Malo ispod radara je prošao debitanski nastup mog sugradjanina i imenjaka Filipa Stevanovića. Dečko je nedavno napunio 16 godina (2002 godište). Zapamtite ime, ranije dok sam ga gledao, dok je još klinac bio, oduševio bi svakoga ko prisustvuje meču. Dečko je sa 10 godina razmisljao kao profesionalac, pregled igre, dribling, pas, sut, brzina, bas supertalenat. Pritom je dečko za primer. Dok je još živeo dole, a moj drugar vodio njegovu generaciju, dodješ na trening i pomislis da svi oni igraju za Partizan, a ne on. Uvek maksimum, uvek na zemlji, a stvarno je i tada bio cudo od deteta. Ne volim da dajem takve predikcije ali ako ima ikakvog pravila on ce igrati u nekoj od najjacih liga na svetu. Čestitke za debi, i da te gledamo jos dugo u dresu Partizana ( ).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostSudija iz Niš mora Lalatu napraviti još razlike pred pauzu.
Comment
-
Constantin što se pecaš na prvu...
Svi znamo ko odlučuje hoće li se ili neće igrati.
Nije nama sneg niti poledica krivac za sramotnu polusezonu.
Krivci su isključivo iz naših redova.
A ti jbt braniš Tončeva a ne vidiš u čega se tvoj voljeni Radnički polako pretvara.
I jel misliš da će vaša bajka trajati dugo. Nemoj samo da sledeće sezone bude grčevita borba za prvoligaški spas.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
-
Koga ce zajebati istupanjem iz lige? Gde ce da igraju, kako misle da ucestvuju u kvalifikacijama za evro takmicenja?
Da nije pretnja praznom puskom jer u suprotnom, meni se cini da gasite svoj fk.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Budalastina.
Igrace onda u kojoj tacno ligi? I kako?
Kakvi umobolnici, jos kao prete istupanjem a ako do toga dodje na koji nacin misle da ostvare egzistenciju jer od evropskih takmicenja nema nista.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Samo nek istupaju...da ne bude zabune, podrzao sam i moj klub koji je isto radio pod Toletom...Naravno da od toga nema nista ali ovo je samo izraz nemoci nesposobnjakovica koji sede u klubu i produbljivanje mrznje izmedju dva tabora koja je i ovako nepodnosljiva i nedopustiva...kako nikad niko od njih ne kaze krivi smo zato sto su nam sportski rezultati losi...uvek su neke mracne sile krive...fuj bre..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment