Treba baš imati brdo živaca pa Sadika ne nazvati pravim imenom. Igrač koji koordinaciju kretnje ima ko rahitičan, šut na nivou dečkića u predškolskoj, koristi svaku desetu gol priliku ne može biti vođa navale kluba koji preferira na šampionski tron. I u Ivanjici je demonstrirao sve ove karakteristike. Nadam se da će Savo uvideti ko mu je prvi špic i da će na zimu potražiti novo kvalitetno rešenje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mark it zer0 View PostMarkec prvi put u 11, to bi valjalo ispratiti. On i Fića po krilima. Odmaraju Pavlovic, Urosevic, Natko, Tošić i Asano.
Zabrinjavajuće je što Zdjelar i Šćekić igraju svaku. Danas je možda mogao odmoriti Zdjelara, da izbaci malo ofanzivniju postavku, samo onda mora Natko da igra. Nadam se da će drugi Pavlović dobiti koji minut
Comment
-
Svaki meč posle večitog derbija sam po sebi donosi neizvesnost i neku vrstu tegobe. Na svu sreću zahvaljujući majstorijama Lazara Markovića neokrnjeni smo završili gostovanje u malinarskom kraju. Igra daleko od Bog zna šta al se pišu i jedino važni upisani bodovi na našem kontu.
U subotu na Radnički sa svom mogućom teškom artiljerijom.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostSvaki meč posle večitog derbija sam po sebi donosi neizvesnost i neku vrstu tegobe. Na svu sreću zahvaljujući majstorijama Lazara Markovića neokrnjeni smo završili gostovanje u malinarskom kraju. Igra daleko od Bog zna šta al se pišu i jedino važni upisani bodovi na našem kontu.
U subotu na Radnički sa svom mogućom teškom artiljerijom.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostZašto misliš?
Ovo te iskreno pitam jer mi je Čair potencijalna mina.
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostŠta je sa Haskićem?
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostNamučiće on partizanovce u subotu, dobro će ih oznojiti.
Comment
-
Originally posted by Constantin View Postda dokaže da su pogrešili što ga nisu uzeli
Ne znam, ti si sigurno bolje upućen, ali za mene je Niš i dalje jedno od najvrelijih gostovanja u ligi, za bilo koji klub i bilo kom smislu.Last edited by La Jugoslavia; 26-09-19, 09:35.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment