Ma nema sta da cekamo,sve se vec vidi odmah.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne znam bas da li se vidi , Lovre je igrao odlican fudbal u Anderlehtu , u Groningenu i Barnsliju nzm kakav je ali po statistici dobar tako da je on super pojacanje u poredjenju sa Babovicem i Smiljanicem koji su dolazili prethodnih godina. Stavise ima i iskustvo igranja u LS.
Stefan Scepovic je dao 13 golova u minuloj sezoni + ce igrati zajedno sa bratom sto nekada zna biti i prednost , mislim da bi mogli biti dobar tandem , covek je dao 13 golova u sezoni u Izraelu a kod nas niti jedan napadac nije dao vise od 11.
Doveli smo Pauljevica za koga se smatra da je najbrzi bek lige , Miljka cemo ili prodati ili ce biti tu al nece igrati tako da Pauljevic-Aksentijevic moze biti strasan tandem na desnom beku.
Zabija bi mogao biti promasaj ali nista ne znamo o njemu pa da ne sudimo ali realno i da bude na klupi neka bude solidna zamena Scepovicima.
Ja ne bi tako lako podcenio Kataia , imam on potencijal , videcemo.
Znaci za sada stigli Lovre,Zabija,S.Scepovic,Pauljevic,Katai
Prosle sezone su nam stigli : Volkov,Eduardo,Ivanov,Babic,Anderson,Rnic
Po jacini mi vec imamo iste trasnfere kao prosle godine s time da smo vratili Brasanca koji je po meni veliki talenat ako se bude pravilno radilo sa njim a i prosao je sve omladinske reprezentacije Srbije.
Da ne pricam da imamo i Jojica kojeg je jos Stanoje potencirao pa sigurno ima nesto u njemu , Savic je afirmisan , isto tako su Dzigi i Lazar afirmisani , videcemo , ja sam za sada zadovoljan , jos ako nam dodje stoper solidan nadjacali smo za koji nivo pojacanja od prosle sezone a setite se sa kakvim smo timom prosli Anderleht , Stankovic,Davidov u timu na primer a Radisa na golu , o Jovanovicu da ne pricamSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ne gledas siru sliku,nemoj da nasedas na price pojacanje,LS kad nam klub iznutra smrdi na trulez.Udji gore na link sto sam postavio i vidi koliko igraca drze trenutno u Zvezdi i Partizanu i koliko je igraca bilo vec u klubovima i koja su potencijalna pojacanja.
Comment
-
Kako stvari stoje Bodurov je novi stoper. Ja zadovoljan,cuo sam samo reci hvale na njegov racun. A on i Ivanov su tandem u repki sto je dodatni plus. Jos samo da se Knezevic,Katai i on predstave i mozemo na Taru. Evenutalno neki spic,pregovara se sa dvojicom,ali nisam optimista.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostKnezevic i Katai, dovodimo ladno dve najumisljenije sisice u JSL, ne moze to na dobro da izadje nikako jer ce verovatno morati da imaju minutazu.
Nije sve tako crno.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostVermez je ekspert za takvu bandu. Ako neko moze da ih unormali onda je to on. A i konacno imamo ljude koji mogu da predju 100metara za manje od 2 i po minuta.
Nije sve tako crno.
Bez jos 2-3 ozbiljna igraca ili eventualnog zadrzavanja nekog od bitnih igraca koji treba da odu nema nista.sigpic
Comment
-
Jeste da se ja cesto drzim po strani, ali po meni ste previse pesimisticni. 2. i 3. kolo kvalifikacija bi prosli i sa ekipom koja je zavrsila prvenstvo, prvenstveno jer smo nosioci u 3. kolu. Liga evrope nam je garant, a za LS nam treba malo srece. Neki po mogucstvu laksi protivnik, par srecnih okolnosti kao pre 2 godine i tu smo. Otisao nam je samo Dijara, otarasicemo se jo 3,4 potpuno nebitna igraca i ove zamene koje su za sada dosle predstvaljaju po meni solidan upgrade. Uz Bodurova, jos 2 igraca i spremni smo. Ljubo, imas li nekih informacija koja su to 2 napadaca?sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostJeste da se ja cesto drzim po strani, ali po meni ste previse pesimisticni. 2. i 3. kolo kvalifikacija bi prosli i sa ekipom koja je zavrsila prvenstvo, prvenstveno jer smo nosioci u 3. kolu. Liga evrope nam je garant, a za LS nam treba malo srece. Neki po mogucstvu laksi protivnik, par srecnih okolnosti kao pre 2 godine i tu smo. Otisao nam je samo Dijara, otarasicemo se jo 3,4 potpuno nebitna igraca i ove zamene koje su za sada dosle predstvaljaju po meni solidan upgrade. Uz Bodurova, jos 2 igraca i spremni smo. Ljubo, imas li nekih informacija koja su to 2 napadaca?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostTo smo isto i prosle godine govorili pa znas i sam sta se desilo , Genk , a ove godine ima malo vise ,,Genkova,, do PO-asigpic
Comment
Comment