Ne kažem da ti menadžeri i ne rade svoj posao, rade, eto Vešović u Torinu, meni to smešno, na osnovu čega je on zaslužio da ga oni kupe, sem što je doveden za dž ? Ali Jojić, momak koji je kidao u JSL, dao gol na debiju, dobar za mladu repku...msm Pajkec uvredio se ti ili ne, ali moraš da gledaš fudbal, konkretno ovu našu ligu, pa da izneseš zaključak neki svoj, ovako čitaš forume i isfrustrirane komentare na rad Mihe u repki i onda sve što je on tamo uradio ne valja, a ima i pozitivnih stvari, i onda automatski Jojić pozvan da bi se prodao to neko povezivanje i na kraju isto povezivanje sa ovim transferom.

                  I da Marković u reprezentaciji, što da nije pre morao da zove Krasića, čoveka nema tri godine nigde, a Markec bar igrao ok za pfk u LE kidao protiv Intera, hvalio ga Zaneti lično. Nema tu šta da se prigovori za njega Mihi, zasluženo je čovek dobio poziv, ali npr. prigovor za Alena Stevanović, Radovanovića, stavljanje Ivanovića na klupu protiv Makedonije npr., svađa sa Matićem, to su otprilike detalji gde se ex selektoru prigovara....kakav crni Markec, dečko igrao odlično i naravno da je zaslužio poziv, isto tako je pre koliko godina i Deki Stanković dobio poziv kao klinja da debituje protiv Koreje, kidao u Zvezdi i eto, Perica Ognjenović isto, čovek startovao protiv Nemaca na SP, pa ti vidi. Imaš previše iskrivljenu sliku os stvarnosti, msm jeste nam stvarnost iskrivljena, ali ti si preterao ili ti ja opet pripisujem nešto što nisi rekao.

                  Comment


                  • Originally posted by Brajkula View Post
                    Meni je samo smešan deo gde si ti počeo da pričaš o nekim menadžerskim kominacijama sa Borusijom i realno jeste smešno, jer mi je neverovatno da jedan Klop dovede igrača na menadžersku preporuku, a da ga pri tom ne pogleda više puta, što lično preko TV-a, što indirektno preko skauta. Razumi ti čoveče da govorimo o dobrom mladom, talentovanom i prespektivnom igraču i poenta cele moje priče jeste da on zaslužuje šansu u nekom jakom klubu i ja se radujem tome. Sada da li je za njega bolje da je otišao u neki manji klub kao odskočna daska za veći je sedma priča, ali poenta je da njega niko nije "uvalio" Borusiji, već da su ga svesno doveli. Sada priča da je on alternativa nekim imenima, moguće, ali eto Holtbi čovek ode u Fulam, malo mi je nerealno da jedan Nemac izabere pre Fulam nego Borusiju, npr. za ostale "primarne" mete i nisam toliko u toku.

                    Što se Markeca tiče, čovek otišao u Benfiku, to nije mali klub, napadaju titulu u ligi Portugalije, prošlogodišnji finalisti Lige Evrope, malo li je ? Mitrogol je bio na domak od Arsenala, šta se tu omaklo nzm, ali eto otišao je u Belgiju i proguraće se hvala Bogu.

                    Na kraju, ja ne znam šta ti pričaš, gde sam tebi rekao da si iskompleksiran, šta lupetaš, presaberi se, ništa ovde što pišem nije lično, forum čoveče, ne budi osnovac. Bilo kako bilo nigde nisam napisao, ma ni pomenuo reč iskompleksiran, već da je generalno narod Srbije isfrustriran, gde neki klinac iz Srbije ima mesta u Borusiji iz Dortmunda i odmah teorije zavere sa tim menadžerima itd., jbg Insajder bio gledan, a među talentovanijim smo nacijama na planeti, odgovorno to garantujem. Ne kažem da ti menadžeri i ne rade svoj posao, rade, eto Vešović u Torinu, meni to smešno, na osnovu čega je on zaslužio da ga oni kupe, sem što je doveden za dž ? Ali Jojić, momak koji je kidao u JSL, dao gol na debiju, dobar za mladu repku...msm Pajkec uvredio se ti ili ne, ali moraš da gledaš fudbal, konkretno ovu našu ligu, pa da izneseš zaključak neki svoj, ovako čitaš forume i isfrustrirane komentare na rad Mihe u repki i onda sve što je on tamo uradio ne valja, a ima i pozitivnih stvari, i onda automatski Jojić pozvan da bi se prodao to neko povezivanje i na kraju isto povezivanje sa ovim transferom.

                    I da Marković u reprezentaciji, što da nije pre morao da zove Krasića, čoveka nema tri godine nigde, a Markec bar igrao ok za pfk u LE kidao protiv Intera, hvalio ga Zaneti lično. Nema tu šta da se prigovori za njega Mihi, zasluženo je čovek dobio poziv, ali npr. prigovor za Alena Stevanović, Radovanovića, stavljanje Ivanovića na klupu protiv Makedonije npr., svađa sa Matićem, to su otprilike detalji gde se ex selektoru prigovara....kakav crni Markec, dečko igrao odlično i naravno da je zaslužio poziv, isto tako je pre koliko godina i Deki Stanković dobio poziv kao klinja da debituje protiv Koreje, kidao u Zvezdi i eto, Perica Ognjenović isto, čovek startovao protiv Nemaca na SP, pa ti vidi. Imaš previše iskrivljenu sliku os stvarnosti, msm jeste nam stvarnost iskrivljena, ali ti si preterao ili ti ja opet pripisujem nešto što nisi rekao.
                    Da se doda situacija oko Ljacia, sto je njegova greska 100%.
                    sloboda ili ništa

                    Comment


                    • Mali podsetnik na velikog borca u nasem dresu

                      http://www.youtube.com/watch?v=ACm5dOAa1qw
                      https://www.youtube.com/c/krkipfc

                      Comment


                      • Izgleda da ne dolaze Abu i kurata dzukela

                        Comment


                        • Partizan – Hajduk sa Liona 4:0 (1:0)



                          Dan pred povratak u Tursku, Partizan je napravio malu uvertiru za ciklus ozbiljnijih kontrolnih utakmica, koje ih očekuju u Antaliji i to sa Hajdukom. Kažemo – ozbiljnijih, jer provera sa Lioncima se nikako ne može da se okarakteriše na taj način, što zbog uslova za igru, što zbog kvaliteta rivala, koji je i sa „pola gasa” lako savladan sa 4:0.
                          http://www.sr.partizan.rs/79191-part...uk-lion-40-10/


                          Nije mi jasno zasto smo igrali u proslosezonskim dresovima.

                          Comment


                          • Igramo protiv Ruzomberoka.

                            Partizan: Lukač, Vulićević, Volkov, Obradović, Trajković, Drinčić, Malbašić, Brašanac, Ilić, Škuletić i Lazović.
                            Klupa: Petrović Nikola, Stanković, Petrović Nemanja, ivković, Luka, Fofana, Aksentijević, Ninković, Grbić, Marković, Živković Andrija, Pantić i Gulan.
                            Trener: Marko Nikolić

                            Mislim da ce nam ovo biti prva postava protiv Novog Pazara. Jedino ce neko na desnog beka umesto Vulicevica jer preskace utakmicu zbog kartona.

                            Comment


                            • Slavili smo sa 1-0 golom Skuletica. Sudeci prema tekstualnom izvestaju sa sajta vecinu vremena je lopta provela u nasim nogama, igrali smo napadacki, a bilo je i dobrih kontri. Sasvim solidna partija.

                              http://www.sr.partizan.rs/79104-partizan-ruzomberok/

                              Comment


                              • samo da pocnu odmah da skuletic i lazovic resetaju i titula je nasa! eh sad ne znam da li mozemo nesto uraditi u kvalifikacijama ali ima jos vremena do toga ...

                                Comment

                                Working...
                                X